Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

as galiu arklio gerio suveikt, jei kauno apskrity esat bigsmile.gif blink.gif visai neseniai prie pat kelio pridrebta buvo - pravaziuot trukde smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika20: 22 kovo 2010 - 11:30
Rodostoma, jūsų gėlynams trūksta žodžių thumbup.gif doh.gif . Na labai gražu wub.gif Vyras dar nepriekaištauja, kad gėlėms skiriat daugiau dėmesio nei jam? biggrin.gif
Atsakyti
Ir paklaust dar norejau. Orchideja nuo praeitu metu rugsejo pastatyta ant pietines palanges. Atrodo ten jai gerai ir lapai ir saknys nauji auga ir visa klesti. Ar dabar reiktu perkelt ant rytines palanges (nes pawasario saule kaitri buna) ? Kaip geriau?
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2010 03 22, 13:24)
Rodostoma, jūsų gėlynams trūksta žodžių  thumbup.gif  doh.gif . Na labai gražu  wub.gif Vyras dar nepriekaištauja, kad gėlėms skiriat daugiau dėmesio nei jam?  biggrin.gif

Pabumba,kaip turbut ir visu vyrai lotuliukas.gif Bet nusileidzia,nes mato ,kad vistiek bergzdzias reikalas doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif vakar nesigavo parodyt savo naujokių, tai rodausi šiandien smile.gif

Išsvajotasis Paphiopedilum wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ir Naujokas Phalaenopsis, dar su pumpurais ir keikiuku wub.gif

user posted image

turi žydėt taip smile.gif

user posted image
Papildyta:
Axaros žiedai sužavėjo wub.gif kiek daug ir visi tokie gražūs, šaunuolė 4u.gif
QUOTE(lark @ 2010 03 21, 20:46)
Pagaliau citrinukę nusipirkau

gražutė wub.gif
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 22, 08:04)
Prazydo mano seniausia ir mylimiausia orchideja

patinka ir man šita, planuoju įsigyti cool.gif

QUOTE(rodostoma @ 2010 03 22, 09:00)
Aciu,namus visiskai okupave geles biggrin.gif Sendien vyras atsikeles,sake,kad kosmara sapnavo,tipo as namo dar ir palme didziausia parvilkau doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif

kitą mėnesį sakysiuos iš orchodėjos.lt substarto smulkaus ir ekstra, kiminų ir kitų reikmių ir persodinsiu dalį orchidėjų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 03 22, 14:49)
Išsvajotasis Paphiopedilum wub.gif

Ir Naujokas Phalaenopsis, dar su pumpurais ir keikiuku wub.gif
turi žydėt taip smile.gif

graži raibuolė wub.gif ir aš panašią turiu ax.gif
O tu tikrai žinai, kad žydės taip, kaip ant paveiksliuko? Klausiu, nes ir aš tikėjausi, bet deja blush2.gif , sakau, gal čia koks jų prekinis ženklas unsure.gif
Ir aš jau sąrašėlį užsakymui darausi, mane tie kiauri moliniai vazonai senai domina blush2.gif
Atsakyti
Va va, norėjau ir aš rašyti - nelabai mačiau, kad su realia nuotrauka būtų etiketės ant augalų g.gif Turi standartinę kortelę pardavėjas ir deda visiems iš eilės mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 22, 14:12)
graži raibuolė  wub.gif  ir aš panašią turiu  ax.gif
O tu tikrai žinai, kad žydės taip, kaip ant paveiksliuko? Klausiu, nes ir aš tikėjausi, bet deja  blush2.gif , sakau, gal čia koks jų prekinis ženklas  unsure.gif
Ir aš jau sąrašėlį užsakymui darausi, mane tie kiauri moliniai vazonai senai domina  blush2.gif

dėkui wub.gif
ne nežinau, pardavėja užgarantavo, žiūrėsim ar nemelavo... gali būti, kad tiesiog tokia etiketė...

QUOTE(Šilingė @ 2010 03 22, 14:21)
Va va, norėjau ir aš rašyti - nelabai mačiau, kad su realia nuotrauka būtų etiketės ant augalų  g.gif  Turi standartinę kortelę pardavėjas ir deda visiems iš eilės  mirksiukas.gif  doh.gif

doh.gif tai va tokias naivuoles kaip aš ir gali apgaut biggrin.gif na bet nieko baisaus jei ir nežydės taip kaip sakė, dar keikutis ant vieno žiedstiebio labai suviliojo, neatsispyriau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Siandien buvau Karmelitoj, Vaidrenoj, geles visiems, ir zinot pastebejau,kad geliu asortimentas labai labai sumazejes, ypac Karmelitoje, net stelazu kai kuriu nebelike, tai nieko orchidejisko ir nenusipirkau smile.gif pirkau tik skintu geliu, kuriu pasirinkimas taipogi nebe tas schmoll.gif
Papildyta:
saidutea, Evaja, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 03 22, 14:28)
dar keikutis ant vieno žiedstiebio labai suviliojo, neatsispyriau blush2.gif  biggrin.gif

gal galima keikį iš arčiau pamatyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 03 22, 14:30)
Siandien buvau Karmelitoj, Vaidrenoj, geles visiems, ir zinot pastebejau,kad geliu asortimentas labai labai sumazejes, ypac Karmelitoje, net stelazu kai kuriu nebelike, tai nieko orchidejisko ir nenusipirkau smile.gif pirkau tik skintu geliu, kuriu pasirinkimas taipogi nebe tas  schmoll.gif
Papildyta:
saidutea, Evaja, aciu  4u.gif

o gėlės visiems kurioj čia buvai? mes kai šeštadienį aplankėm tik gėles, tai man taip tik pasirodė, kad labai daug ir įvairių privežta. daug prikrauta. viena odontglossum jei neklystu suviliojo tamsiais smulkiais žiedeliais, iš tolo kvepėjo wub.gif
QUOTE(zuzla @ 2010 03 22, 14:31)
gal galima keikį iš arčiau pamatyt? smile.gif

aha, pabandysiu truputį vėliau iš arčiau nufotkint. dar nėra šaknyčių, tik lapelis ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 03 22, 14:37)
o gėlės visiems kurioj čia buvai? mes kai šeštadienį aplankėm tik gėles, tai man taip tik pasirodė, kad labai daug ir įvairių privežta. daug prikrauta. viena odontglossum jei neklystu suviliojo tamsiais smulkiais žiedeliais, iš tolo kvepėjo wub.gif

aha, pabandysiu truputį vėliau iš arčiau nufotkint. dar nėra šaknyčių, tik lapelis ir tiek..

na as buvau 'geles visiems' o ne 'tik geles' tai kiek zinau 'geles visiems' yra tik aleksote smile.gif
Atsakyti