Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

Mane tik nervina, kad ju tos bulbos raukslejasi. Net augant naturalioj aplinkoj.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 03 13, 15:23)
As tokia pacia turiu. Kai kreipiausi, supermamos nusprende,kad tai cambria. Pirkau nukainota be ziedu, isleido ziedstiebi su 44 ziedais. Dabar turiu didziausia vazona bulbu priaugusi, nors buvo ir grybas ir voratinklines erkutes uzpuolusios - niekas jai nepakenke.

vadinasi bus cambria lotuliukas.gif thumbup.gif . Matysim, kaip čia seksis man su ja draugaut smile.gif .
Atsakyti
Matėt skelbimų lentoj, kokio brangumo katlėja?

http://www.supermama...?...61510&st=96

fool.gif mega_shok.gif

mūsų gėlių bazėse turbūt ir stovis geresnis.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 03 13, 20:20)
Mane tik nervina, kad ju tos bulbos raukslejasi. Net augant naturalioj aplinkoj.

O pas mane, žinok, tik kai kurios, štai viena, kur žydi dabar intensyviai, kai bando raukštėlis, įpilu vandens, pasiima kiek nori ir vėl lygus gumbas, įdomi tokia bigsmile.gif nemirkau, per viršų laistau net blink.gif
Atsakyti
aš taip pat su zygu elgiuos, bulvės geras ženklas nustatyt, kada laistyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 13, 21:33)
aš taip pat su zygu elgiuos, bulvės geras ženklas nustatyt, kada laistyt thumbup.gif

aha bigsmile.gif todėl bulviniai man labai patinka kvietkai biggrin.gif tik sveikus reik nusipirkt ir viskas ok bus ax.gif
Atsakyti
laba vakareli visoms mirksiukas.gif
noriu pasigirti blush2.gif pagaliau prazydo mano phalaenopsis wub.gif
user posted image
vasara zydejo taip
user posted image
nuotraukose skirtumas gal nelabai matomas, bet naminiai ziedukai didesni ir sakyciau siek tiek ryskesni wub.gif

o moters dienos proga gavau va tokia issvajotaja raibuole wub.gif gal turi koki tikslesni pavadinima? blush2.gif

user posted image
kitas ziedelis siek tiek kitoks.... ar gali buti del to, kad dar nesenai prasiskleides? g.gif ar netycia susodino su kita rusimi? blush2.gif g.gif

user posted image
ir taip idomiai... du vazoneliai sudeti i viena, tai kai iskeli gaunasi du atskiri augaliukai ax.gif bet kai persodinsiu gal geriau kartu susodinti? kaip manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialkaa: 13 kovo 2010 - 20:55
lialkaa, labai gražios gėlytės thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
lialkaa, tiesiog pasaku pasaka smile.gif
Atsakyti
[quote=mikuotuke,2010 03 13, 21:24]
Matėt skelbimų lentoj, kokio brangumo katlėja?

http://www.supermama...?...61510&st=96

fool.gif mega_shok.gif

mūsų gėlių bazėse turbūt ir stovis geresnis.... doh.gif
Papildyta:

Mikuotuke, aš jūsų vietoj taip nesistebėčiau. Matėte vardą? Žinoma, jei savininkė jo "nepriklijavo":, o nurodė tikrąjį. O ką jūs perkate bazėse? Tai štai ir atsakymas... Taip, buvo parduotuvėse ir basėse panašios spalvos žiedų katlėjų, tačiau ši yra rūšinė. Spėju, kad greičiausiai nustebtumėte palyginus šios gėlytės žiedų dydį su jūsų matytomis bevardėmis parduotuvėse... Negi niekada neapsižiūrite, ką siūlo, pvz, orhidėjos.lt, ir kokios ten kainos? O būklė - nėra čia nieko baisaus, atsižvelgiant į tai, kad žiema dar nenori trauktis ir nėra taip paprasta augalus "show" būklės išsaugoti per žiemą. Be to, savininkė rašo, kad nuotrauka sena.
Tuo pačiu pasiguosiu, kad gavusi čekį orchidėjoms, nusipirkau už panašią kainą turbūt savo svajonių katlėją, tačiau būklė - turbūt buvo 10 kartų prastesnė... taip ir laikomės - tarp gyvybės ir mirties... Pirkimo momentu tiesiog nebuvo kur dingt (bent jau aš nesugalvojau g.gif ) ... Daug mieliau būčiau paėmus "tokios prastos būklės" ir džiaugusis rūšine katlėja ....
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2010 03 14, 01:48)

Mikuotuke, aš jūsų vietoj taip nesistebėčiau. Matėte vardą? Žinoma, jei savininkė jo "nepriklijavo":, o nurodė tikrąjį. O ką jūs perkate bazėse? Tai štai ir atsakymas...  Taip, buvo parduotuvėse ir basėse panašios spalvos žiedų katlėjų, tačiau ši yra rūšinė. Spėju, kad greičiausiai nustebtumėte palyginus šios gėlytės žiedų dydį su  jūsų matytomis bevardėmis parduotuvėse...    Negi niekada neapsižiūrite, ką siūlo, pvz, orhidėjos.lt, ir kokios ten kainos? O būklė - nėra čia nieko baisaus, atsižvelgiant į tai, kad žiema dar nenori trauktis ir nėra taip paprasta augalus "show" būklės išsaugoti per žiemą. Be to, savininkė rašo, kad nuotrauka sena.
Tuo pačiu pasiguosiu, kad gavusi čekį orchidėjoms, nusipirkau už panašią kainą turbūt savo svajonių katlėją, tačiau būklė - turbūt buvo 10 kartų prastesnė... taip ir laikomės - tarp gyvybės ir mirties... Pirkimo momentu tiesiog nebuvo kur dingt (bent jau aš nesugalvojau  g.gif ) ... Daug mieliau būčiau paėmus "tokios prastos būklės" ir džiaugusis rūšine katlėja ....

kas gali įrodyti, kad tai yra būtent ta gėlytė g.gif ( lentutė dar nieko nereiškia), jei skelbimo autorė nepasivargino įdėti foto dabartinės gėlytės, juk ne už 10 lt perki, rizika yra visur perkant, beje šiuo metu aktyviai domiuosi katlėjomis, tai ten kur skaitau ir ieškau, nemažą krūmelį rūšinės katlėjos galima parsisiųsti už 7lt. (be atsiuntimo), aišku irgi yra rizika, bet ten nors randi foto dabrtinio augalo ir begalę žmonių atsiliepimų apie patį augintoją. 4u.gif Sorry , jei kam mano nuomonė nepatiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 14 kovo 2010 - 09:14
sveikos, mano cimbas prasiskleide, tiksliau likes 1 poumpuras thumbup.gif
Atsakyti
Lialkaa labai grazus ziedeliai,o raibuole wub.gif wub.gif Naujute,gerai,kad nors ir ta vieninteli pamatei,saunu thumbup.gif
Atsakyti