as galiu arklio gerio suveikt, jei kauno apskrity esat visai neseniai prie pat kelio pridrebta buvo - pravaziuot trukde
Ir paklaust dar norejau. Orchideja nuo praeitu metu rugsejo pastatyta ant pietines palanges. Atrodo ten jai gerai ir lapai ir saknys nauji auga ir visa klesti. Ar dabar reiktu perkelt ant rytines palanges (nes pawasario saule kaitri buna) ? Kaip geriau?
QUOTE(adrytės mama @ 2010 03 22, 13:24)
Rodostoma, jūsų gėlynams trūksta žodžių . Na labai gražu Vyras dar nepriekaištauja, kad gėlėms skiriat daugiau dėmesio nei jam?
Pabumba,kaip turbut ir visu vyrai Bet nusileidzia,nes mato ,kad vistiek bergzdzias reikalas
Sveikutės vakar nesigavo parodyt savo naujokių, tai rodausi šiandien
Išsvajotasis Paphiopedilum
Ir Naujokas Phalaenopsis, dar su pumpurais ir keikiuku
turi žydėt taip
Papildyta:
Axaros žiedai sužavėjo kiek daug ir visi tokie gražūs, šaunuolė
gražutė
patinka ir man šita, planuoju įsigyti
kitą mėnesį sakysiuos iš orchodėjos.lt substarto smulkaus ir ekstra, kiminų ir kitų reikmių ir persodinsiu dalį orchidėjų
turi žydėt taip
Papildyta:
Axaros žiedai sužavėjo kiek daug ir visi tokie gražūs, šaunuolė
QUOTE(lark @ 2010 03 21, 20:46)
Pagaliau citrinukę nusipirkau
gražutė
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 22, 08:04)
Prazydo mano seniausia ir mylimiausia orchideja
patinka ir man šita, planuoju įsigyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 22, 09:00)
Aciu,namus visiskai okupave geles Sendien vyras atsikeles,sake,kad kosmara sapnavo,tipo as namo dar ir palme didziausia parvilkau
kitą mėnesį sakysiuos iš orchodėjos.lt substarto smulkaus ir ekstra, kiminų ir kitų reikmių ir persodinsiu dalį orchidėjų
QUOTE(saidutea @ 2010 03 22, 14:49)
turi žydėt taip
turi žydėt taip
graži raibuolė ir aš panašią turiu
O tu tikrai žinai, kad žydės taip, kaip ant paveiksliuko? Klausiu, nes ir aš tikėjausi, bet deja , sakau, gal čia koks jų prekinis ženklas
Ir aš jau sąrašėlį užsakymui darausi, mane tie kiauri moliniai vazonai senai domina
Va va, norėjau ir aš rašyti - nelabai mačiau, kad su realia nuotrauka būtų etiketės ant augalų Turi standartinę kortelę pardavėjas ir deda visiems iš eilės
QUOTE(lark @ 2010 03 22, 14:12)
graži raibuolė ir aš panašią turiu
O tu tikrai žinai, kad žydės taip, kaip ant paveiksliuko? Klausiu, nes ir aš tikėjausi, bet deja , sakau, gal čia koks jų prekinis ženklas
Ir aš jau sąrašėlį užsakymui darausi, mane tie kiauri moliniai vazonai senai domina
dėkui
ne nežinau, pardavėja užgarantavo, žiūrėsim ar nemelavo... gali būti, kad tiesiog tokia etiketė...
QUOTE(Šilingė @ 2010 03 22, 14:21)
Va va, norėjau ir aš rašyti - nelabai mačiau, kad su realia nuotrauka būtų etiketės ant augalų Turi standartinę kortelę pardavėjas ir deda visiems iš eilės
tai va tokias naivuoles kaip aš ir gali apgaut na bet nieko baisaus jei ir nežydės taip kaip sakė, dar keikutis ant vieno žiedstiebio labai suviliojo, neatsispyriau
Siandien buvau Karmelitoj, Vaidrenoj, geles visiems, ir zinot pastebejau,kad geliu asortimentas labai labai sumazejes, ypac Karmelitoje, net stelazu kai kuriu nebelike, tai nieko orchidejisko ir nenusipirkau pirkau tik skintu geliu, kuriu pasirinkimas taipogi nebe tas
Papildyta:
saidutea, Evaja, aciu
Papildyta:
saidutea, Evaja, aciu
QUOTE(saidutea @ 2010 03 22, 14:28)
dar keikutis ant vieno žiedstiebio labai suviliojo, neatsispyriau
gal galima keikį iš arčiau pamatyt?
QUOTE(axara @ 2010 03 22, 14:30)
Siandien buvau Karmelitoj, Vaidrenoj, geles visiems, ir zinot pastebejau,kad geliu asortimentas labai labai sumazejes, ypac Karmelitoje, net stelazu kai kuriu nebelike, tai nieko orchidejisko ir nenusipirkau pirkau tik skintu geliu, kuriu pasirinkimas taipogi nebe tas
Papildyta:
saidutea, Evaja, aciu
Papildyta:
saidutea, Evaja, aciu
o gėlės visiems kurioj čia buvai? mes kai šeštadienį aplankėm tik gėles, tai man taip tik pasirodė, kad labai daug ir įvairių privežta. daug prikrauta. viena odontglossum jei neklystu suviliojo tamsiais smulkiais žiedeliais, iš tolo kvepėjo
QUOTE(zuzla @ 2010 03 22, 14:31)
gal galima keikį iš arčiau pamatyt?
aha, pabandysiu truputį vėliau iš arčiau nufotkint. dar nėra šaknyčių, tik lapelis ir tiek..
QUOTE(saidutea @ 2010 03 22, 14:37)
o gėlės visiems kurioj čia buvai? mes kai šeštadienį aplankėm tik gėles, tai man taip tik pasirodė, kad labai daug ir įvairių privežta. daug prikrauta. viena odontglossum jei neklystu suviliojo tamsiais smulkiais žiedeliais, iš tolo kvepėjo
aha, pabandysiu truputį vėliau iš arčiau nufotkint. dar nėra šaknyčių, tik lapelis ir tiek..
na as buvau 'geles visiems' o ne 'tik geles' tai kiek zinau 'geles visiems' yra tik aleksote