Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

Ačiū ačiū ačiū 4u.gif

QUOTE(pabirze @ 2010 03 17, 12:00)
o kaip močiutė masdevaliją augina?

Butas šaltas, vis palaisto - ir labai bijo, kad tik augtų mano gėlytė biggrin.gif

QUOTE(Tina* @ 2010 03 17, 14:53)
Ar pavyko suknute parduot?

Dar ne - nelabai akyviai aš ją pardavinėju lotuliukas.gif Kai MB primena, kad skelbimą kelčiaų į viršų, tai įmetu kokią šypsenėlę ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Va koks keikis pas mane nuo lapkricio zydi smile.gif Tik 2 lapukus teturi,visai dar maziukas,o jau zydi ...ne tik zmones siais laikais pasileide lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 03 17, 15:48)
Va koks keikis pas mane nuo lapkricio zydi smile.gif Tik 2 lapukus teturi,visai dar maziukas,o jau zydi ...ne tik zmones siais laikais pasileide lotuliukas.gif

user posted image

va čia tai šaunuolis thumbup.gif ir dar margalapis g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 03 15, 22:11)
Sveikutes, va sios dieneles mano gauta is vyro Kovo 8d. proga dovanele (Cymbidium), kadangi jo nebuvo ta diena, tai siandien gavau. blush2.gif Oi kaip kvepia wub.gif
user posted image          user posted image

user posted image
Tik va nezinau kaip ja reiks auginti, gal kas nuorodele imestu del prieziuros. Buciau labai dekinga 4u.gif

sendien tokiu maciau pirktigeliu bazej aleksote karmelitoj,tokiu ir geltonu,ir ka nustebau,kad kaina tikrai nesikandzioja kaip uz tokia 80lt
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 03 17, 17:25)
sendien tokiu maciau pirktigeliu bazej aleksote karmelitoj,tokiu ir geltonu,ir ka nustebau,kad kaina tikrai nesikandzioja kaip uz tokia 80lt

brangu 80 lt, buna ir pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 03 17, 15:48)

lb gražus tas "pasileidėlis" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 17, 17:46)
lb gražus tas "pasileidėlis"  lotuliukas.gif

Cia Rytinei rasai dekinga-is jos gavau 2 keikius ax.gif bet kas keisciausia,kad zydi mazasis ,o didysis ,jau su 5 lapeliais,ir dar nesiruosia g.gif
Ir ziedukas sito mazylio visiskai kaip miniuko,nors ju "mama"tai lyg ir stambiaziede g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 03 17, 18:59)
Cia Rytinei rasai dekinga-is jos gavau 2 keikius ax.gif bet kas keisciausia,kad zydi mazasis ,o didysis ,jau su 5 lapeliais,ir dar nesiruosia g.gif
Ir ziedukas sito mazylio visiskai  kaip miniuko,nors ju "mama"tai lyg ir stambiaziede g.gif

paaugs ir suzydes dideliais ziedais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 03 17, 17:25)

jau kad kaina kandziojas tai tikrai schmoll.gif lygiai toki pati maciau kada aleksote geles visiems ir tik uz 38lt mirksiukas.gif tokia kaina manau kad verta pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
Ech kada gi aplankysiu tas geliu bazes smile.gif
Papildyta:
Siandien grizau namo, tai mano kate paphiopediliuma issikasus is substrato. Visai pasiuto.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 17, 23:42)
Ech kada gi aplankysiu tas geliu bazes  smile.gif
Papildyta:
Siandien grizau namo, tai mano kate paphiopediliuma issikasus is substrato. Visai pasiuto.

Tai va,kad norisi aplankyti tas bazes ax.gif Bet,kaip buna gaila,kaip aplankai ir nieko gero nerandi,arba negali ipirkti,arba neapsimoka uz tokia kaina pirkti doh.gif Ir tenka,is issvajotuju baziu grysti tusciom verysad.gif O kycai,gal liudna buvo,tai ji susigalvojo sau darbelio,o dar uz lango pavasaris,gal koks gamtos sauksmas smile.gif
Atsakyti
Gamtos sauksmas buvo numalsintas praeita penktadieni (sterilizavom ja). Bet ji dar judresne dabar doh.gif o jau isdykumas doh.gif
Atsakyti