Visus su sv. Velykomis!!!
Sveikos Siaulietes gal galetumet rekomenduot koki architekta Siauliuose,rasykit i AZ .
Su sv. Velykom visus.
Rudenine, buvau kaip tik mano brolio zmona po remonto ka tik vale namus - tai buvau apakus, kad geriausiai kalkes nuo parketo nuima toks variantas - i vandeni, kuriuo plausi grindis, isipilk tris saukstus aliejaus - jis tas kalkes surisa ir is pirmo -antro karto ant grindu nelieka
QUOTE(rudenine @ 2010 04 06, 09:59)
Sveikos ir sveiki
Kaip praejo Velykos? Daug marguciu privalget
Kreipiuosi i tuos, kurie po visu "remontu" valetes namus, kokias priemones naudojot plyteliu, parketo valymui Buvau susirasius, bet neberandu uzrasu, tad prasau pagalbos
Kaip praejo Velykos? Daug marguciu privalget
Kreipiuosi i tuos, kurie po visu "remontu" valetes namus, kokias priemones naudojot plyteliu, parketo valymui Buvau susirasius, bet neberandu uzrasu, tad prasau pagalbos
Rudenine, buvau kaip tik mano brolio zmona po remonto ka tik vale namus - tai buvau apakus, kad geriausiai kalkes nuo parketo nuima toks variantas - i vandeni, kuriuo plausi grindis, isipilk tris saukstus aliejaus - jis tas kalkes surisa ir is pirmo -antro karto ant grindu nelieka
QUOTE(Beržė @ 2010 04 06, 11:31)
Su sv. Velykom visus.
aciu turesiu omeny o vonios plyteliu nevale
as pasigirsiu - pas mus prasidejo murijimo darbai vyras vis vaziuoja muryt, kai tik laisvo laiko turi
QUOTE(rudenine @ 2010 04 06, 11:51)
aciu turesiu omeny o vonios plyteliu nevale
Plytkas vale, kiek zinau, iprastom valymo priemonem. Ajax'u lygtai.
Rendi, sveikinimai dideliausi
O mes jau nuo sestadienio gyvenam naujoj - laikinoj - vietoj... Niekaip nepriprantu prie naujos lovos O ir su vaikais dar nesusireguliuoju laiko - kada ka isvezt ar parvezt
QUOTE(Rendi @ 2010 04 06, 14:52)
as pasigirsiu - pas mus prasidejo murijimo darbai vyras vis vaziuoja muryt, kai tik laisvo laiko turi
Rendi ,sveikinu, dziaugiuosi uz jus
QUOTE(biesas66 @ 2010 03 31, 19:18)
Labas merginos. klausimelis-prasymas. Gal kas turite kontaktus zmoniu arba imoniu kurie jums dare pamatus? Seniau galvojau kad pats darysiu,bet dabar skaiciuoju ar paciam veltis i tai. Buciau dekingas uz kontaktus i AZ. rasykite visi kas galite
grindingas daro.tik kontaktu neturiu
QUOTE(ega2 @ 2010 04 06, 20:09)
grindingas daro.tik kontaktu neturiu
Aciu. O mes pluteles plaudavom ,kad nepabaltu,i vandeni ipyle siektiek skalbimo milteliu. Tikrai padedavo/ Ypatingai kai plil i uzpilda elasta.
QUOTE(Beržė @ 2010 04 06, 15:10)
Plytkas vale, kiek zinau, iprastom valymo priemonem. Ajax'u lygtai.
aciu labai ir sekmes priprantant naujoj vietoj
QUOTE(kreizzy @ 2010 04 06, 18:46)
Rendi ,sveikinu, dziaugiuosi uz jus
aciu, kreizzy, tiek laukem, nemaniau, kad tiek dziaugsmo teiks
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 06, 23:33)
Aciu. O mes pluteles plaudavom ,kad nepabaltu,i vandeni ipyle siektiek skalbimo milteliu. Tikrai padedavo/ Ypatingai kai plil i uzpilda elasta.
as dar ankstesniam bute plyteliu tarpelius pabaltavusius valiau su dantu pasta nuo vieno karto neissivalo, bet efektas jautesi
ziuriu daug kas liaudiskom priemonem tvarkosi