Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pagyrų tema.

Paprasysiu patarti, ar Jums taip nebuve. Senoji, didzioji orchideja is seno ziedynkocio leido pumpurus, graziai krove ir tik stabt ir sustojo - jie nebedideja jau kokia savaite. Bet leidzia ir nauja ziedkoti, tai jis vis dar dideja ir tysta. Cia tureciau suprast, kad kazkas netvarkoj, ar ji laukia, kol viskas kartu ivyks su nauju ziedkociu? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 11, 18:25)
nu netoli tau, sėdi į dviaukštį, jei TB neveža- ir renkiesi bazėj mirksiukas.gif

Neturiu,kur mazojo palikti verysad.gif Taip,kad reikia vyro malones laukti,kada nuves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 11, 19:12)
reikia vyro malones laukti,kada nuves doh.gif

na kaip ir motyvacija teises išsilaikyti, tuomet vaikus įsimeti ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 11, 21:24)
na kaip ir motyvacija teises išsilaikyti, tuomet vaikus įsimeti ir pirmyn  mirksiukas.gif

Jau ipusejau,teorija jau turiu mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 11, 21:33)
Jau ipusejau,teorija jau turiu mirksiukas.gif  smile.gif

šaunuolė 4u.gif linkiu sėkmingų egzaminų, jau vien dėl gėlių bazių reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 03 11, 21:38)
šaunuolė  4u.gif linkiu sėkmingų egzaminų, jau vien dėl gėlių bazių reikia  mirksiukas.gif

Aciu,kad tik issilaikyciau,dar papildomo vaziavimo pamoku reikia doh.gif O tada,tai laikykites geliu bazes lotuliukas.gifuser posted image O cia mano Dendrobium Kingianum baltas prazydo.Galvojau,kad numirs kaip buvo kazkoks grybas uzpuoles,o jis issikapste,ir dar netiketai nustebino rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodostoma: 11 kovo 2010 - 21:15
O mano kuklus ziedelis siandien prasiskleide wub.gif
[attachmentid=194675]
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 11, 22:51)
O cia mano Dendrobium Kingianum baltas prazydo.

jetau koks grožis wub.gif ,maniškis į auginius pasinešė,teks palaukt žiedų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J*G* @ 2010 03 12, 16:04)
jetau koks grožis  wub.gif ,maniškis į auginius pasinešė,teks palaukt žiedų  ax.gif

Baltas prazydo,o va ruzavas po grybelines ligos baisuoklis liko,bet gal gyvens,nes pradejo is virsaus keikius leist smile.gif Ziedu irgi teks palaukti.
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 12, 16:44)
Baltas prazydo,o va ruzavas po grybelines ligos baisuoklis liko,bet gal gyvens,nes pradejo is virsaus keikius leist smile.gif Ziedu irgi teks palaukti.

Rodostoma, ar ne tavo coelogyne žydėjo? Jei taip, ar sunku ją auginti? Užsiprašiau, o ar įmanoma pražydint -tik vėliau susimąsčiau blush2.gif
Atsakyti
giriuosi ir aš, naminiai žiedukai.. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J*G*: 12 kovo 2010 - 17:50
QUOTE(J*G* @ 2010 03 12, 18:48)
giriuosi ir aš, naminiai žiedukai.. 4u.gif  ax.gif

gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti