Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

Na ir as prikisiu savo pirstelius prie pavasarines temikes.. thumbup.gif

pritariu janna tavo nuomonei del kelio... nusigreideriuot, sniega nusikast galima ir reikia patiems, o aksfalta uzpilt - jau nebe... tai jei tas kelias savivaldybes, tegul ir tvarko ji pati ir nereikalauja is kitu.... doh.gif
mat primeciau, kad mano ivaziavimas i sklypa yra paskutinis ir dar akligatvyje, tai bus nekas ir man aksfalta uzsipilt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 05, 12:44)
eik tu saaaaauuuuu!!!!!!!! man graaaaazuuuuu!!!!! super!

Man irgi grazu, nors butu buve gal dar graziau, jei buciau sumascius paprasyti sviesios odos, kad butu panasi i virtuvinio spinteliu spalva, o dabar spalva juoda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 05, 12:49)

giedre, dabar pagalvojus apie tuos botus, gal visai ir nieko  g.gif ; uzsitempi mini sijonuka, ilendi i botus ir aukstai uzrietus nosi kraipydama klubais pirmyn per ismusta ir apsemta vandieniu duobemis keliuka....  bigsmile.gif
vis idomiau.... nei vazinejantis dviratukais , ar rieduciais, ar skeitais....
vaikai.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif pralinksminai lotuliukas.gif

Kraustomes ir mes i pavasarine temute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 03 05, 13:46)
Man irgi grazu, nors butu buve gal dar graziau, jei buciau sumascius paprasyti sviesios odos, kad butu panasi i virtuvinio spinteliu spalva, o dabar spalva juoda cool.gif

man gražiau gobelenas būtų, bet oda praktiškiau ...
Atsakyti
Tai va, kad oda praktiskiau, siaip man ir graziau, o dar namie yra tokie du visko nuciupinetojai, kad ir taip nespeju su skudureliu lakstyt doh.gif lotuliukas.gif Tai isivaizduoju, kas is to gobeleno liktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 03 05, 15:15)
Tai va, kad oda praktiskiau, siaip man ir graziau, o dar namie yra tokie du visko nuciupinetojai, kad ir taip nespeju su skudureliu lakstyt doh.gif  lotuliukas.gif Tai isivaizduoju, kas is to gobeleno liktu lotuliukas.gif

bet uztat po didesnio nuciupinejimo, bus galimybe greiciau atnaujinti kitos ar tos pacios spalvos gobelena thumbup.gif nors nenusibos tas pats gobelenas thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Aciu uz nauja temike 4u.gif
Oho, kaip visada - ciulbat daug - kol perskaiciau biggrin.gif
Janna, nu del kelio tai pravalas schmoll.gif
Musu atveju tai taip pat, kaip kazkas rase - akligatviukas bendrosios dalines snuosavybes teise priklauso 6 sklypukams - tai teks patiems pasistoroti del privaziavimo.

Rasyt, kedes - super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai mano skonio. Bet jauciu, kol man reikes Venta visai nebeprekiaus doh.gif
Atsakyti
jo, kedutes tikrai dailios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 03 05, 15:22)
bet uztat po didesnio nuciupinejimo, bus galimybe greiciau atnaujinti kitos ar tos pacios spalvos gobelena  thumbup.gif  nors nenusibos tas pats gobelenas thumbup.gif

Na jei visa tai nesiriemtu i pinigus, aisku, butu smagu, pagal nuotaika keist gobelena, bet yra vienas bet... cool.gif

QUOTE(Beržė @ 2010 03 05, 15:26)
Rasyt, kedes - super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Labai mano skonio. Bet jauciu, kol man reikes Venta visai nebeprekiaus doh.gif

Gamins gamins, MB klause kaip sekas prekyba, tai sake, kad atsigauna gamyba, vis daugiau produkcijos eksportuoja, taip, kad nezada bankrutuot mirksiukas.gif
Atsakyti
uzduosiu temos paivairinimui jums dar viena klusyma. kaip manot, koks turetu buti namo nr sekantis, jei pries tai numeracija 38, 36, 34?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 05, 18:30)
uzduosiu temos paivairinimui jums dar viena klusyma. kaip manot, koks turetu buti namo nr sekantis, jei pries tai numeracija 38, 36, 34?

na gal 32..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 05, 12:49)
sveiki naujoje temoje 4u.gif

su visa savo manta ir as kraustausi  biggrin.gif

giedre, dabar pagalvojus apie tuos botus, gal visai ir nieko  g.gif ; uzsitempi mini sijonuka, ilendi i botus ir aukstai uzrietus nosi kraipydama klubais pirmyn per ismusta ir apsemta vandieniu duobemis keliuka....  bigsmile.gif
vis idomiau.... nei vazinejantis dviratukais , ar rieduciais, ar skeitais....
vaikai.

kelias - valstybes. atstovas jos - savivaldybe. tad ji kaip seimininkas  ir nurodo (pasirenka) pas ka projektuotis. o kada yra valstybinis uzsakymas - del samatos niekas nesismulkina.  o projektai tokiems dalykams yra brangus. vien tik geodeziniai matavimai kiek kainuoja, nuotraukos, tasku suvedimai....brezinukai,  t.t. ir pan...

as sutikciau su projekto reikalingumu, jei tai butu pravaziuojanti gatve, judri, kur reiktu skaiciuoti kelio pralaiduma, dangos atsparuma pagal automobiliu srauta, ir pan.... pan..... bet gi jug tai akligatvis... blush2.gif . norejom issiasfaltuot, kelkrascius zolyte uzset, gelytemis. butu grazu ir tvarkinga.

keista tik, kaip va sniega nusikast nuo kelio bukit malonus patys, kelia nusigreideriot - irgi galit patys, duobes uzsipilt zvyru ar skalda arba pati kelia - niekas nepriestarauja, vandens nuolydzius pasidaryti kad balos nestovetu - na irgi galit patys, o asfaltuotis -  g.gif  schmoll.gif

na, bala nemate to kelio... norejom kaip geriau, o gavosi kaip visad. tiesiog butu dar viena sutvarkyta gatve, del kurios niekas savivaldybei nekvarsintu galvos.

tai patarimas butu toks, jei kartais kam reiktu vaziuoti medelyno-satrijos gatviu marsrutu, i medelyno gatve eriau ivaziuoti is birutes. kitaip isoksit i didele ir gile duobe, kurioje paliksit ne tik ratus....

Gerai kad iki mano sklypo asfaltuotas kelias tai oi kokios problemos atkrenta .. Kai paskaitau kokie reikalavimai keliam,tai iskart pagalvoju apie visus tuos naujus rajonus kuriose zvyrkeliai ir dziaugiuosi kad pas mane bent viena beda maziau. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(janna @ 2010 03 05, 19:30)

Logiskai mastant eiles tvvarka... bigsmile.gif Bet kazkodel atrodo kad logikos nebus..
Atsakyti