Mane tik nervina, kad ju tos bulbos raukslejasi. Net augant naturalioj aplinkoj.
QUOTE(Arven @ 2010 03 13, 15:23)
As tokia pacia turiu. Kai kreipiausi, supermamos nusprende,kad tai cambria. Pirkau nukainota be ziedu, isleido ziedstiebi su 44 ziedais. Dabar turiu didziausia vazona bulbu priaugusi, nors buvo ir grybas ir voratinklines erkutes uzpuolusios - niekas jai nepakenke.
vadinasi bus cambria . Matysim, kaip čia seksis man su ja draugaut .
Matėt skelbimų lentoj, kokio brangumo katlėja?
http://www.supermama...?...61510&st=96
mūsų gėlių bazėse turbūt ir stovis geresnis....
Papildyta:
O pas mane, žinok, tik kai kurios, štai viena, kur žydi dabar intensyviai, kai bando raukštėlis, įpilu vandens, pasiima kiek nori ir vėl lygus gumbas, įdomi tokia nemirkau, per viršų laistau net
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 03 13, 20:20)
Mane tik nervina, kad ju tos bulbos raukslejasi. Net augant naturalioj aplinkoj.
O pas mane, žinok, tik kai kurios, štai viena, kur žydi dabar intensyviai, kai bando raukštėlis, įpilu vandens, pasiima kiek nori ir vėl lygus gumbas, įdomi tokia nemirkau, per viršų laistau net
aš taip pat su zygu elgiuos, bulvės geras ženklas nustatyt, kada laistyt
QUOTE(pabirze @ 2010 03 13, 21:33)
aš taip pat su zygu elgiuos, bulvės geras ženklas nustatyt, kada laistyt
aha todėl bulviniai man labai patinka kvietkai tik sveikus reik nusipirkt ir viskas ok bus
laba vakareli visoms
noriu pasigirti pagaliau prazydo mano phalaenopsis
vasara zydejo taip
nuotraukose skirtumas gal nelabai matomas, bet naminiai ziedukai didesni ir sakyciau siek tiek ryskesni
o moters dienos proga gavau va tokia issvajotaja raibuole gal turi koki tikslesni pavadinima?
kitas ziedelis siek tiek kitoks.... ar gali buti del to, kad dar nesenai prasiskleides? ar netycia susodino su kita rusimi?
ir taip idomiai... du vazoneliai sudeti i viena, tai kai iskeli gaunasi du atskiri augaliukai bet kai persodinsiu gal geriau kartu susodinti? kaip manote?
noriu pasigirti pagaliau prazydo mano phalaenopsis
vasara zydejo taip
nuotraukose skirtumas gal nelabai matomas, bet naminiai ziedukai didesni ir sakyciau siek tiek ryskesni
o moters dienos proga gavau va tokia issvajotaja raibuole gal turi koki tikslesni pavadinima?
kitas ziedelis siek tiek kitoks.... ar gali buti del to, kad dar nesenai prasiskleides? ar netycia susodino su kita rusimi?
ir taip idomiai... du vazoneliai sudeti i viena, tai kai iskeli gaunasi du atskiri augaliukai bet kai persodinsiu gal geriau kartu susodinti? kaip manote?
lialkaa, labai gražios gėlytės
lialkaa, tiesiog pasaku pasaka
[quote=mikuotuke,2010 03 13, 21:24]
Papildyta:
Mikuotuke, aš jūsų vietoj taip nesistebėčiau. Matėte vardą? Žinoma, jei savininkė jo "nepriklijavo":, o nurodė tikrąjį. O ką jūs perkate bazėse? Tai štai ir atsakymas... Taip, buvo parduotuvėse ir basėse panašios spalvos žiedų katlėjų, tačiau ši yra rūšinė. Spėju, kad greičiausiai nustebtumėte palyginus šios gėlytės žiedų dydį su jūsų matytomis bevardėmis parduotuvėse... Negi niekada neapsižiūrite, ką siūlo, pvz, orhidėjos.lt, ir kokios ten kainos? O būklė - nėra čia nieko baisaus, atsižvelgiant į tai, kad žiema dar nenori trauktis ir nėra taip paprasta augalus "show" būklės išsaugoti per žiemą. Be to, savininkė rašo, kad nuotrauka sena.
Tuo pačiu pasiguosiu, kad gavusi čekį orchidėjoms, nusipirkau už panašią kainą turbūt savo svajonių katlėją, tačiau būklė - turbūt buvo 10 kartų prastesnė... taip ir laikomės - tarp gyvybės ir mirties... Pirkimo momentu tiesiog nebuvo kur dingt (bent jau aš nesugalvojau ) ... Daug mieliau būčiau paėmus "tokios prastos būklės" ir džiaugusis rūšine katlėja ....
Papildyta:
Mikuotuke, aš jūsų vietoj taip nesistebėčiau. Matėte vardą? Žinoma, jei savininkė jo "nepriklijavo":, o nurodė tikrąjį. O ką jūs perkate bazėse? Tai štai ir atsakymas... Taip, buvo parduotuvėse ir basėse panašios spalvos žiedų katlėjų, tačiau ši yra rūšinė. Spėju, kad greičiausiai nustebtumėte palyginus šios gėlytės žiedų dydį su jūsų matytomis bevardėmis parduotuvėse... Negi niekada neapsižiūrite, ką siūlo, pvz, orhidėjos.lt, ir kokios ten kainos? O būklė - nėra čia nieko baisaus, atsižvelgiant į tai, kad žiema dar nenori trauktis ir nėra taip paprasta augalus "show" būklės išsaugoti per žiemą. Be to, savininkė rašo, kad nuotrauka sena.
Tuo pačiu pasiguosiu, kad gavusi čekį orchidėjoms, nusipirkau už panašią kainą turbūt savo svajonių katlėją, tačiau būklė - turbūt buvo 10 kartų prastesnė... taip ir laikomės - tarp gyvybės ir mirties... Pirkimo momentu tiesiog nebuvo kur dingt (bent jau aš nesugalvojau ) ... Daug mieliau būčiau paėmus "tokios prastos būklės" ir džiaugusis rūšine katlėja ....
QUOTE(Emila @ 2010 03 14, 01:48)
kas gali įrodyti, kad tai yra būtent ta gėlytė ( lentutė dar nieko nereiškia), jei skelbimo autorė nepasivargino įdėti foto dabartinės gėlytės, juk ne už 10 lt perki, rizika yra visur perkant, beje šiuo metu aktyviai domiuosi katlėjomis, tai ten kur skaitau ir ieškau, nemažą krūmelį rūšinės katlėjos galima parsisiųsti už 7lt. (be atsiuntimo), aišku irgi yra rizika, bet ten nors randi foto dabrtinio augalo ir begalę žmonių atsiliepimų apie patį augintoją. Sorry , jei kam mano nuomonė nepatiks
sveikos, mano cimbas prasiskleide, tiksliau likes 1 poumpuras
Lialkaa labai grazus ziedeliai,o raibuole Naujute,gerai,kad nors ir ta vieninteli pamatei,saunu