QUOTE(laimingas @ 2010 03 09, 21:20)
Iskilo toks klausimukas: ar verta garaze daryti langa....
Kazkaip suskaiciavau savo langu m2 (43 m2) ir man ju kaip ir per daug pasidere... Tai ir galvoju ar mazint langu m2 ar nemazint.... Tai pirmiausia akys nukrypo i garaza... Juk vistiek isedant i masina ir issedant is masino reikes garaze sviesa ijungt...
Kazkaip suskaiciavau savo langu m2 (43 m2) ir man ju kaip ir per daug pasidere... Tai ir galvoju ar mazint langu m2 ar nemazint.... Tai pirmiausia akys nukrypo i garaza... Juk vistiek isedant i masina ir issedant is masino reikes garaze sviesa ijungt...
Pas mane bus garaze langas. Ir nemenkas. Nezinau ar garaze privalomas langas,bet zinau kad katilineje su dujiniu pecium tai tikrai privalomas del sprogimo. Ir langas ne betkoks,o tam tikro ploto,tad ir gavosi du tokiepat langai ant vienos sienos. katilinej ir garaze. Seip man dar yra ideja kilusi garaze pasidaryti vedinimo sistema kaip autoservise. Esate mate,jei jie uzkuria masina,uzmeta ant ismetimo vamzdio gofruota (kaip cia pasakius ) slanga ir visos ismetamos dujos siurbiamos per ja lauk kol masina pasyla.
O langu nemenkai pas tave As paskaiciavau pas mane bus 35m2