Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(giedre.v @ 2010 03 08, 14:35)
logiska  smile.gif
Papildyta:
ka as zinau... man tai cia toks bajeris ta daina ir tiek... aisku, jei nores prisikabins komisija ir prie to bajerio. bus matyt, bet man tai super, butu gaila, jei diskvalifikuotu juos  smile.gif

Jei diskvalifikuos juos tai Lietuvai pravalas bus,nes po ju eina Pilvelyte kurios daina bus eiline eurovizijos daina ir viskas. Nieko nelaimesim tada.

Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 03 08, 14:35)
ka as zinau... man tai cia toks bajeris ta daina ir tiek... aisku, jei nores prisikabins komisija ir prie to bajerio. bus matyt, bet man tai super, butu gaila, jei diskvalifikuotu juos  smile.gif

man šiais metais nepatiko nei viena, šita gal geriausia iš blogiausių rolleyes.gif
o labiausiai gaila, kad bilevičiūtei neatiteko 1 vieta laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 03 08, 13:26)
Abejoju ar jie pataikys su tuo krokodilu smile.gif  Geriau pasidarykite to kampo isvedziotu vamzdziu brezinuka su atstumais ir viskas.

arba dedi metra ir fotografuoji, kad matytusi jo skaiciukai mirksiukas.gif isvedziotu vamzduku fone ties ta vieta kur laiptai montuosis.
Atsakyti
del domofono kabeliuko: geriausiai prasiveskite po zeme is namo iki reikiamos vietos prie vartu vamzduka (ar kaip pavadinti, tokia spec. plastikine gofra el. kabeliams), bet pirkite ja is karto su iverta vielyte (parsiduoda visur). Bus daug lengviau po to prakisti kabeliuka domofonui: pririsite prie vieno vielytes galo ir itrauksite is kito galo i nama. Cia sakau is musu patirties, mes pirkome be tos vielytes, tai MB pavargo bekisdamas, visvien turejo paskui pirkti atskirai viela ir prakisti ja, po to kabeliuka...
Del dainos, manau su linksma daina maximuma pasiekeme su "we are the winners"- isties buvo sauni daina. Si irgi juokinga, linksma, bet 6-os vietos tikrai su ja nebegausime... Cia musu nuomone tokia.
Veliavu stiebai prie namo populiarus ir Vilniuje naujuose kvartaluose. Ten ant tu stiebu veliavos plazda kasdiena, nepriklausomai nuo sventes. O ir per savo langa kitoje Baciunu puseje matau prie namo stovi toks stulpas su visada beplasdancia trispalve. Grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 08, 11:50)
arba dedi metra ir fotografuoji, kad matytusi jo skaiciukai  mirksiukas.gif  isvedziotu vamzduku fone ties ta vieta kur laiptai montuosis.

manau, kad taip ir reiks padaryti. tik va idomu kokioj vietoj ta metra padeti... nu kaip nors smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute555 @ 2010 03 08, 11:58)
del domofono kabeliuko: geriausiai prasiveskite po zeme is namo iki reikiamos vietos prie vartu vamzduka (ar kaip pavadinti, tokia spec. plastikine gofra el. kabeliams), bet pirkite ja is karto su iverta vielyte (parsiduoda visur).

nu reiks pasakyt elektrikams, kad nebandytu ideti be tos vielytes biggrin.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2010 03 08, 14:05)
tai vat kad be minuso neaisku dar kada nusimato  doh.gif ziuresim, kaip cia seksis pradet, bet jau taaaaip norim  bigsmile.gif
del eurovizines dainos, man ji  thumbup.gif

O jus jau pamatus turite?
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 03 08, 16:08)
manau, kad taip ir reiks padaryti. tik va idomu kokioj vietoj ta metra padeti... nu kaip nors  smile.gif

atspirties taskai bet kurios artimiausios sienos 4u.gif Iremi metro pradzia i siena ir pirmyn... mirksiukas.gif

sunku pasakyti nematant plano ir laiptu vietos. o albumas toli... biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif su kovo 8 gerb. koleges thumbup.gif ..
Papildyta:
ax.gif tiesa galiu rekomenduoti kas daro laiptus thumbup.gif daug ivairiu pagal norus ir kisene lotuliukas.gif pas mane state esu labai patenkintas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 08, 18:55)
atspirties taskai bet kurios artimiausios sienos  4u.gif Iremi metro pradzia i siena ir pirmyn... mirksiukas.gif

sunku pasakyti nematant plano ir laiptu vietos. o albumas toli... biggrin.gif

na ten jau vyriskos galvos gales mastyti, matuoti, skaiciuoti smile.gif
Atsakyti
Nors jau vakariukas, bet noriu pasveikinti musu saules miesto forumietes su kovo 8-osios svente 4u.gif
user posted image

Tomoshiau, jei gali kontaktus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tomoshius @ 2010 03 08, 23:18)
drinks_cheers.gif su kovo 8 gerb. koleges thumbup.gif ..
Papildyta:
ax.gif tiesa galiu rekomenduoti kas daro laiptus thumbup.gif daug ivairiu pagal norus ir kisene lotuliukas.gif pas mane state esu labai patenkintas ax.gif

ax.gif prasau parekonduoti - aktulau jau beveik...
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 03 08, 17:20)
O jus jau pamatus turite?

pamatukus ir teturim, pernai ilgiausiai prasidirbom prie ju, be savom rankom pasidarem construction.gif biggrin.gif (kaip smagu pasigirt) biggrin.gif o siemet planuojam sienas, stoga, po to jau ziuresim, kaip su laiku ir pinigais 4u.gif
Notyte, ka jus siemet statybom planuojat?
Atsakyti