Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

Tiesa,vakar apsniukstinejau rodostomos grozius :-) be proto grazus ziedai, na ir zinoma arabela:-)
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 22, 09:32)
Tiesa,vakar apsniukstinejau rodostomos grozius :-) be proto grazus ziedai, na ir zinoma arabela:-)

Aciu,namus visiskai okupave geles biggrin.gif Sendien vyras atsikeles,sake,kad kosmara sapnavo,tipo as namo dar ir palme didziausia parvilkau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir aš apsilankiau Rodostomos gėlynuose, labiausiai sužavėjo "užuolaida" iš vandų bigsmile.gif wub.gif O kokių spalvų jos?
Ar labai lepios Coelogyne Cristata, kažko man jų prireikė blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 22, 10:00)
Aciu,namus visiskai okupave geles biggrin.gif Sendien vyras atsikeles,sake,kad kosmara sapnavo,tipo as namo dar ir palme didziausia parvilkau doh.gif  lotuliukas.gif

man atrodo vyras ne be reikalo tokius kosmarus sapnuoja g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 22, 10:20)
ir aš apsilankiau Rodostomos gėlynuose, labiausiai sužavėjo "užuolaida" iš vandų  bigsmile.gif  wub.gif O kokių spalvų jos?
Ar labai lepios Coelogyne Cristata, kažko man jų prireikė  blush2.gif ?

Vandu turiu 8 :ax:viena tamsiai violetine,tamsiai bordine,melyna ,Robert's Delight Red,kita Delight V.Pat na is ruzavu.Ir 3 naujokes,viena smulkiaziede oranzine,vanda cristata,ir puse ziedelio ruzavo su raudonu.Atrodo visos doh.gif O Coelogyne Cristata,tikrai nera lepi,jeigu jei suteiksi reikiamas salygas,nes ji vesiamege mirksiukas.gif
Atsakyti
beje, o ar esate uzsisakinejusios geles is orchidejos.lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 22, 10:47)
Vandu turiu 8 ax.gif

kieek.. swoon.gif ir visos pakabintos.. ir jau turėjo "naminių" žiedų.. wub.gif
Dėkui, žinosiu dėl coelogyne cristatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 22, 10:55)
beje, o ar esate uzsisakinejusios geles is orchidejos.lt? g.gif

Pas mane nemazai ju geliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 22, 10:57)
Pas mane nemazai ju geliuku smile.gif

komentaru, komentaru mirksiukas.gif kazkaip isivaizduoju, kad is ten geles turbut buna idealios g.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 22, 10:57)
kieek..  swoon.gif  ir visos pakabintos.. ir jau turėjo "naminių" žiedų..  wub.gif
Dėkui, žinosiu dėl coelogyne cristatos  4u.gif

Su jom pradejau draugauti nuo praitos vasaros,taip kad dar nespejau savu sulaukti ,nes jos daugiau vasarom megsta zydeti.Tada ir sviesos,ir silumos daugiau.Pirkau 3 zydincias rimtas vandas,2 nukainuotas,beja vienos bukle per ziema pablogejo,todel ji dabar renimuojama verysad.gif Viena buvo sugalvojusi link ziemos zydeti,bet nieko jei neisejo,nudziovino ziedkoti,tiesiog nelaikas buvo.2 nukoviau is R.S. forumieciu,1 seipsau bukles is bazes.Visos pakabintos,iskyrus miniuke Cristata,nemegstu ju niekur kamsioti,i jokias vazas smile.gif Lauksiu vasara ziedu,tikiuosi sulaukti,nes visos sakyciau neblogai laikosi. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Erika20 @ 2010 03 22, 11:03)
komentaru, komentaru  mirksiukas.gif  kazkaip isivaizduoju, kad is ten geles turbut buna idealios  g.gif

Nezinau,bent man beveik visos geros bukles atkeliavo smile.gif viena masdevalija su skydamariais buvo atkeliavus,o seip nesiskundziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 21, 21:46)
Pagaliau citrinukę nusipirkau

grozis wub.gif

QUOTE(axara @ 2010 03 21, 23:13)
aciukas  4u.gif  tiesa, maciau,kad prazydinai cimba!sveikinu, naujute, tikra saunuole tu smile.gif ko gero vienintele is musu pirkusiu praeitais metais prazydinai tu smile.gif manieji tai nezydi, zadu pavasari persodinti ir ideti arklio gerio smile.gif

na nelabai as cia ir lenkiu jus, nes is 8 pumpuru tik 1 issilaike ir issiskleide, kiti nudziuvo g.gif as irgi zadu persodinti kai baigs zydeti, tik nezinau is kur to arklio gerio gauti biggrin.gif

QUOTE(Erika20 @ 2010 03 22, 09:04)
Prazydo mano seniausia ir mylimiausia orchideja
user posted image

vienos is graziausiu man sitos thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi labai patinka baltumo-raudonumo kontrastas situ phalaenopsiu. Turiu panasu.
Atsakyti