Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(janna @ 2010 03 09, 15:51)
Tvoros tipo pasirinkimas kaip ir aukstis labai priklauso nuo vietos kurioje namas stovi, nuo vaizdu matomu pro ar per tvora ir nuo kaimynu.

Nelabai noreciau, kad vasaros ryta mane sedincia su kava ir chalatu kieme kur nors ant supyniu stebetu kiekvienas praeivis skubantis i darba.
Arba kas kart isejus i kiema matyti kaimynu "bardaka" - nieko tragisko, bet siutintu ir nervintu....
Kaip ir svetimu kaciu ar sunu paliktas turtas kieme is po nakties....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Visiskai sutinku.
Bet jei namas ne miesto centre, o kaimynai - ne apsileideliai, tai man geriau matyti kaimyno vaiko palikta dviratuka kieme, nei spoksoti i aklina tvora mirksiukas.gif
O del kavos gerimo su chalatu - del sios priezasties man patinka, kai pagrindine poilsio/kiemo erdve yra uz namo, ne ivaziavimo/gatves puseje - tada maziau svetimu akiu gali pamatyti rytine seveliura biggrin.gif O jei koks kaimynas ir uzmatys - tegul neziuri, jei nepatinka tease.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 03 09, 11:48)
Giedre,tvora grazi,bet blyn,kiek ji kanuoja  bigsmile.gif  Priekyje sklypo darysiu atvira tvora,o aplink jau bus max aukscio tvora zmonos pageidavimu(su say=udymo angom turbut)  lotuliukas.gif

cia butu ne kalvio darbo, o paprasta metaline, dazyta. na kainos kazkaip neisivaizduoju... kai suzinosiu, matyt pasikeis norai greit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 03 09, 16:03)
cia butu ne kalvio darbo, o paprasta metaline, dazyta. na kainos kazkaip neisivaizduoju... kai suzinosiu, matyt pasikeis norai greit  smile.gif

Giedre, as ieskojau ne tvorai, o laiptams kaltiniu elementu. Tai vienas su sia sritimi susijes zmogus parekomendavo pas kalvi neuzsakineti, nes neblogu variantu galima rasti ir ivezamu. Man tiko kaltiniai elementai is sio tinklalapio http://www.finnsa.lt/
Gal ir dar kam pravers...
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 03 09, 17:18)
Giedre, as ieskojau ne tvorai, o laiptams kaltiniu elementu. Tai vienas su sia sritimi susijes zmogus parekomendavo pas kalvi neuzsakineti, nes neblogu variantu galima rasti ir ivezamu. Man tiko kaltiniai elementai is sio tinklalapio http://www.finnsa.lt/

as laiptu, balkono tureklus zadu susikomplektuot irgi panasiai. Bus alia kalviski ax.gif http://www.merlana.lt - cia radau siauliuose kas prekiauja.
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 03 09, 13:18)

labai graziu tvoru ir varteliu uzmaciau, netgi kazkas panasaus i mano pvz buvo wub.gif aciu, uzsisaugojau. o gal zinai nors orientacines kainas siu gaminiu?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 09, 15:13)
vargas prasideda, arba teoriskai turetu prasideti veliau, priduodant  tongue.gif (bet praktiskai buna visaip  mirksiukas.gif )

o jei nepriduodi, tai ir vargo jokio  lotuliukas.gif

Tai taip,vargu gali buti priduodant. Bet niekas nesuka galvos sau del tokiu dalyku. nes pvz kazkokioje puseje turi buti 50% tvoros pralaidumas/ tai yra kas antra lentele tegalima deti. Na neivienos nemaciau tokios smile.gif

Papildyta:
QUOTE(janna @ 2010 03 09, 15:51)
Tvoros tipo pasirinkimas kaip ir aukstis labai priklauso nuo vietos kurioje namas stovi, nuo vaizdu matomu pro ar per tvora ir nuo kaimynu.

Nelabai noreciau, kad vasaros ryta mane sedincia su kava ir chalatu kieme kur nors ant supyniu stebetu kiekvienas praeivis skubantis i darba.
Arba kas kart isejus i kiema matyti kaimynu "bardaka" - nieko tragisko, bet siutintu ir nervintu....
Kaip ir svetimu kaciu ar sunu paliktas turtas kieme is po nakties....

(du paskutinius variantus jau turejau  doh.gif, daugiau nenoriu  schmoll.gif  )

Leidziamas 1,8 metro nera pakankaqmai aukstas kad tu nematytum kaimynu bardako ir taves niekas nematytu. Na nebent vaikai nematys:) Tad manau nera tikslo deti tokias aukstas tvoras nes nelabai jas paslepia. Bet... Manyti tai manau,tik zmona pasake griezta ne zemai arba atvirai tvorai.. doh.gif O tai nera toks didelis derybu objektas kad gincytis.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 03 09, 12:53)
O as galvoju is lentu klojinius daryti kad is tu paciu lenntu poto galetu stalaza susikalti,arba panaudoti kurnors palepeje.  Kad susinaudotu viskas . Aisku is ploksciu smagu darytis,greiciau bet ji nepigi. g.gif

osb plokstes irgi galima sunaudoti, ir prie stogo ir pan. kadangi jas dar su plevele dengem, kad neapliptu betonas, tai irgi pritaikysim jas kur reiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 03 09, 17:49)
Leidziamas 1,8 metro nera pakankaqmai aukstas kad tu nematytum kaimynu bardako ir taves niekas nematytu. Na nebent vaikai nematys:)  Tad manau nera tikslo deti tokias aukstas tvoras nes nelabai jas paslepia. Bet... Manyti tai manau,tik zmona pasake griezta ne zemai arba atvirai tvorai.. doh.gif  O tai nera toks didelis derybu objektas kad gincytis.

sakai g.gif g.gif g.gif

dabar ziuriu i savo tvora pro langa ir praeivius matau pro plysius, o mane tai kazin... bet as ant kalniuko, o jie pakalnei.

bet siaip tai jo.... gal ir stovinti mato zmogu... na bet sedincius kieme kad pamatyti, tai jau reikia visai patvory vaikscioti su 1,9m ugiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 09, 19:19)
sakai  g.gif  g.gif  g.gif

dabar ziuriu i savo tvora pro langa ir praeivius matau pro plysius, o mane tai kazin... bet as ant kalniuko, o jie pakalnei.

bet siaip tai jo.... gal ir stovinti mato zmogu... na bet sedincius kieme kad pamatyti, tai jau reikia visai patvory vaikscioti su 1,9m ugiu  g.gif

Nu jo,nevisi aukstaugiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Iskilo toks klausimukas: ar verta garaze daryti langa.... blink.gif
Kazkaip suskaiciavau savo langu m2 (43 m2) ir man ju kaip ir per daug pasidere... Tai ir galvoju ar mazint langu m2 ar nemazint.... Tai pirmiausia akys nukrypo i garaza... Juk vistiek isedant i masina ir issedant is masino reikes garaze sviesa ijungt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 03 09, 21:20)
Iskilo toks klausimukas: ar verta garaze daryti langa....   blink.gif
Kazkaip suskaiciavau savo langu m2 (43 m2) ir man ju kaip ir per daug pasidere... Tai ir galvoju ar mazint langu m2 ar nemazint.... Tai pirmiausia akys nukrypo i garaza... Juk vistiek isedant i masina ir issedant is masino reikes garaze sviesa ijungt...  g.gif

Man atrodo, kad langas garaze yra privalomas. Kazkaip lyg del sprogimu ar pan.
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 03 09, 21:20)
Iskilo toks klausimukas: ar verta garaze daryti langa....   blink.gif
Kazkaip suskaiciavau savo langu m2 (43 m2) ir man ju kaip ir per daug pasidere... Tai ir galvoju ar mazint langu m2 ar nemazint.... Tai pirmiausia akys nukrypo i garaza... Juk vistiek isedant i masina ir issedant is masino reikes garaze sviesa ijungt...  g.gif

mes darem garaze nedgi du tongue.gif ne vien del sviesos,bet ir pravedinti jei reiketu g.gif
Atsakyti