Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(axara @ 2010 03 22, 16:55)
man taip pat atrodo,kad cia ne keikis... na bent jau kiek is foto galima iziureti, yra ir pas mane buve,kad ziedstiebis is skroteles ir ant jo budavo uzauga lapukas, taciau tai tikrai ne keikis, sakneliu neisaugina..

drinks_cheers.gif , man visai nepanašu į keikį g.gif
Atsakyti
Saidute, gražuolis paphiopedilum, tokio margučio ir aš norėčiau:)
Aš tai apsiguosiu taip tikėjausi gimtadieniui orchidėjų, o nesusiprato draugai verysad.gif na bet darbe gavau smulkiažiedę baltą su gelsvu viduriuku, vis linksmiau dirbti bus;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 22 kovo 2010 - 16:45
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 22, 17:08)
merginos, tai kaip manot, ar reiketu perkelti orch nuo pietines palanges ant rytines?

Sakyciau pats laikas,nes saulyte jau gana karstoka,nudegins.Arba reikia po truputi pratinti,ziurint ka tu augini?Ziema tai joms visoms gerai pietu puseje,o vasara geriausiai ten auga vandos,cattleyos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 22, 17:44)
Sakyciau pats laikas,nes saulyte jau gana karstoka,nudegins.Arba reikia po truputi pratinti,ziurint ka tu augini?Ziema tai joms visoms gerai pietu puseje,o vasara geriausiai ten auga vandos,cattleyos. smile.gif

phalaenopsis,zydintis. g.gif
Atsakyti

QUOTE(pabirze @ 2010 03 22, 16:10)
drinks_cheers.gif , man visai nepanašu į keikį g.gif

o kaip tada atrodo keikis g.gif kuo toliau tuo įdomiau darosi, bet gerai patirtis didėja tik nuo to thumbup.gif

ačiū šokėjuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 03 22, 17:16)
o kaip tada atrodo keikis g.gif

keikis auga akutės - kažkaip taip

user posted image

o tavo lapas yra apjuosęs žiedstiebį
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 22, 17:27)
keikis auga akutės - kažkaip taip

user posted image

o tavo lapas yra apjuosęs žiedstiebį

aha tikrai visai kitaip auga... tai jau nebesitikiu tada keikio i6 to lapo... aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 03 22, 18:31)
aha tikrai visai kitaip auga... tai jau nebesitikiu tada keikio i6 to lapo... aciu mergaites 4u.gif

iš arčiau nufotkink- geriau matysis, gal dar neverta nukabinti nosies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 22, 18:20)
iš arčiau nufotkink- geriau matysis, gal dar neverta nukabinti nosies 4u.gif

nemanau, kad verta, jis kaip zuzla ir rašė apjuosęs žiedstiebį, napanašu visai į įkeltą pav...
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 21, 21:46)
Pagaliau citrinukę nusipirkau

gal si grazuole irgi kvepia kaip manoji? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2010 03 22, 19:41)
gal si grazuole irgi kvepia kaip manoji? mirksiukas.gif

nea, čia paprastutė, ne rūšinė smile.gif
"Trys gražiosios vasilisos" wub.gif , nžn ar pavyks joms sužydėti, bet ir be žiedų visai gražus vaizdelis biggrin.gif
Šeštadienį papildė žydra , pirkta forume ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 22 kovo 2010 - 19:53
lark,ziuriu irgi ant vandu pasinesus ,dabar 3,ir net nepamatysi kai bus 8 biggrin.gif As gal irgi ,kokias 2 kisciau i exstra,bet neturiu vietos pastatyti,man vieta susitaupo kai jos kabo pakabintos.O jei viena reiketu sodinti,tai nebent i kibira doh.gif biggrin.gif
Atsakyti