Lietuva,tiesiog nuostabu Sendien teko pabuvoti Draugystes bazej,nu bet kainas laiko nuzidejusiu orchyciu,tai kosmosas vien miniuku kaina 30 lt.Dar taip nebuvo,kad tusciom iseiciau Tiesiog liudesys.Tiesa sake,kad si karta,orchyciu nebus atvesta.
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 16, 20:22)
Lietuva,tiesiog nuostabu Sendien teko pabuvoti Draugystes bazej,nu bet kainas laiko nuzidejusiu orchyciu,tai kosmosas vien miniuku kaina 30 lt.Dar taip nebuvo,kad tusciom iseiciau Tiesiog liudesys.Tiesa sake,kad si karta,orchyciu nebus atvesta.
, todėl paskutiniu metu man ir patinka labiau Karmelita, tik gėlėse perku tik papigiai
QUOTE(nila_ks @ 2010 03 15, 21:11)
Sveikutes, va sios dieneles mano gauta is vyro Kovo 8d. proga dovanele (Cymbidium), kadangi jo nebuvo ta diena, tai siandien gavau. Oi kaip kvepia
Tik va nezinau kaip ja reiks auginti, gal kas nuorodele imestu del prieziuros. Buciau labai dekinga
Tik va nezinau kaip ja reiks auginti, gal kas nuorodele imestu del prieziuros. Buciau labai dekinga
Super nuostabiai žydinti dovanėlė
QUOTE(Emila @ 2010 03 15, 23:33)
nila_ks, nerealus cimbis, sveikinu mano silpnybė...
pasirodysiu ir aš su su keletu mano dar žiemiškų žiedų:
pasirodysiu ir aš su su keletu mano dar žiemiškų žiedų:
Nuostabūs žiedai O man nesiseka su šiomis gėlėmis, atrodo viską darau kaip priklauso, bet vis kažkas nutinka
QUOTE(ievune @ 2010 03 17, 10:11)
labai gražu ta kur pas močiutę išvis man gražuolė
ievune, super Masdevalija, super phalaenopsiai.... as tokio taskio labai irgi noreciau, bet kad kirstu i aki tik uz 50 Lt maciau....
na ir dar kreminio , ir ruzavo noriu.....
na ir dar kreminio , ir ruzavo noriu.....
[quote=ievune,2010 03 17, 10:11]
Rodausi ir aš
ievune super , o kaip močiutė masdevaliją augina?
Rodausi ir aš
ievune super , o kaip močiutė masdevaliją augina?
ievune nuostabus zydejimas,ypatingas tai pas mociute