Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(axara @ 2010 03 22, 14:38)
na as buvau 'geles visiems' o ne 'tik geles' tai kiek zinau 'geles visiems' yra tik aleksote  smile.gif

na taip ir supratau, tik nežinojau kur ta parduotuvė įsikūrusi, dabar jau aišku, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 03 22, 14:37)
aha, pabandysiu truputį vėliau iš arčiau nufotkint. dar nėra šaknyčių, tik lapelis ir tiek..

negi apie šitą šneki? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 22, 14:43)
negi apie šitą šneki? unsure.gif

taip, ar kas ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 03 22, 14:44)
taip, ar kas ne taip? g.gif

galvojau, kur kitur tas keikis ir nuotraukoj nesimato... man atrodo, čia ne keikis, o paprastas lapas.. taip kartais būna, kai orchidėja iš skrotelės, kaip matau, išaugina žiedstiebį.. ir dar girdėjau, kad tai jos paskutinis žydėjimas ir ji turėtų išleisti keikį, bet tas lapas, tai ne jis... aišku, galiu ir klysti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 22 kovo 2010 - 14:50
QUOTE(zuzla @ 2010 03 22, 14:50)
galvojau, kur kitur tas keikis ir nuotraukoj nesimato... man atrodo, čia ne keikis, o paprastas lapas.. taip kartais būna, kai orchidėja iš skrotelės, kaip matau, išaugina žiedstiebį.. ir dar girdėjau, kad tai jos paskutinis žydėjimas ir ji turėtų išleisti keikį, bet tas lapas, tai ne jis... aišku, galiu ir klysti smile.gif

ta prasme jei orchidėja leidžia žiedstiebį iš skrotelės tai reiškia jos paskutinį žydėjimą? nes pas mane ne viena ši yra taip leidusi žiedstiebį ir kelios kitos taip, o kelios ne iš skrotelės. gal tiesiog taip jau jos skirtingai juos leidžia tuos žiedstiebius? g.gif įdomu kaip čia yra ištikrujų? g.gif manai nebus šaknyčių? tik lapelis ir tiek? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 03 22, 14:55)
ta prasme jei orchidėja leidžia žiedstiebį iš skrotelės tai reiškia jos paskutinį žydėjimą?

manai nebus šaknyčių? tik lapelis ir tiek? verysad.gif

dėl to paskutinio žydėjimo, sakau, galiu ir klysti mirksiukas.gif viena mergina buvo įkėlusi saviškės žiedstiebį iš skrotelės ir gavo tokį komentarą, tai, galvoju, pasidalinsiu smile.gif

manau, kad lapelis ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 03 22, 15:55)
įdomu kaip čia yra ištikrujų? g.gif  manai nebus šaknyčių? tik lapelis ir tiek? verysad.gif

panašu į keikį, anūkės orchytė (561 postas) taip pat nuo lapelio pradėjo, šaknys daug vėliau atsirado. Tad neliūdėk iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 22 kovo 2010 - 15:43
QUOTE(lark @ 2010 03 22, 15:36)
panašu į keikį, anūkės orchytė taip pat nuo lapelio pradėjo, šaknys vėliau atsirado

na va aš ir galvoju, kad pirma lapelis išauga, paskui šaknytės g.gif ir priežiūros temelėj buvo klausimas apie keikį, kodėl šaknyčių neaugina, tai patarė aplink papurskaliot vandenuku ir turėtų pasirodyt šaknys smile.gif

man toks klausimas iškilo, kiek gyvena orchidėjos ir pagal kokius požymius galima atskirti kiek joms laiko g.gif blush2.gif nes manau mane apgavo ta pardavėja ir dėl gėlytės amžiaus, sakė ji antrametė, bet apačia sumedėjus, nemanau kad tik tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 03 22, 15:44)
na va aš ir galvoju, kad pirma lapelis išauga, paskui šaknytės g.gif  ir priežiūros temelėj buvo klausimas apie keikį, kodėl šaknyčių neaugina, tai patarė aplink papurskaliot vandenuku ir turėtų pasirodyt šaknys smile.gif

pranešk, kaip seksis smile.gif o aš tos merginos paklausiu, ar išaugo jai keikis iš lapelio
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 03 22, 15:44)
na va aš ir galvoju, kad pirma lapelis išauga, paskui šaknytės g.gif  ir priežiūros temelėj buvo klausimas apie keikį, kodėl šaknyčių neaugina, tai patarė aplink papurskaliot vandenuku ir turėtų pasirodyt šaknys smile.gif

man toks klausimas iškilo, kiek gyvena orchidėjos ir pagal kokius požymius galima atskirti kiek joms laiko g.gif  blush2.gif nes manau mane apgavo ta pardavėja ir dėl gėlytės amžiaus, sakė ji antrametė, bet apačia sumedėjus, nemanau kad tik tiek g.gif

man taip pat atrodo,kad cia ne keikis... na bent jau kiek is foto galima iziureti, yra ir pas mane buve,kad ziedstiebis is skroteles ir ant jo budavo uzauga lapukas, taciau tai tikrai ne keikis, sakneliu neisaugina..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 22, 15:49)
pranešk, kaip seksis smile.gif o aš tos merginos paklausiu, ar išaugo jai keikis iš lapelio

aha būtinai smile.gif

QUOTE(axara @ 2010 03 22, 15:55)
man taip pat atrodo,kad cia ne keikis... na bent jau kiek is foto galima iziureti, yra ir pas mane buve,kad ziedstiebis is skroteles ir ant jo budavo uzauga lapukas, taciau tai tikrai ne keikis, sakneliu neisaugina..

niu bus matyt, kaip čia bus, tikiuosi , kad keikis biggrin.gif
Atsakyti
merginos, tai kaip manot, ar reiketu perkelti orch nuo pietines palanges ant rytines?
Atsakyti