Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

Nusiraminkit su bazėm, Karmelitoj, gėlės visiems , molo ir pramonės maximose - absoliutus štilis, džiaukimės tuo, ką turim mirksiukas.gif
Atsakyti
Nieko kito nelieka,tik dziauktis ka turim mirksiukas.gif As vis laukiu,gal kas is uzsienio sugalvos siustis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 18, 15:45)
Nieko kito nelieka,tik dziauktis ka turim mirksiukas.gif As vis laukiu,gal kas is uzsienio sugalvos siustis ax.gif

šiuo laiku per didelė rizika, aš laukiu vieno augaliuko su dideliu nerimu
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 18, 15:52)
šiuo laiku per didelė rizika, aš laukiu vieno augaliuko su dideliu nerimu

Dabar tai dar salta,bet gal baladzio pabaigoj kas nors is R.S.forumieciu sugalvos g.gif Labai daug ko noreciau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
4u.gif stai, as va tokia gelyte gavau dovanu. rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 19, 00:01)
4u.gif  stai, as va tokia gelyte gavau dovanu.  rolleyes.gif
user posted image

Gražus wub.gif

Bet koooookia plati palangėėėėėė bigsmile.gif Ir aš tokių plačių namuose noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2010 03 19, 10:22)
Gražus  wub.gif

Bet koooookia plati palangėėėėėė  bigsmile.gif Ir aš tokių plačių namuose noriu  biggrin.gif

Ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif , pas mane tik vazonelis vos telpa ir viskas, placiau niekur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2010 03 13, 14:41)
vat vat, kad man jos visos tokios panašios  biggrin.gif . Vakar akis pravarvinau prie kompo beieškodama pavadinimo  biggrin.gif . O kvepia ji net labai, taip saldokai. Ačiū, mergaitės  4u.gif . Lauksiu, gal dar kokių nuomonių bus.

Sveikutes! 4u.gif

Ziuriu, kad niekaip naradot pavadinima. Kadangi pati turiu tokia gelyte, tai ir pati duomejausi. Pavadinima radau toki - Colmanara Wildcat 'Yellow Butterfly' ax.gif

Visi jusu ziedai tokie nuostabus! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastanka: 19 kovo 2010 - 09:15
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 19, 00:01)
4u.gif  stai, as va tokia gelyte gavau dovanu.  rolleyes.gif

grazi dovana 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, matėte?
http://www.orchidejo...index.php?id=62

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nes gyvai pardavime niekur nemačiau, tai bent jau iš čia bus galima užsisakyti bigsmile.gif
Kaip žinia, orchidėjoms mikorizė yra itin svarbu unsure.gif būtent dėl jos negalima laukinių apgyvendinti darželiuose ar ant palangių, nes nesudaro reikiamos mikorizės šaknims aplinka ir jos pamažu žūsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2010 03 19, 09:22)
Gražus  wub.gif

Bet koooookia plati palangėėėėėė  bigsmile.gif Ir aš tokių plačių namuose noriu  biggrin.gif

:aciuks:man irgi ji nuostabi rolleyes.gif dziaugiuosi,kol zydi rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos,norėjau paklaust čia pas mane paprastas phalenopsis ar kažkoks kitoks?Man jo žiedai kažkokie įtartini rodos,lyg nesenai prasiskleidę būtų,o žydi jau ilgokai. blink.gif
user posted image
Atsakyti