Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

QUOTE(pabirze @ 2010 03 12, 19:11)
Užsiprašiau, o ar įmanoma pražydint -tik vėliau susimąsčiau blush2.gif

g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 12, 18:11)
Rodostoma, ar ne tavo coelogyne žydėjo? Jei taip, ar sunku ją auginti? Užsiprašiau, o ar įmanoma pražydint -tik vėliau susimąsčiau blush2.gif

As tai apie ja nesokinejau smile.gif Beveik visa vasara,prabuvo balkone siaurinej pusej,gavo ir vejo,ir lietaus,ir suniukas buvo paragaves doh.gif Rudeni parsinesiau,nuo lapkricio laikiau sausai ir vesiai.Pas mane ant virtuvinio lango gana vesu,ir matyt jei to gana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 12, 18:58)
As tai apie ja nesokinejau smile.gif Beveik visa vasara,prabuvo balkone siaurinej pusej,gavo ir vejo,ir lietaus,ir suniukas buvo paragaves doh.gif Rudeni parsinesiau,nuo lapkricio laikiau sausai ir vesiai.Pas mane ant virtuvinio lango gana vesu,ir matyt jei to gana smile.gif

tai gal taip ir nebus sunku, bus matyt, bet jau grožis nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 12, 19:00)
tai gal taip ir nebus sunku, bus matyt, bet jau grožis nerealus wub.gif

Sakyciau tikrai nereikli,tik tas jos ramybes laikotarpis,kad sklandziai praeitu,ir sulauksi ziedu smile.gif As net nesitikejau,kai pradejo gelsti tie jos isleisti kotai,galvojau kazkas netaip doh.gif O paskui,jie pradejo skleistis ir pamaciau pumpurus.Na nemoku paaiskinti,bet viskas ten ydomu,kol issilukstena blush2.gif Vienu zodziu,tikrai superinis augaliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 12, 20:36)
Sakyciau tikrai nereikli,tik tas jos ramybes laikotarpis,kad sklandziai praeitu,ir sulauksi ziedu smile.gif As net nesitikejau,kai pradejo gelsti tie jos isleisti kotai,galvojau kazkas netaip doh.gif O paskui,jie pradejo skleistis ir pamaciau pumpurus.Na nemoku paaiskinti,bet viskas ten ydomu,kol issilukstena blush2.gif Vienu zodziu,tikrai superinis augaliukas wub.gif

blush2.gif ir aš noriu ax.gif nedaugini dar??
Atsakyti
Nu va, kad įsižydėjo pas mane viena iš orchyčių wub.gif

user posted image

ir dar viena

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 12 kovo 2010 - 19:34
QUOTE(J*G* @ 2010 03 12, 20:25)
blush2.gif ir aš noriu  ax.gif nedaugini dar??

Kad ne dar,dar nelabai didelis keras smile.gif Bet kada nors jei taip sekmingai augs,bandysiu padaugint.Lietuva,nuostabus ziedai ypac antroji wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodostoma: 12 kovo 2010 - 19:44
Sveikos,

nutariau ir aš pasikreipti į ekspertes smile.gif . Nusipirkau orchidėją, tik bėda, kad nežinau jos tikslaus pavadinimo. Gal galėtumėt pagelbėt? ax.gif

Orchidėja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrytės mama: 13 kovo 2010 - 11:39
QUOTE(adrytės mama @ 2010 03 13, 12:35)
nežinau jos tikslaus pavadinimo.

manyčiau, kad čia orchidėjų cambria rūšis, lb graži gėlytė smile.gif , gal dar kas patikslins pavadinimą.
Per vasarą palaikykite lauke, joms patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 13 kovo 2010 - 12:30
QUOTE(adrytės mama @ 2010 03 13, 13:35)
Sveikos,

nutariau ir aš pasikreipti į ekspertes  smile.gif . Nusipirkau orchidėją, tik bėda, kad nežinau jos tikslaus pavadinimo. Gal galėtumėt pagelbėt? ax.gif

Orchidėja

gali būti odontoglosum mišrūnas,gali oncidiumas būt... g.gif
paieškokit google,gal pasiseks? jų panašių daug,o pavadinimai skiriasi,nes kryžminamos tarpusavyje kelios skirtingos rūšys... ,gal kuri protingesnė paskaitys?? blush2.gif mirksiukas.gif
graži gėlė thumbup.gif kvepia??
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 13, 12:25)
manyčiau, kad čia orchidėjų cambria rūšis, lb graži gėlytė  smile.gif , gal dar kas patikslins pavadinimą.
Per vasarą palaikykite lauke, joms patinka  mirksiukas.gif

QUOTE(J*G* @ 2010 03 13, 13:04)
gali būti odontoglosum mišrūnas,gali oncidiumas būt...  g.gif
paieškokit google,gal pasiseks? jų panašių daug,o pavadinimai skiriasi,nes kryžminamos tarpusavyje kelios skirtingos rūšys... ,gal kuri protingesnė paskaitys??  blush2.gif  mirksiukas.gif
graži gėlė  thumbup.gif kvepia??

vat vat, kad man jos visos tokios panašios biggrin.gif . Vakar akis pravarvinau prie kompo beieškodama pavadinimo biggrin.gif . O kvepia ji net labai, taip saldokai. Ačiū, mergaitės 4u.gif . Lauksiu, gal dar kokių nuomonių bus.
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2010 03 13, 13:35)
Sveikos,

nutariau ir aš pasikreipti į ekspertes  smile.gif . Nusipirkau orchidėją, tik bėda, kad nežinau jos tikslaus pavadinimo. Gal galėtumėt pagelbėt? ax.gif

Orchidėja

As tokia pacia turiu. Kai kreipiausi, supermamos nusprende,kad tai cambria. Pirkau nukainota be ziedu, isleido ziedstiebi su 44 ziedais. Dabar turiu didziausia vazona bulbu priaugusi, nors buvo ir grybas ir voratinklines erkutes uzpuolusios - niekas jai nepakenke.
Atsakyti