QUOTE(zojux @ 2010 03 20, 23:38)
Tik strabus, pas mane visur buvo strabuota, nafig ta ten tinka tepti ant tur sieno storiausiai. O dar jei visa kule laidu.
tai va,logiskiausia yra strabuoti,o uz strabus elektrikai savo litukus pasiima...
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2010 03 20, 23:41)
MB irgi dirba toj srity, tai jis nusprende kad pas mus antro auksto pertvaros irgi nebus is muro - tokio spat priezastys kaip isvardinai
tik mes darem ne vien su gipsu - medzio drozliu plokste ir tada gipsas, viduj vata ( del garso izoliacijos), is kitos puses vel plokste ir gipsas.
Na cia jau aisku pas jus pagerinta siena gaunasi,bet pilnai sutinku kad galima ir drozliu plokste naudoti. lengviau poto kanors ant sienos pakabinti.
Papildyta:
QUOTE(zojux @ 2010 03 21, 00:01)
Realiai ARKO'istai primygtinai tegia, kad jo nereikia, pas mane projekte irgi jo nebuvo iprojektave, bet as dariau. Tikiuosi, kad ne veltui, gal bent ant dusios ramiau.
Taip.arko deklaruoja kad nereikia,bet architektai jy megsta naudoti. maniskis irgi myke apie ta zieda.. O kas lieca sijas virs langu tai perdanga betonuojasi normaliam aukstyje ir tos sienos vietos virs langu iki reikiamo aukscio. Viskas susipila i viena. saramos,ziedas,perdengimas.
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2010 03 21, 00:07)
Va dėl monolitinio žiedo tai ir aš suku galvą
ką tik patys lingavot kad kaip visi tūli lietuviai ne vietoj nori apsidrausti ir statosi mūrines pertvaras, o še tau arko sienos ir liejamas žiedas idant miegot ramiai
Tai va galvoju ar tikrai įmanomas variantas be to žiedo vienaaukščiame name iš arko ...
Ar netaps tas žiedas ramaus miego koeficientu
Mes kalbejome apie dviauksti nama. O vienaauksciame name tai su pagaliu nepriverstu pilti. Tas ziedas yra tam kad(kaip suprantu) sienos neissiskleistu. bet tai taikoma dvieju aukstu namams. O kur jau tas vienaaukstis namas issiskleis kai jo sienu aukstis gerokai mazesnis.
Tiesa,kalba buvo kur reikia,kur nereikia taupyti. Sioje vietoje manau nepataupysi,tiksliau nepasigincysi su konstruktoriais. Jei reikia tai reikia. Juolab kad jis suteikia stiprumo..