Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(biesas66 @ 2010 03 08, 09:10)
Sveikinu,sveikinu musu merginas su MOTERS diena!  lithuania.gif  ir linkui kad kuo graziau,kuo greiciau isirengtumete savo namucius ir laimingos sutiktumete tokias kaip sias ,sventes savo jaukiuose namuciuose.    4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas bigsmile.gif
Biesai thumbup.gif

mes su vyru jau pradejom sukt galvas, kada cia muryt galima butu pradet, tai uzkniso ta ziema, vyras apskritai nebenusedi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2010 03 08, 11:00)

mes su vyru jau pradejom sukt galvas, kada cia muryt galima butu pradet, tai uzkniso ta ziema, vyras apskritai nebenusedi  smile.gif

manau, kad galima muryti tada, kai paros temperatura buna nezemesne, nei -5 ir tai dar reikia priemaisu kazkokiu. o kai jau nebebus minuso, tai drasiai ir be priemaisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 03 08, 13:04)
manau, kad galima muryti tada, kai paros temperatura buna nezemesne, nei -5 ir tai dar reikia priemaisu kazkokiu. o kai jau nebebus minuso, tai drasiai ir be priemaisu biggrin.gif

tai vat kad be minuso neaisku dar kada nusimato doh.gif ziuresim, kaip cia seksis pradet, bet jau taaaaip norim bigsmile.gif
del eurovizines dainos, man ji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 03 08, 11:55)
mūsų nėra priregistruotas namas (registrų centre negyvenamas), nenubaustų jeigu ir nekeltume kovo 11, šiaip smagu iškelti, jautiesi tvarkingas žmogus smile.gif Važiavome 02.16 d. ir matėme vieni išsikėlę, kiti - ne. Tie kur išsikėlę, sudarė tvarkingų šeimų įvaizdį  biggrin.gif Nors tų, kurie neiškėlė, gal turi savų priežasčių, išvykę ir pan. negalima nuvertinti iš karto, kad tinginiai  biggrin.gif Kai griovėme namą, atvyko pas kaimynus iš savivaldybės, gavo įspėjimą, kad neiškėlė, po įspėjimo sektų bauda.

As tai galvoju kad pasistatysiu dideli stieba ir kelsiu per sventes veliava aukstai bigsmile.gif Man patinka. Cia Norvegijoje labai populiaru,prisiziurejau ir man patiko. O iskelti veliava per sventes,grynas malonumas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2010 03 08, 11:05)
tai vat kad be minuso neaisku dar kada nusimato  doh.gif ziuresim, kaip cia seksis pradet, bet jau taaaaip norim  bigsmile.gif
del eurovizines dainos, man ji  thumbup.gif

tikiuuuu... ir man kaip spirga ten daryt ka nors... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 03 08, 13:22)
aciu. mes ruosiames Eurovizijai biggrin.gif tai reiks veliava nusipirkti.
siaip man labai grazu, kai pvz norgai kelia veliavas ir savo gimtadieniu proga ir siaip, jiems svarbiu svenciu proga  thumbup.gif arba isvis jei koks patriotas, tai kabo pas ji kieme visada (tik ne veliava, nes jos negalima per nakti palikti, vakare turi nuleisti butinai, o ju veliavos spalvu ir rastu, tik ne staciakampis o trikampio formos toks... neisivaizduoju kaip pavadinti...na bet ten ne veliava, todel gali kabeti kol sudyla visiskai ir pasikeicia i nauja).
todel ir mes planuojam sklype statyti veliavos stieba, kad galetume veliava kelnoti kada tik bus kokia nors seimos svente  smile.gif

Su Moters diena, Brangiosios smile.gif
ir aciu uz sveikinimus smile.gif
Papildyta:
kas darotes domofonus prie vartu, ar tuos laidus dabar reiktu nuvesti iki planuojamos tvoros ar kaip?

Trikampe veliava lygtai vimpilu vadinasi. Draugas daresi domofona tai iskart vedesi laidus. Jei ne laidus tai galima koki vamzduka pakloti ir prasivesti veliau. SEip pliko laido po zeme nepakasi,tai ar seip ar taip reikes jy deti i kanors.

Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2010 03 08, 13:41)
Sveikinu su graziausia musu svente-MOTERS DIENA!!!
biesai aciu uz sveikinima flirt.gif
Papildyta:
Mes irgi sprendziam ar reikalingas mums tas domofonas g.gif nes laidus reikia atsivesti iskart.
na ir kaip jums  musu eurovizine daina biggrin.gif

Manau reikalingas tas domofonas. JUk per tvora sunkiai matysis kas atejo. Nebent tvora atvira. Tiesa su domofonu gali ir vartus atrakinti neiseinant is namu,sakyciau tai privalumas.
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2010 03 08, 13:44)
skandinavai tokius parduoda Lt, domėjomės - brangus dalykas  ax.gif
Papildyta:
greičiausiai jos neleis į eterį  biggrin.gif

Jo jau pradeda dainos priesai sneketi kad musu daina turi politine potekste.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 03 08, 11:14)
Trikampe veliava lygtai vimpilu vadinasi.    Draugas daresi domofona tai iskart vedesi laidus. Jei ne laidus tai galima koki vamzduka pakloti ir prasivesti veliau. SEip pliko laido po zeme nepakasi,tai ar seip ar taip reikes jy deti i kanors.

Papildyta:
Jo jau pradeda dainos priesai sneketi kad musu daina turi politine potekste..  doh.gif

o rimtai, vamzduka gi galima pakasti. aciu mirksiukas.gif

o kas per politine potekste? nieko negirdejau...
Atsakyti

Papildyta:
Manau reikalingas tas domofonas.

Na itikinot kad daiktas reikalingas,reikes atsivest laidus biggrin.gif g.gif lauke laidus imauna i tokia plasmasine juoda storoka slanga ji buna uzkasta,tik galas islindes biggrin.gif
Atsakyti
ir dar pagalvojau, pries darantis grindini sildyma reikia issikviesti laiptininkus, kad pasimatuotu kur jiems reiks itvirtinti laiptu krokodila ar kaip? juk veliau gali ir uzkliudyt koki vamzduka? ka manot?
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 03 08, 14:19)
o rimtai, vamzduka gi galima pakasti. aciu  mirksiukas.gif

Ai,delfyje rase vakar ar uzvakar kad kaikurie tekstaii netinkami.. Norint ir prie stulpo prisikabinsi.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre.v @ 2010 03 08, 14:23)
ir dar pagalvojau, pries darantis grindini sildyma reikia issikviesti laiptininkus, kad pasimatuotu kur jiems reiks itvirtinti laiptu krokodila ar kaip? juk veliau gali ir uzkliudyt koki vamzduka? ka manot?

Abejoju ar jie pataikys su tuo krokodilu smile.gif Geriau pasidarykite to kampo isvedziotu vamzdziu brezinuka su atstumais ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 03 08, 14:19)

straipsniukas apie tai

mano manymu, bent jau reikėtų taisykles pasiskaityti prieš ruošiant dainą eurovizijai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 03 08, 11:26)
Abejoju ar jie pataikys su tuo krokodilu smile.gif  Geriau pasidarykite to kampo isvedziotu vamzdziu brezinuka su atstumais ir viskas.

logiska smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2010 03 08, 11:27)
straipsniukas apie tai

mano manymu, bent jau reikėtų taisykles pasiskaityti prieš ruošiant dainą eurovizijai  ax.gif

ka as zinau... man tai cia toks bajeris ta daina ir tiek... aisku, jei nores prisikabins komisija ir prie to bajerio. bus matyt, bet man tai super, butu gaila, jei diskvalifikuotu juos smile.gif
Atsakyti