Nusiraminkit su bazėm, Karmelitoj, gėlės visiems , molo ir pramonės maximose - absoliutus štilis, džiaukimės tuo, ką turim
Nieko kito nelieka,tik dziauktis ka turim As vis laukiu,gal kas is uzsienio sugalvos siustis
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 18, 15:45)
Nieko kito nelieka,tik dziauktis ka turim As vis laukiu,gal kas is uzsienio sugalvos siustis
šiuo laiku per didelė rizika, aš laukiu vieno augaliuko su dideliu nerimu
QUOTE(pabirze @ 2010 03 18, 15:52)
šiuo laiku per didelė rizika, aš laukiu vieno augaliuko su dideliu nerimu
Dabar tai dar salta,bet gal baladzio pabaigoj kas nors is R.S.forumieciu sugalvos Labai daug ko noreciau
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 19, 00:01)
Gražus
Bet koooookia plati palangėėėėėė Ir aš tokių plačių namuose noriu
QUOTE(ievune @ 2010 03 19, 10:22)
Ta pati pagalvojau , pas mane tik vazonelis vos telpa ir viskas, placiau niekur
QUOTE(adrytės mama @ 2010 03 13, 14:41)
vat vat, kad man jos visos tokios panašios . Vakar akis pravarvinau prie kompo beieškodama pavadinimo . O kvepia ji net labai, taip saldokai. Ačiū, mergaitės . Lauksiu, gal dar kokių nuomonių bus.
Sveikutes!
Ziuriu, kad niekaip naradot pavadinima. Kadangi pati turiu tokia gelyte, tai ir pati duomejausi. Pavadinima radau toki - Colmanara Wildcat 'Yellow Butterfly'
Visi jusu ziedai tokie nuostabus!
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 19, 00:01)
stai, as va tokia gelyte gavau dovanu.
grazi dovana
Mergaitės, matėte?
http://www.orchidejo...index.php?id=62
nes gyvai pardavime niekur nemačiau, tai bent jau iš čia bus galima užsisakyti
Kaip žinia, orchidėjoms mikorizė yra itin svarbu būtent dėl jos negalima laukinių apgyvendinti darželiuose ar ant palangių, nes nesudaro reikiamos mikorizės šaknims aplinka ir jos pamažu žūsta
http://www.orchidejo...index.php?id=62
nes gyvai pardavime niekur nemačiau, tai bent jau iš čia bus galima užsisakyti
Kaip žinia, orchidėjoms mikorizė yra itin svarbu būtent dėl jos negalima laukinių apgyvendinti darželiuose ar ant palangių, nes nesudaro reikiamos mikorizės šaknims aplinka ir jos pamažu žūsta
QUOTE(ievune @ 2010 03 19, 09:22)
:aciuks:man irgi ji nuostabi dziaugiuosi,kol zydi
Merginos,norėjau paklaust čia pas mane paprastas phalenopsis ar kažkoks kitoks?Man jo žiedai kažkokie įtartini rodos,lyg nesenai prasiskleidę būtų,o žydi jau ilgokai.