Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(nila_ks @ 2010 03 15, 22:11)
Sveikutes, va sios dieneles mano gauta is vyro Kovo 8d. proga dovanele (Cymbidium), kadangi jo nebuvo ta diena, tai siandien gavau. blush2.gif Oi kaip kvepia wub.gif

nila_ks, nerealus cimbis, sveikinu 4u.gif mano silpnybė...

pasirodysiu ir aš su su keletu mano dar žiemiškų žiedų:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2010 03 16, 00:33)
pasirodysiu ir aš su su keletu mano dar žiemiškų žiedų:

kookios gražios bigsmile.gif wub.gif , ypatingai paskutinioji sužavėjo smile.gif
Lb kokybiškos nuotraukos, atrodo, tarsi žvelgtum į jas gyvai, šaunuolė 4u.gif

~Sandrita~, ar skaniai kvepia katlėja?

nila_ks, gražus cimbidžio krūmas ir žiedų daug wub.gif , ilgai žydėsit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 16 kovo 2010 - 07:30
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 03 16, 00:12)
Sveikos gėlininkės  mirksiukas.gif  retai beužsuku,naujo nieko nesumedžiojau,gėlytės "bunda" tad vieną nežiniukę atnešiau ir jums parodyt  ax.gif  pražydo šiandien ryškia oranžine spalva (seniai pirkta už įlt-nežydinti) Katleja smile.gif

Sandrita, už 5 lt pirkta? blink.gif ir toookiais žiedais dabar žydi? vau doh.gif sveikinu, aš nuprotėčiau dėl tokios paslapties išaiškinimo bigsmile.gif kai jau pražydėtų wub.gif
Atsakyti
~Sandrita~, grazu wub.gif
Atsakyti
Na merginos,tiek groziu pridejot,kad nezinai nuo kurios pradeti girti doh.gif thumbup.gif Pas visas nuostabus ziedeliai,taip temuke papuoset wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
vou kokie groziai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Emila nuostabu o ir nuotrauku grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačių panos už pagyras smile.gif
QUOTE(lark @ 2010 03 16, 08:24)
~Sandrita~, ar skaniai kvepia katlėja?

Žinok nekvepia schmoll.gif specialiai dabar nuėjau pakvėpinti biggrin.gif
QUOTE(mikuotuke @ 2010 03 16, 10:31)
Sandrita, už 5 lt pirkta?  blink.gif  ir toookiais žiedais dabar žydi? vau  doh.gif  sveikinu, aš nuprotėčiau dėl tokios paslapties išaiškinimo  bigsmile.gif  kai jau pražydėtų  wub.gif

Aga,buvusiose prie Onkologinio bazėse ax.gif ėmiau tik dėl to,kad tokios neturėjau,o su žiedais nebuvo.Šitoji buvo tokia nupeipus,nelabai graži,bet kaip sakoma-tik penki litai biggrin.gif Atgaivinau-puse nupuvusiu šaknų nukirpau,persodinau ir vualia-žydim wub.gif

Emila-paskutinioji labai graži,paliko yspūdį wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 16 kovo 2010 - 11:07
Aciu merginos 4u.gif man paciai labai patinka ir kazkas idomaus, nesu gyvenime tokios turejus gelytes

O kitu merginu irgi nerealus groziai, ypac oranzine katleja wub.gif . Ir zieminiai ziedeliai, isvis nuvirst galima nuo grazumo, man tokios spalvos labai labai wub.gif
Atsakyti
Nu tikrai be galo smagu pasidžiaugti jūsų gražiais žiedais wub.gif

va ir mano dar dvi pražydo wub.gif

user posted image

user posted image

o šita džiaugiuosi, kad trijų stiebų išsistiebė bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 16 kovo 2010 - 17:00
QUOTE(Lietuva @ 2010 03 16, 18:00)
Nu tikrai be galo smagu pasidžiaugti jūsų gražiais žiedais  wub.gif

saunuole tu, visada pas tave ziedai nuostabus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o mano phalikai kazko neskuba zydeti g.gif
Atsakyti
Labai grazus ziedai wub.gif
Atsakyti