Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(karolag @ 2010 03 30, 10:16)

na tai prašom albuman pasicekavyti blink.gif

Laba 4u.gif

Nu grazu pas tave. Jau visai i pabaiga. Norejau paklausti - antrame aukste parketas? Koks medis ir kas gamintojas?
Atsakyti
karolag, tikra atgaiva akims matyti tiek nuotraukų thumbup.gif
ar turėsi elektrinę kaitlentę ar naudosi pečiuką? bigsmile.gif
Atsakyti
na grazeja jau,grazeja pas jus . man antro auksto vonia patiko. Tiksliau pluteliu isdestymo idejos. Jus samdet dizaineri? Nebepamenu . Idomi jusu grindu danga. Naturalus parketas? Tik jis kazkoks storesnis,ar man taip cia tik atrodo? g.gif Durys grazios. malonu pamatyti tiek nuotraukyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolag @ 2010 03 30, 10:16)
Pažadas ištesėtas - nuotraukos jau albume. ...

Smagumelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kuo toliau, vis graziau ir graziau.... super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 03 30, 12:19)
na grazeja jau,grazeja pas jus . man antro auksto vonia patiko. Tiksliau pluteliu isdestymo idejos. Jus samdet dizaineri? Nebepamenu .  Idomi jusu grindu danga. Naturalus parketas? Tik jis kazkoks storesnis,ar man taip cia tik atrodo? g.gif  Durys grazios.  malonu pamatyti tiek nuotraukyciu smile.gif

Dėkui, kad neišbrokyjot, nors kritikos irgi norėtųs, gal kokia idėja pataisyt ką kiltų biggrin.gif

Grindis dėjomės patys, Normedo produkcija, klijuotas uosis. Jos 3 m ilgio, bet labai siauros, tai vargas dėti - 5 cm pločio, bet storis tikrai nemažas - 2,4 cm. Liko dar vaikų kambarius, drabužinę jomis iškloti. Paskui nušlifuoti ir nulakuoti.
Vonios interjeras mano rankų darbas. kai užsiprašė už namo interjerą virš 2000Lt, tai spjoviau ir pati dizainere patapau biggrin.gif Kliurkų yra, bet bent jau pinigai kišenėj.

Durys visai neblogai išėjo, nors keikiau vyrą, kad brangesnių neduoda užsisakyti. Galiu rekomenduoti - mums durys su apvadais, beicavimu, įstatymu (atskirai pirkom lankstus ir rankenas) kainavo 650 Lt vnt. Sakyčiau pigiai, nes pas mus nestandartas.

Naudosime ne tik krosnelę - gi ne akmens amžius biggrin.gif Papildomai bus ir indukcinė kaitlentė. Tik orkaitė malkinė.
Atsakyti
[quote=karolag,2010 03 30, 14:41]
...Tik orkaitė malkinė.
[/quot]

kai perskaiciau, iskart vaikyste prisiminiau. mociutes keptus pyragus, troskintus kopustus, bulves, zasiena, ir kumpius peciuje....
ojjjjj, seileeeees tyyyyysta....
Atsakyti
[quote=janna,2010 03 30, 15:49]
[quote=karolag,2010 03 30, 14:41]
...Tik orkaitė malkinė.
[/quot]

kai perskaiciau, iskart vaikyste prisiminiau. mociutes keptus pyragus, troskintus kopustus, bulves, zasiena, ir kumpius peciuje....
ojjjjj, seileeeees tyyyyysta....
[/quote]

Va va kai pamačiau tą krosnelę, tai ir man ir MB seilės ištįso prisiminus močiučių kepsnius ir pyragus. Ir žinokit ir gaunas kaip pas močiutę, dabar vien tik taip maistą begaminam, na aišku, kol atsibos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karolag @ 2010 03 30, 13:41)

kaip sauniai grazeja jusu namuciai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karolag @ 2010 03 30, 15:12)
Va va kai pamačiau tą krosnelę, tai ir man ir MB seilės ištįso prisiminus močiučių kepsnius ir pyragus. Ir žinokit ir gaunas kaip pas močiutę, dabar vien tik taip maistą begaminam, na aišku, kol atsibos biggrin.gif

Turint toki interjera,tokia krosnele dviguba funkcija atlieka. Tikrai liuksusinis dalykas,tik pas mane neisipaisytu prie visko. m

Kiek pamenu jaudinaisi kaip cia pluteles susiklijuoti,o va-pinigeliai sutaupyti ir puikus rezultatas. (seip man rusva spalva patinka bet antro auksto vonia man labiau patiko del plyteliu isdestymo. cool.gif Papeikti nera ka. Viskas atrodo normaliai pas jus. Laiptu pakopos medines bus?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 03 30, 17:11)
TLaiptu pakopos medines bus?

Noriu mediniu pakopu ir tureklu. paprasem vieno paskaiciuot - 3500Lt uzsiprase. Vien uz pakopas ir tureklus man atrodo per brangu. Cia be lakavimo ir montavimo.
Gal kas zinote nebrangininkus laiptininkus normalius - busiu dekinga.
Atsakyti
Kol is Egipto parskridom, ir sniegutis Lietuvoje nutirpo thumbup.gif
Karolag, saunuoliai 4u.gif Namuciuose ko gero kvepia ne tik svieziais dazais, bet ir ikurtuvemis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karolag @ 2010 03 30, 17:21)
Noriu mediniu pakopu ir tureklu. paprasem vieno paskaiciuot - 3500Lt uzsiprase. Vien uz pakopas ir tureklus man atrodo per brangu. Cia be lakavimo ir montavimo.
Gal kas zinote nebrangininkus laiptininkus normalius - busiu dekinga.

mums laiptus gamino Aivaras. kaina, kaip tokio tipo laiptams, vidutine ir nesikandziojanti. bet, nzn, kas jums skaiciavo. gal taip pat jie? g.gif
Atsakyti