Įkraunama...
Įkraunama...

Pensijų kaupimo fondai - 2

QUOTE(Stiuardese @ 2013 12 03, 18:15)
*Įstatyme nurodoma ne rečiau kaip kartą įmetus. Aš matau realiu laiku, o į el.paštą gaunu kartą į ketvirtį. Popierinį variantą - kartą į metus  ax.gif
**o SEB internetinėje bankininkystėje nesimato?

* o tai panasiai kaip el.bankininkysteje pas mane, liuks smile.gif

** neturi nei sąskaitos nei el. bankininkystės, tik PF, tad matyt nesavo kliento SEb'as nesirūpina informuoti unsure.gif Jie teigia, kad siuntė paštu, bet tikrai nieko negavome anei karto schmoll.gif
Atsakyti
O tai kas belieka sakyt.... Ir aplamai nemanau, kad tos mergikės prie langelio ką tikrai žino doh.gif Siuntinėja automatas, jei siuntinėja, nebent užklaustumėt kada kur išsiuntė, bet kažin ar dabar svarbu g.gif
Atsakyti
Ar bankai turi anuiteto sertifikatus? SEB konkreciai domintu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2013 12 04, 12:09)
Ar bankai turi anuiteto sertifikatus? SEB konkreciai domintu  blush2.gif

SEB neplatina anuitetų
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2013 12 04, 12:09)
Ar bankai turi anuiteto sertifikatus? SEB konkreciai domintu  blush2.gif

Man atrodo tik Ergo turi
Atsakyti
Taip, tik Ergo, ir tuom labai naudojasi savo naudai doh.gif labai tikiuosi situacija pasikeis ir šiuo klausimu ateityje ax.gif
Atsakyti
Jei jau naudojasi ir parduoda taip brangiai, tai kaži kodėl kitos įmonės neateina ir nesiūlo teisingų anuitetų už teisingą kainą? rolleyes.gif
Iš tiesų, konkurencija rinkoje būtų tikrai sveika, bet plakti vienintelius, kurie tai siūlo vien dėl to kad vieninteliai tai ką aš žinau. g.gif: O ir ar labai norėtųsi, kad atsiradus kainų karui būtų išparduotos krūvos pensijų garantijų, kurie po to sau gražiai bankrutuotų? O pinigai ne už metus į priekį mokami, o iškart už kokius dešimt-dvidešimt... Bet galim paklausti valstybės, o kodėl prievolė įsigyti anuitetą yra, bet pasiūlos jokios?
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2013 12 04, 12:25)
SEB neplatina anuitetų

Ar teisingai suprantu anuiteto nebuvima, kad atejus pensijiniam amziui gausiu vienkartine ismoka is SEB-o ir viskas?

Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2013 12 05, 15:14)
Ar teisingai suprantu anuiteto nebuvima, kad atejus pensijiniam amziui gausiu vienkartine ismoka is SEB-o ir viskas?

Jei nesukaupsit 30000 su trupuciu, tai galesit pasiimti vienkartine ismoka, o jei sukaupsit man atrodo turesit pereiti i imone kuri parduoda anuitetus, siuo metu tai yra ergo, ir tuomet issipirkti, tai kas priklauso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2013 12 05, 16:20)
Jei nesukaupsit 30000 su trupuciu, tai galesit pasiimti vienkartine ismoka, o jei sukaupsit man atrodo turesit pereiti i imone kuri parduoda anuitetus, siuo metu tai yra ergo, ir tuomet issipirkti, tai kas priklauso  ax.gif
Aha, ir dar moteriai anuitetas bus mazesnis nei vyrui, nes jos statistiskai ilgiau gyvena (kai sukaupta vienoda suma) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2013 12 05, 15:20)
Jei nesukaupsit 30000 su trupuciu, tai galesit pasiimti vienkartine ismoka, o jei sukaupsit man atrodo turesit pereiti i imone kuri parduoda anuitetus, siuo metu tai yra ergo, ir tuomet issipirkti, tai kas priklauso  ax.gif

pereiti nereikia, užtenka nukeliauti su sukauptos sumos pažyma pasirašius išmokos sutartį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2013 12 05, 20:22)
Aha, ir dar moteriai anuitetas bus mazesnis nei vyrui, nes jos statistiskai ilgiau gyvena (kai sukaupta vienoda suma) smile.gif

Neklaidinkinte žmonių, jau metus kainos vyrams ir moterims nesiskiria - atėję su ta pačia sukaupta suma gauna tą pačią išmoką. 4u.gif
Atsakyti