Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(janna @ 2010 04 16, 07:25)
Rendi aciu! (kazin ar imones kodas ir isakymas butinas tokiais atvejais ar ne?)

Jei paprastai pareigas varda pavarde pakeisti, tai nereikia, bet jei stampas imones, tai man rodos reikia kazkokiu dokumentu blush2.gif (bet cia jau senesnes zinios, nes pvz jei ikuriama imone, tai kiek zinau su imones registravimo pazyma reikia nueit) bet cia reiktu pasitikslinti 4u.gif

Aulina, taip nematytai pasidare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 04 13, 06:46)
aš kelis kartus rašiau apie tai ir visai neseniai, gal nepastebėjai  ax.gif Jeigu dauguma albumo narių pritaria slapuko siuntimui, tuomet išsiunčiame, jeigu ne - tai nesiunčiame. Kas nori slapuko, turėtų prašyti, kad nori, jog balsuotume, o ne iš karto atsiųstume slapuką  smile.gif

noreciau paprasyti albumo nariu, kad prabalsuotu del slapuko suteikimo man. is anksto dekoju
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2010 04 16, 08:33)
noreciau paprasyti albumo nariu, kad prabalsuotu del slapuko suteikimo man.  is anksto dekoju
mirksiukas.gif

Tai kad butu maziau slaptu balsavimu, tai gal prabalsuokite ir uz mane bei Notyte (gal nesupyks kad ja cia prikisau). Nes kiek atsimenu ir ji, kaip ir as, noretu tapti pilnaverte siaulieciu forumo nare ir galetu ziureti i albuma...
Nors mes dar niekuom negalime pasidziaugti (nebent gautais leidimukais statyboms) ir jums kazka stebuklingo parodyti apie musu svajoniu namukus... verysad.gif

Su dekingumu ir viltimi.... mirksiukas.gif
Atsakyti
AULINA ,GRINDYS SUPER thumbup.gif labai labai idomiai ,su kokiais piesiniais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2010 04 16, 09:33)
noreciau paprasyti albumo nariu, kad prabalsuotu del slapuko suteikimo man.  is anksto dekoju
mirksiukas.gif

kviečiu albumo Nares užsukti į albumą ir pareikšti nuomonę dėl slapuko siuntimo zojux ir laimingo iki pirmdienio ryto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laimingas @ 2010 04 16, 09:47)
tai gal prabalsuokite ir uz mane bei Notyte (gal nesupyks kad ja cia prikisau)

ji pati gali parašyti, jeigu nori g.gif Buvo 2 nariai kurie nenorėjo, kad už juos balsuotų mirksiukas.gif
P.S. zojux yra vyras ar moteris? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 04 16, 09:47)
Tai kad butu maziau slaptu balsavimu, tai gal prabalsuokite ir uz mane bei Notyte (gal nesupyks kad ja cia prikisau). Nes kiek atsimenu ir ji, kaip ir as, noretu tapti pilnaverte siaulieciu forumo nare ir galetu ziureti i albuma...
Nors mes dar niekuom negalime pasidziaugti (nebent gautais leidimukais statyboms) ir jums kazka stebuklingo parodyti apie musu svajoniu namukus...  verysad.gif

Su dekingumu ir viltimi....  mirksiukas.gif

Aciu Laimingas 4u.gif

As jau kuri laika prasausi i pilnavertes forumo nares. Kaip Laimingas ir minejo, pakolkas galim pasidziaugti tik statybu leidimais, bet stengiames dalyvauti forumo gyvenime.
Aciu jei prabalsuosite ir uz mane smile.gif
Atsakyti
Aulina. grazi tavo vonia. kaip padare paveiksliuka? Trafareta koki dejo ar ka?

O as vonioje daryciiaus medzio imitacijos plyteles... Kad vonia neatrodytu kaip vonia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 16, 12:59)
Aulina. grazi tavo vonia. kaip padare paveiksliuka? Trafareta koki dejo ar ka?

dailininkas išpiešė su teptuku.
Papildyta:
QUOTE(Notyte @ 2010 04 16, 11:25)
Aciu jei prabalsuosite ir uz mane  smile.gif

skelbiu balsavimą ir už Notytę iki pirmadienio ryto.
Kviečiu aktyviau balsuoti, pareikšti nuomonę kokia ji bebūtų smile.gif Balsuokite dėl visų trijų, t.y. parašykite tris komentarus 4u.gif
Atsakyti
Kviečiu rytoj dalyvauti akcijoje "Darom 2010" 4u.gif Labai daug teritorijų Šiauliuose bus valoma šį kartą smile.gif Kiekvienam šalia namų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 04 16, 13:02)
dailininkas išpiešė su teptuku.
Papildyta:
skelbiu balsavimą ir už Notytę iki pirmadienio ryto.
Kviečiu aktyviau balsuoti, pareikšti nuomonę kokia ji bebūtų  smile.gif Balsuokite dėl visų trijų, t.y. parašykite tris komentarus  4u.gif

Mat kaip..O as galvojau kad kaipnors paprasciau daroma. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 04 16, 14:24)
Kviečiu rytoj dalyvauti akcijoje "Darom 2010"  4u.gif Labai daug teritorijų Šiauliuose bus valoma šį kartą  smile.gif Kiekvienam šalia namų  thumbup.gif

Labai graži ir prasminga akcija. thumbup.gif
Tačiau šiemet pasuosiu, nes mano pačios 2 ha negerų žmonių paversti šiukšlynu. Ko tik nerandam mes pas save nerandam. jau tuoj bus antri metai kaip turim šią žemę, bet niekaip neiškuopiam schmoll.gif

Prisiduodu prie gėdos stulpo: vis dar gyvenam pirtyje...Per Velykas pasijutau peršalus ir pabaigiau sirgti tik paskutinę savo atostogų dieną... O vyras pastoviai grįžta iš darbo vos ne sutemus, tai nelabai į priekį pasistūmėm. Bet Velykas šventėm su tėvais mūsų naujame name: stalas buvo stelažas staltiese aptiestas, o kėdės turistinės:)

Apžiūrėjau nuotraukas naująsias, neturiu prie ko prikibti, viskas taaaip gražu ir erdvu.
Atsakyti
QUOTE(genovaites @ 2010 04 15, 12:33)
Mes tai esam nusiziureje vokiska siltnami http://www.b-a.lt/in...link=Siltnamiai
Vyrui labiausiai patinka,kad automatinis stoglangio atidarytuvas kai viršijama nustatyta temperatūra, automatinis šiltnamio atidarytuvas atidaro stoglangį, o kai temperatūra pasiekia nustatytąją - stoglangį uždaro automatiškai.
Kainuoja tai kainuoja aisku,bet ir garantija 15m.  aliuminio profiliams ir
10m. polikarbonato lakštams.Be to atrodo graziai,prie naujo namo vaizdo tikrai negadins.Buvom rade  tokius kinietiskus kazkas Lietuvoj siulo,kaina aisku geresne,bet bijau,kad neiseitu kaip toj patarlej:sykstus moka du kartus.Na o plevele dengtis tai jau nebe tie laikai,be to sokinek kaskart  apie ta siltnami.

Sveiki 4u.gif

mano uosviai toki jau kokie ketvirti metai turi - pirko be pagrindo - ji patys pasidare.
Geras daiktas. Aulina, nebijok, nuo pasidaryto pamato vejas taip pat siltnamio nenunes lotuliukas.gif Labai grazi tavo vonia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beržė: 16 balandžio 2010 - 14:45