Įkraunama...
Įkraunama...

Pensijų kaupimo fondai - 2

QUOTE(Stiuardese @ 2013 07 26, 17:25)
Pasakykite bent vieną,prašau  blink.gif
Ir pasirūpinkite, asmeniškai sau 2 vaikais, kurie liks dirbti Lietuvoje ne už minimalų atlygį, kurie išlaikys Jus pensijoje, nes Sodroje pinigai niekur nekaupiami ir iš kitur neatsiranda kaip iš dirbančiųjų mokesčių. Manęs nežavi, kad Jus išlaikys mano vaikai, kai Jūs pati nepridėsite visiškai jokių pastangų  mirksiukas.gif Jei Jūs turite dar ir vyrą su tokia pat nuomone, tai teks turėti 4 tokius vaikus  mirksiukas.gif  Visada yra išeitis ir galimybė rinktis...

Atsakau poniai ar panelei Stiuardesei, nes labai jau rūpinasi, kas mane išlaikys...
Aš turiu du vaikus
Vyras iš ankstesnės santuokos turi tris.
Manęs Jums tikrai nereiks išlaikyti...
O kas dėl "atėjo Kubilius" tai jau rašiau, kad jau buvo "atėjęs Kubilius" ir sumažino SODROS pervedimų procentą į pensijų fondus.
Atsakyti
Ir dar teisybės dėlei rektų pasakyti, kad mano vyras dalyvauja ir pasiliks privačiuose pensijų fonduose. Žiūrėjau , kad jam nuo 2006 m. iki dabar sukaupta 230 lt mažiau, nei pervedė SODRA (suvalgė nesėkmingi fondo investavimai ir metiniai mokesčiai). Jam pagrindinis argumentas buvo, kad pinigai paveldimi.Jis sutiko mokėti papildomą procentą tikėdamasis, kad vyriausybė ištesės savo pažadus ir mokės tuos papildomus procentus. Aš tą procentą nusprendžiau kaupti savo sąskaitoje.
Taigi kiekvienas renkamės savo nuožiūra, pagal savo supratimą , situaciją, tik reikia domėtis, o ne aklai užkibti ant agentų kabliuko.
Atsakyti
QUOTE(Jolantaaa @ 2013 08 06, 10:37)
Atsakau poniai ar panelei Stiuardesei, nes labai jau rūpinasi, kas mane išlaikys...
Aš turiu du vaikus
Vyras iš ankstesnės santuokos turi tris.
Manęs Jums tikrai nereiks išlaikyti...
O kas dėl "atėjo Kubilius" tai jau rašiau, kad jau buvo  "atėjęs Kubilius" ir sumažino SODROS pervedimų procentą į pensijų fondus.

Labai Jums dėkoju, kad nereikėjo ilgai vargti provokuojant 4u.gif

Linkiu niekam nepakliūti į tokią situaciją Turbūt šis žmogus irgi tikėjosi iš Sodros ir iš valstybės. Liūdna...
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2013 08 08, 08:18)
Linkiu niekam nepakliūti į tokią situaciją Turbūt šis žmogus irgi tikėjosi iš Sodros ir iš valstybės. Liūdna...
...pagal straipsnį tai šis žmogus daugiausiai tikėjosi iš vaikų. Vis tik užaugino du. Bet abu sūnūs pasitaikė tipiški lietuviški. Liūdna...
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2013 08 08, 15:06)
...pagal straipsnį tai šis žmogus daugiausiai tikėjosi iš vaikų. Vis tik užaugino du. Bet abu sūnūs pasitaikė tipiški lietuviški. Liūdna...

Kodėl tipiški lietuviški? g.gif

Aš sakyčiau kaip tik ne tipiški lietuviški... cool.gif Mano nuomone, lietuviška- yra padėti tevams senatvėje smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2013 08 08, 16:59)
Kodėl tipiški lietuviški?  g.gif

Aš sakyčiau kaip tik ne tipiški lietuviški...  cool.gif  Mano nuomone, lietuviška- yra padėti tevams senatvėje  smile.gif ...
Iš mano kartos ir jaunesnių yra labai daug emigravusių. Aš pati tarp pagyvenusių užsienyje ir grįžusių dėl šeimos. Bet galiu patikinti, kad tokių besiaukojančių ir grįžtančių dėl artimų žmonių, vienetai. Greičiau išimtis iš taisyklės.
Nežinau, kaip Jūsų aplinkoje, bet Lietuvos miesteliuose ir kaimuose beprotiškai daug vienų paliktų ir vaikų pamirštų nusenusių tėvų. Suprantu, kai užaugini vieną ar du, bet kai užaugini šešis ar aštuonis vaikus? Ir nė vienas Lietuvoje nepasilieka?
Su tokiais senukais pakalbėjus, jie iki nukritimo gins savo gegužiukus - anie sunkiai verčiasi, mažai uždirba, svetimoj šalyj vargsta, savo vaikus turi... na trumpai tariant patys geriausi. Nors tie senukai duonos kriaukšlę su vandeniu griaužia vaistus nusipirkę ir mokesčius susimokėję, o vaikai nė vienas nesiteikia nė centu paremti.
Realiai tai jau ant kiekvieno sąžinės. Maniškė rami. Bet pensijas Lietuvoje po 20-30 metų kinai ir kazachai uždirbinės... o lietuviai ir toliau pildys anglakalbių ir skandinavų sodrų analogus. Žuvis ieško, kur giliau, o žmogus kur geriau smile.gif
Atsakyti
„MP Pension Funds Baltic“ mažina įstatinį kapitalą iki 6,101 mln. Lt

Paskutinius dvejus metus bendrovė dirbo nuostolingai. 2012 m. įmonės nuostoliai siekė 1,922 mln. Lt ir, palyginti su 2011-aisiais sumažėjo 13% (2011 m. – 2,171 mln. Lt).
Atsakyti
http://www.mpensija....ji-reforma.html

CIA NAUJOJI PENSIJU KAUPIMO REFORMA, VISKAS DETALIAI ISAISKINTA.
AS PATI DIRBU MP PENSIJU FONDE, SAVANORIU 433, KAUNAS

JEIGU KA NORS DOMINA, SUSISIEKITE SU MANIMI, SUSITIKSIME, PABENDRAUSIME, PAPASAKOSIU VISAS SALYGAS,KA GALIME PASIULYTI KIEKVIENAM INDIVIDUALIAI,KAD LIKTUMETE PATENKINTI IR KAUPTUMETE MAXSIMALIAI. GALESITE PALYGINTI SU KITAIS PENSIJU FONDAIS IR JUMS KONSULTACIJA TAI NIEKO NEKAINUOS. mirksiukas.gif thumbup.gif
LINA TEL. 868301193 (BET KURIUO METU SKAMBINTI)
P.S.
PATI SAU SUSITVARKIAU,IR ESU LABAI PATENKINTA.
Papildyta:
QUOTE(arana81 @ 2013 08 09, 13:16)
„MP Pension Funds Baltic“ mažina įstatinį kapitalą iki 6,101 mln. Lt

Paskutinius dvejus metus bendrovė dirbo nuostolingai. 2012 m. įmonės nuostoliai siekė 1,922 mln. Lt ir, palyginti su 2011-aisiais sumažėjo 13% (2011 m. – 2,171 mln. Lt).

http://www.mpensija..../ICAAP_2013.pdf

As turiu kitokias prognozes. paskaitykite isvadas ir rekomendacijas. yra kapitalo pakankamumas. arba as kazka ne taip supratau. g.gif

Atsakyti
Ar pasirinkimo terminas tikrai pratęstas iki lapkričio 1 d.? Dabar prieš atostogas labai neturiu laiko gilintis, jei taip, tai ramiai nuspręsčiau rugsėjo pabaigoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2013 08 26, 10:39)
Ar pasirinkimo terminas tikrai pratęstas iki lapkričio 1 d.? Dabar prieš atostogas labai neturiu laiko gilintis, jei taip, tai ramiai nuspręsčiau rugsėjo pabaigoje smile.gif

iki lapkričio 30 dienos, kadangi tai ne darbo diena, tai turbūt iki 11.29 gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2013 08 26, 12:33)
iki lapkričio 30 dienos, kadangi tai ne darbo diena, tai turbūt iki 11.29 gaunasi  ax.gif

Ačiū.
O jei ne darbo diena, tai reiškia, kad paskutinė diena yra po jos einanti darbo diena smile.gif Jei jau kas norės paskutinę akimirką apsispręsti.
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2013 08 26, 11:42)
Ačiū.
O jei ne darbo diena, tai reiškia, kad paskutinė diena yra po jos einanti darbo diena smile.gif Jei jau kas norės paskutinę akimirką apsispręsti.

kažkodėl tuo abejoju... nes pagal įstatymą valdymo įmonė turi pateikti per 3 darbo dienas, bet paskutinė priėmimo diena ir gaunasi 11.29... ax.gif
Atsakyti