QUOTE(airise @ 2010 03 31, 11:00)
Aš irgi pagalvojau,kodėl ne pakabinami,kai dabar visi tokius deda.Karolaq,kodėl toks jūsų sprendimas buvo? Šiaip labai viskas gražu pas jus,ir tie pastatomi unitazai,ypač tas vientisas labai gražiai žiūrisi.
Laiptai labai dailiai padaryti,gal ir aš tokių norėčiau,gal galima kontaktus? Kažin,kurie gaunasi pigiau,ar su krokodilu ar betoniniai? Ar čia tik grožio klausimas,kam kurie labiau patinka.
Aš žiūriu ,kad atsilieku nuo jūsų,kas kartu dėjom pamatus,jau viduj dirba,net jau kraustosi,o aš oi kaip velkuosi. Tik dėžutė be langų ir be apdailos lauko.
Atsakymas dėl pakabinamų tualetų: jo nėra
Tiesiog man bakeliai gražu
Tas vientisas man irgi labai gražus, bet deja pajungimas netiko ir iš mano miegamojo iškeliavo į 1 a. Kadangi šis kainavo 1000 Lt, kitus 2 rinko vyras. Na o vyrui argumentas buvo kaina, o pakabinami jo įsivaizduojamai kainai tiesiog per brangūs
Betoninius laiptus darė klaipėdiškiai, pagal vienos forumietės rekomendacijas. Mokėjom 3500 Lt, tai kaži ar pigiau nei kitos konstrukcijos. Nes dar reikės apdailos jiems už dar kitus 3500 Lt.
Mes darėm betoninius, nes man jie atrodo stabiliausi, tik dėl to. ir norėjau uždarų.
Tai gal šiemet ir pasivysit, mums lauko apdailos irgi trūksta
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2010 03 31, 12:06)
laiptai:
http://www.laiptas.b.../lt/?page_id=19
tik puslapiukas ilgokai kraunasi. mes pas juos naujinom laiptus sename name is klijuoto azuolo ir siame uzsakinejome, tik jau uosio.
Dėkui, bandysiu kontaktuot