Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(airise @ 2010 04 14, 12:12)
Ar čia tos kur nebereik plytelių klijuot? Ar paprasčiausiai betonines ?

nebereikia kloti plytelių, lieta grindų danga, besiūlė, skonio reikalas, vieniems patiko (buvo čia įdėjusi) kitiems - ne. Man patinka smile.gif Turiu tai, apie ką svajojau jau senai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 04 14, 11:57)
nebereikia kloti plytelių, lieta grindų danga, besiūlė, skonio reikalas, vieniems patiko (buvo čia įdėjusi) kitiems - ne. Man patinka  smile.gif Turiu tai, apie ką svajojau jau senai thumbup.gif

gal dar kartą gali parodyti kaip ta danga atrodo? Sudomino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 04 14, 11:57)
nebereikia kloti plytelių, lieta grindų danga, besiūlė, skonio reikalas, vieniems patiko (buvo čia įdėjusi) kitiems - ne. Man patinka  smile.gif Turiu tai, apie ką svajojau jau senai thumbup.gif

thumbup.gif na smagu kad turi ka svajoji smile.gif
kokia kaina gaunasi 1 kv?
oi kaip lauksiu foto kaip atrodo tavo grindys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2010 04 14, 12:12)
Ar paprasčiausiai betonines ?

betono dabar nesimato, prieš tai reikėjo pilti specialų betono sluoksnį, kuris idealiai išlygintų grindis nebūtų jokių "korelių", ideliai lygu, nes grindų danga tik 1,5 mm storio, priešingu atveju matytųsi bet kokie įdubimai, todėl pirkome specialų betono mišinį.
Papildyta:
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 04 14, 13:05)
gal dar kartą gali parodyti kaip ta danga atrodo? Sudomino mirksiukas.gif

pavydzžių nebeturiu, buvau įdėjusi ankstesnėse temose, nebepamenu kurioje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 04 14, 12:26)
betono dabar nesimato, prieš tai reikėjo pilti specialų betono sluoksnį, kuris idealiai išlygintų grindis nebūtų jokių "korelių", ideliai lygu, nes grindų danga tik 1,5 mm storio, priešingu atveju matytųsi bet kokie įdubimai, todėl pirkome specialų betono mišinį.
Papildyta:
pavydzžių nebeturiu, buvau įdėjusi ankstesnėse temose, nebepamenu kurioje  blush2.gif

Kaip gaila.... verysad.gif o gal gali pasakyti, kaip tiksliai vadinasi šitas reikalas, kad pasiieškoti plačiau info galėčiau?
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 04 14, 13:14)
oi kaip lauksiu foto kaip atrodo  tavo grindys bigsmile.gif

po grindų išdžiuvimo klijuosime plyteles, norėčiau parodyti su plytelėmis, kad priderintą spalvą įvertintumėte thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 04 14, 13:28)
Kaip gaila.... verysad.gif o gal gali pasakyti, kaip tiksliai vadinasi šitas reikalas, kad pasiieškoti plačiau info galėčiau?

nusipirk "mano namai" naujausią numerį, ten kaip tik tokios grindys kaip pas mane vonioje thumbup.gif
Papildyta:
nete nelabai yra keli pvz, bet sunku susidaryti aiškią nuomonę, nes nepopuliaros labai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 04 14, 12:46)
po grindų išdžiuvimo klijuosime plyteles, norėčiau parodyti su plytelėmis, kad priderintą spalvą įvertintumėte  thumbup.gif
Papildyta:
nusipirk "mano namai" naujausią numerį, ten kaip tik tokios grindys kaip pas mane vonioje thumbup.gif

ačiū, bandysiu žurnaliuką pavartyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naughty Lady: 14 balandžio 2010 - 12:57
QUOTE(laimingas @ 2010 04 13, 22:53)
O kurioje mazdaug vietoje namukas su ta skarduke?

parasiau i AZ mirksiukas.gif
Papildyta:

bet, dar labai noriu silauogiu blush2.gif , kelis krumus

nu tai fainai jums wub.gif as irgi noreciau jau medeliu,bet turbut tik kitamet sodinsim,o silauoges tai tokios melynos uogos?ir jas ligtai kasmet sodinamos?
Atsakyti
as turejau omeny krumines sodo silauoges. krumas ir siaip be uogu neblogai atrodo, kaip dekoratyvinis. uogos melynos, skoniu primena melynes, tik saldesnes. gausiai veda uogas. ir pakankamai ilga laiko tarpa - sezona. uogos tinkamos kiek taip valgyti, tiek saldyti. super daiktas. augalas daugiametis.

user posted image

user posted image

taip jis atrodo rudeni (tik sis nekarpytas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 14 balandžio 2010 - 20:07

user posted image

user posted image

vau super ir as tokiu noresiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 04 13, 20:16)
Smagi ta trylikta diena  smile.gif bereikia tik is vyr architektes parasa gauti ir leidimas bus rankose  thumbup.gif

O kaip jums sekesi?

drinks_cheers.gif ir kas bepasakys, kad 13 diena yra bloga... Viskas ciki.. Mes irgi lauksim vyr. architektes parasiuko ir leidimuko... thumbup.gif o tada.... smagumynai sklype.... thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

janna maciau maxsimoje tipo nuolaida tom silauogem bigsmile.gif tik nezinau ar cia gera kaina, nes sodinukai tai nedideli g.gif http://daugakciju.lt..._...&Itemid=386

o ermitaze yra rododendru po 20 lt. bigsmile.gif http://daugakciju.lt..._...&Itemid=310
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 15 balandžio 2010 - 07:34