QUOTE(agarmis @ 2016 03 10, 18:31)
Kaupti ar ne kiekvieno apsisprendimo reikalas, BET mąstyti pradėkite ne nuo to kiek sukaupsite, bet kiek gausite iš Sodros. Atsiminkite, kad pradėję kaupti jau su Sodra turėsite reikalų tik dėl bazinės pensijos (apie 200 eur, o gal ir mažiau, be to, po 30-35 metų išvis gal nebus tokios kaip bazinės arba bus vos keli eurukai). Pagalvokite ir apie tai, kad tas jūsų sukauptas fondas bus išmėtytas kas mėnesį po pvz 50-100 euriukš, o tai lygiai tas pats bus, kaip ir gaunant eilinę pensiją. Manau, pensijų fondai tai eilinis akių dūmimas. Man 35 metukai, o atakkuoja mane tie aferistai pensijų kaupikai jau N metų. Nepasiduodu. Pensijų kaupimas bus lygiai tas pats nuvertėjimas kaip ir su rubliniais indėliais.
Be to, visada palauskite to agento, o kas iš to jiems??? Ogi tas, kad jie iš jūsųs tų pinigėlių turtės. Kiek sukaupsite per 30 metų nuo minimumo ar 500 eur? Gal kokius 5000 eur. na nejuokinkit.
Be to, visada palauskite to agento, o kas iš to jiems??? Ogi tas, kad jie iš jūsųs tų pinigėlių turtės. Kiek sukaupsite per 30 metų nuo minimumo ar 500 eur? Gal kokius 5000 eur. na nejuokinkit.
Na skirtumas tarp 400 eur ir 650 yra, pagal skaiciuokle man jis toks kaupiant ir ne. O ir siaip uzsienyje visi kaupia, netgi darbdaviai kitur papildomai perveda i tavo pensiju fonda o ir tie 5000 eur pensiniam amziui jum tikrai pravers