Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

Sveikutes, siandien norejau vos ne juodais ziedais, pagriebt orchideja , kaina ne maza(40lt), bet manau as ja vistiek turesiu, jeigu ka pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 03 21, 00:07)
Sveikutes, siandien norejau vos ne juodais ziedais, pagriebt orchideja , kaina ne maza(40lt), bet manau as ja vistiek turesiu, jeigu ka pasirodysiu blush2.gif

normali kaina, išbrango orchės ant pavasario. O kur matei ir aš noriu blush2.gif

rodostoma, nenustoji stebinti savo nuotraukomis wub.gif
Vis noriu paklausti, kaip tau tai pavyksta, gal orchidariume augini?
Atsakyti
Tai va sita uz tuos 14 lt parsitempiau

user posted image

Aisku, ziedai tradiciniai, tikriausiai visos tokia turit, bet pas mane dar tokios nebuvo, o ir kaina lb suviliojo blush2.gif
user posted image

na, o mano senoji orchideja, buvo sustingus ir nebekrove pradetu kraut ziedu, surizikavau persodint, galvoju kas bus tas bus ( nes augo blogam substrate ), geriau jau sveikas augalas, nei paskutiniai ziedai. Persodinau, viskas buvo tvarkoje, ji pabudo is sastingio ir po savaites t.y snd ji pagaliau prazydo ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 21, 08:02)
normali kaina, išbrango orchės ant pavasario. O kur matei ir aš noriu  blush2.gif

Klaipedoje, "Arenos" Rimi, netoli kasu pardavineja geles, tai ir uzmaciau toki grozi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 21, 07:02)
normali kaina, išbrango orchės ant pavasario. O kur matei ir aš noriu  blush2.gif

rodostoma, nenustoji stebinti savo nuotraukomis  wub.gif
Vis noriu paklausti, kaip tau tai pavyksta, gal orchidariume augini?

Neturiu orchidariumo verysad.gif ,bet ziauriai jo noriu doh.gif Gal kada ir isigysiu,bet va vietos jam nelabai yra,nes namie stovi nemazas akvariumas.O zydi,jos pas mane gal del to,kad labai jas myliu wub.gif As aplamai labai svaikstu,del geliu,vyras daznai uzmeta,kad myliu jas labiau uz ji lotuliukas.gif As ryte atsikelus,pirmiausia su gelem pasisveikinu,pasisneku,tai vyrelis paziuri kaip i fool.gif
Atsakyti
rodostoma, grazus ziedai thumbup.gif
Atsakyti
Rodostoma, kodėl savo grožybes laikai užrakintas verysad.gif ? Taip noris vis žiūrėti ir žiūrėti blush2.gif
Atsakyti
Aciu mergickos uz pagyras,mano ziedeliams smile.gif Dar 3 phal.zietkocius iskiso,bet taip letai juos augina doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, senai nerasiau smile.gif
pas mane zydi... wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image