Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(Emila @ 2010 03 14, 00:48)

Mikuotuke, aš jūsų vietoj taip nesistebėčiau. Matėte vardą? Žinoma, jei savininkė jo "nepriklijavo":, o nurodė tikrąjį. O ką jūs perkate bazėse? Tai štai ir atsakymas... 

Jus visiskai teisi. As turiu lygiai tokia pat katleja, pirkau is orchidejos.lt uz 70 lt
Tik tiek, kad visuomet islieka rizika perkant pas nepazistama zmogu.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 14, 09:13)
tai ten kur skaitau ir ieškau, nemažą krūmelį rūšinės katlėjos galima parsisiųsti už 7lt. (be atsiuntimo), aišku irgi yra rizika, bet ten nors randi foto dabrtinio augalo ir begalę žmonių atsiliepimų apie patį augintoją.  4u.gif Sorry , jei kam mano nuomonė nepatiks 4u.gif

o kur čia tokiom kainom pardavinėja? ar tik ne ebay, o siuntėjas iš tailando?
Atsakyti
lialkaa, pasakiško grožio marguolės žiedai bigsmile.gif

Dabar paskaičiau ir net akis papūčiau, kad orchidėjas galima net per ebay parsisiųsti blink.gif . Ar siuntėtės kuri? Kaip būklė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrytės mama: 14 kovo 2010 - 12:19
QUOTE(misterija @ 2010 03 14, 12:31)
o kur čia tokiom kainom pardavinėja? ar tik ne ebay, o siuntėjas iš tailando?

taip
Atsakyti
Man katlejos irgi pradejo patikt. Tiesa turiu tik viena kolkas. Stebiu jos augimo ypatumus.
Atsakyti
noriu ir as parodyti savo - violetine zydi ir tuoj bus dar daugiau zieduku
user posted image
user posted image

o baltoji tiesa ugliuka is senojo, po menesio irgi zydes smile.gif
user posted image

dar darbe baltoji zydi dydeliais ziedais smile.gif reiktu nufotografuoti(irgi is seno isleido sakele, anksciau visada nauja isaugdavo, o sena nukirpdavau)
Papildyta:
o cia vakar nusipirkau stiklini vazona smile.gif

user posted image
Atsakyti
as siunciausi is ebay vanda, bukle bent jau man tai tikrai gera buvo, tik kad ji visai mazute... ir aplamai ten visi augaliukai maziukai, bet uztat rusiniai. wub.gif wub.gif man nepasiseke, nes pries pat salta ziema siunciausi, ir nesugebejau pasirupint verysad.gif blush2.gif supuvo vargsiuke... jauciu kad is pradziu perdziovinau, kol nep-asodinus buvau, nes namie oras sausas labai, o paskui pasodinau ir perliejau gal.,.. nu net nzn.. bet va ziuriu jau pavasaris arteja sparciai tad teks dar kazka siustis doh.gif

aciu uz pagyras mano orchytem 4u.gif
Atsakyti
pasigiriu tada wink.gif mano cimbo ziedelis
user posted image
user posted image
ir zygutis su misle, gal dabar geriau matytis 4u.gif as manau kad cia auginukas naujas g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Naujute, lenkiu galvą prieš tave ir sveikinu- pražydinai cimbą first.gif
O dėl zygo, mano irgi tokį turi- bet kadangi baigia 2 žiedstiebiai nužydėt, pagalvojau, kad naujas auginys. Bet jei vėl žiedai - nesupyksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 14, 12:42)

jei nuspresi siūstis tai tokiu atveju iškarto pasirūpink gerom sąlygom gėliukams, kažką panašaus į reanimatorių kur būtu labai šviesu , šilta ir drėgna, nes siuntimas užtrunka iki 3sav, gali ir ilgiau, o tai jau nukamuos augalus.
siunčiausi ir aš iš Tailando, nors ir atkeliavo iš išvaizdos idealios 4 cattlejos nusigalabijo per kelias savaites, o vat dvi vandos išgyveno.
tuo labiau, jei pardavėjas rodo nuotrauką augalo tai dar nereiškia, kad būtent tą ir įdės, nes ko jau ko bet jaunų augaliukų jie turi ne po vieną, tad kai užsakinėsi, geriausia gal būtų pasiklausti ar paprašyti ,kad įdėtu stipresni augaliuką turinti daugiau bulbų 2-3, ( nemanau, kad didesnius pardavinėtu tokia kaina) kitas dalykas, augaliukai bus tiiikrai maži, kokių 5-7 cm, tad iki žydėjimo tokius reiks ilgai auginti.
Atsakyti
QUOTE(misterija @ 2010 03 14, 19:05)
jei nuspresi siūstis tai tokiu atveju iškarto pasirūpink gerom sąlygom gėliukams, kažką panašaus į reanimatorių kur būtu labai šviesu , šilta ir drėgna, nes siuntimas užtrunka iki 3sav, gali ir ilgiau, o tai jau nukamuos augalus.
siunčiausi ir aš iš Tailando,  nors ir atkeliavo iš išvaizdos idealios 4 cattlejos nusigalabijo per kelias savaites, o vat dvi vandos išgyveno.
tuo labiau, jei pardavėjas rodo nuotrauką augalo tai dar nereiškia, kad būtent tą ir įdės, nes ko jau ko bet jaunų augaliukų jie turi ne po vieną, tad kai užsakinėsi, geriausia gal būtų pasiklausti ar paprašyti ,kad įdėtu stipresni augaliuką turinti daugiau bulbų 2-3, ( nemanau, kad didesnius pardavinėtu tokia kaina) kitas dalykas, augaliukai bus tiiikrai maži, kokių 5-7 cm, tad iki žydėjimo tokius reiks ilgai auginti.

ačiū už info 4u.gif , bet aš kol kas iš Tailando neieškau, tai darau per tarpininką u.k., kuris atveš į Lietuvą- man taip saugiau ( vos per paštą keleto augalų nenugalabijau), augalai ateina per itin trumpą laiką ir labai geri(tai sakau, nes jau išbandyta). Jei tai pasitvirtins, bandysiu ir iš toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 14 kovo 2010 - 18:21
QUOTE(pabirze @ 2010 03 14, 18:34)
Naujute, lenkiu galvą prieš tave ir sveikinu- pražydinai cimbą first.gif
O dėl zygo, mano irgi tokį  turi- bet kadangi baigia 2 žiedstiebiai nužydėt, pagalvojau, kad naujas auginys. Bet jei vėl žiedai - nesupyksiu  lotuliukas.gif

kad slabnas tas prazydinimas, bisi pumpurai nudziuvo 7, liko tik 1 sad.gif dar kazkoks slapukas lenda irgi lyg i ziedstiebi panasu, bet kolkas dar nelabai matosi biggrin.gif
del zygo tai nelabai tikiu kad ziedynas, nes tik ka is Olivijos pasiemiau, nemanau kad taip greit jau zydetu g.gif bet ir naujas augaliukas dziugintu, reiskias tinka aplinka thumbup.gif
Atsakyti