Tiesa,vakar apsniukstinejau rodostomos grozius :-) be proto grazus ziedai, na ir zinoma arabela:-)
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 22, 09:32)
Tiesa,vakar apsniukstinejau rodostomos grozius :-) be proto grazus ziedai, na ir zinoma arabela:-)
Aciu,namus visiskai okupave geles Sendien vyras atsikeles,sake,kad kosmara sapnavo,tipo as namo dar ir palme didziausia parvilkau
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 22, 10:00)
Aciu,namus visiskai okupave geles Sendien vyras atsikeles,sake,kad kosmara sapnavo,tipo as namo dar ir palme didziausia parvilkau
man atrodo vyras ne be reikalo tokius kosmarus sapnuoja
QUOTE(lark @ 2010 03 22, 10:20)
ir aš apsilankiau Rodostomos gėlynuose, labiausiai sužavėjo "užuolaida" iš vandų O kokių spalvų jos?
Ar labai lepios Coelogyne Cristata, kažko man jų prireikė ?
Ar labai lepios Coelogyne Cristata, kažko man jų prireikė ?
Vandu turiu 8 :ax:viena tamsiai violetine,tamsiai bordine,melyna ,Robert's Delight Red,kita Delight V.Pat na is ruzavu.Ir 3 naujokes,viena smulkiaziede oranzine,vanda cristata,ir puse ziedelio ruzavo su raudonu.Atrodo visos O Coelogyne Cristata,tikrai nera lepi,jeigu jei suteiksi reikiamas salygas,nes ji vesiamege
beje, o ar esate uzsisakinejusios geles is orchidejos.lt?
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 22, 10:47)
Vandu turiu 8
kieek.. ir visos pakabintos.. ir jau turėjo "naminių" žiedų..
Dėkui, žinosiu dėl coelogyne cristatos
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 22, 10:55)
beje, o ar esate uzsisakinejusios geles is orchidejos.lt?
Pas mane nemazai ju geliuku
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 22, 10:57)
Pas mane nemazai ju geliuku
komentaru, komentaru kazkaip isivaizduoju, kad is ten geles turbut buna idealios
QUOTE(lark @ 2010 03 22, 10:57)
kieek.. ir visos pakabintos.. ir jau turėjo "naminių" žiedų..
Su jom pradejau draugauti nuo praitos vasaros,taip kad dar nespejau savu sulaukti ,nes jos daugiau vasarom megsta zydeti.Tada ir sviesos,ir silumos daugiau.Pirkau 3 zydincias rimtas vandas,2 nukainuotas,beja vienos bukle per ziema pablogejo,todel ji dabar renimuojama Viena buvo sugalvojusi link ziemos zydeti,bet nieko jei neisejo,nudziovino ziedkoti,tiesiog nelaikas buvo.2 nukoviau is R.S. forumieciu,1 seipsau bukles is bazes.Visos pakabintos,iskyrus miniuke Cristata,nemegstu ju niekur kamsioti,i jokias vazas Lauksiu vasara ziedu,tikiuosi sulaukti,nes visos sakyciau neblogai laikosi.
Papildyta:
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 22, 11:03)
komentaru, komentaru kazkaip isivaizduoju, kad is ten geles turbut buna idealios
Nezinau,bent man beveik visos geros bukles atkeliavo viena masdevalija su skydamariais buvo atkeliavus,o seip nesiskundziu
QUOTE(lark @ 2010 03 21, 21:46)
Pagaliau citrinukę nusipirkau
grozis
QUOTE(axara @ 2010 03 21, 23:13)
aciukas tiesa, maciau,kad prazydinai cimba!sveikinu, naujute, tikra saunuole tu ko gero vienintele is musu pirkusiu praeitais metais prazydinai tu manieji tai nezydi, zadu pavasari persodinti ir ideti arklio gerio
na nelabai as cia ir lenkiu jus, nes is 8 pumpuru tik 1 issilaike ir issiskleide, kiti nudziuvo as irgi zadu persodinti kai baigs zydeti, tik nezinau is kur to arklio gerio gauti
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 22, 09:04)
Prazydo mano seniausia ir mylimiausia orchideja
vienos is graziausiu man sitos
Man irgi labai patinka baltumo-raudonumo kontrastas situ phalaenopsiu. Turiu panasu.