QUOTE(janna @ 2010 03 09, 15:51)
Tvoros tipo pasirinkimas kaip ir aukstis labai priklauso nuo vietos kurioje namas stovi, nuo vaizdu matomu pro ar per tvora ir nuo kaimynu.
Nelabai noreciau, kad vasaros ryta mane sedincia su kava ir chalatu kieme kur nors ant supyniu stebetu kiekvienas praeivis skubantis i darba.
Arba kas kart isejus i kiema matyti kaimynu "bardaka" - nieko tragisko, bet siutintu ir nervintu....
Kaip ir svetimu kaciu ar sunu paliktas turtas kieme is po nakties....
Nelabai noreciau, kad vasaros ryta mane sedincia su kava ir chalatu kieme kur nors ant supyniu stebetu kiekvienas praeivis skubantis i darba.
Arba kas kart isejus i kiema matyti kaimynu "bardaka" - nieko tragisko, bet siutintu ir nervintu....
Kaip ir svetimu kaciu ar sunu paliktas turtas kieme is po nakties....
Visiskai sutinku.
Bet jei namas ne miesto centre, o kaimynai - ne apsileideliai, tai man geriau matyti kaimyno vaiko palikta dviratuka kieme, nei spoksoti i aklina tvora
O del kavos gerimo su chalatu - del sios priezasties man patinka, kai pagrindine poilsio/kiemo erdve yra uz namo, ne ivaziavimo/gatves puseje - tada maziau svetimu akiu gali pamatyti rytine seveliura O jei koks kaimynas ir uzmatys - tegul neziuri, jei nepatinka