as jau irgi buvau pradejusi zvalgytis naturalesnes apsaugos nuo salues.. Supratau, kad geriau nerizikuoti ir nesigadinti sau nuotaikos.
O gal nusimanancios apie kremu sudetis galetu pakomentuoti kuriuose is iprastiniu apsaugu maziau blogio ? Ar cia jau nebeverta gilintis?...
QUOTE(Kyvis @ 2010 05 12, 14:46)
as jau irgi buvau pradejusi zvalgytis naturalesnes apsaugos nuo salues.. Supratau, kad geriau nerizikuoti ir nesigadinti sau nuotaikos.
Man atrodo kaip ir su paprastais, taip ir tu naturaliu ivairiu yra: vieni lipnus, kiti ne, vieni geriau apsaugo, kiti blogiau. Mes naudojam naturalu ir nei as, nei vyras nenusvilom papludimyje. Tiesa, kartais zmones isvis tepasi per mazai (o tiksliau daznai tepa per mazai) nei realiai reiketu - gal ir del to maziau apsaugo.
Net neįsivaizduoju ką šiais metais bandyti
Kol kas esu nupirkusi nenatūralų "Daylong" : http://www.daylong.c...o...5&Itemid=43
Bet domiuosi ir natūraliais. Nerizikuosiu aklai, bet kažką dar sykelį pabandysiu, gal atrasiu kas tiks.
Dr. Hauschka du buteliai iškeliavo į šiukšlinę dar pernai, niekas ir išparduotuvėje neėmė
Svarbiausia, kad būtų gerai susigeriantis ir neliptų smėlis prie odos Bet nuspėti sudėtinga...
Kol kas esu nupirkusi nenatūralų "Daylong" : http://www.daylong.c...o...5&Itemid=43
Bet domiuosi ir natūraliais. Nerizikuosiu aklai, bet kažką dar sykelį pabandysiu, gal atrasiu kas tiks.
Dr. Hauschka du buteliai iškeliavo į šiukšlinę dar pernai, niekas ir išparduotuvėje neėmė
Svarbiausia, kad būtų gerai susigeriantis ir neliptų smėlis prie odos Bet nuspėti sudėtinga...
Kadangi mes gyvenam labai netoli juros ir teks daznokai pabut pliaziuke su vaikais, tai pradejau ir as rimtai dometis apsauga nuo saules, bet kaip supratau is atsiliepimu, su ekologisku nelabai kas gausis (vyresnioji mano tik ir kapstosi istisai po smeli, tai nekas butu istisai valyti nuo jos kibaus kuno prilipusi smeliuka ).
O gal teko palygint Daylong Baby ir tu naujuju Sebamed lasijonu kudikiams ir vaikams sudeti? Siaip Sebamed lyg turetu buti nieko kosmetika, o dar uz tokia kaina (purskiamas lasijonas nuo saules SPF 50+ beveik 100lt) .
O gal teko palygint Daylong Baby ir tu naujuju Sebamed lasijonu kudikiams ir vaikams sudeti? Siaip Sebamed lyg turetu buti nieko kosmetika, o dar uz tokia kaina (purskiamas lasijonas nuo saules SPF 50+ beveik 100lt) .
QUOTE(Rasma @ 2010 05 14, 00:10)
bet Daylong būtent toks ir yra dėja man labai nepatiko.
šymet žadu pirkti sebamed, nes nieko neriau jaučiu nebus
http://www.naujojiba...nt01returnid=90
o šitas neapsaugo?
o šitas neapsaugo?
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 14, 14:33)
nuo kada bazinis aliejus yra lygiavertė apsauga nuo saulės, palyginti su tam skirtais specialiais produktais? Didžiausius SPF turi berods kokosų ir sviestmedžio aliejai, bet ir tai vos po kelis vienetus SPF ir negali atstoti nei mineralinių, nei cheminių priemonių. Jie naudotini nebent papildomai, ne vietoje kažko
QUOTE(Satura @ 2010 05 14, 16:33)
nuo kada bazinis aliejus yra lygiavertė apsauga nuo saulės, palyginti su tam skirtais specialiais produktais? Didžiausius SPF turi berods kokosų ir sviestmedžio aliejai, bet ir tai vos po kelis vienetus SPF ir negali atstoti nei mineralinių, nei cheminių priemonių. Jie naudotini nebent papildomai, ne vietoje kažko
Tai aš tik klausiu,nes nežinau.Nors ,kai kaitri saulė mes stengiamės neiti į lauką,arba būti šviesiai kokiais lininiais rūbais apsirengę.O po keturių ir penkių nesitepu,taip lengvai įdegu po truputį.Žinau,kad tie spinduliai negerai,nu bet tie kremai ar nuo jų ateityje blogai nebus?
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 14, 18:47)
Tai aš tik klausiu,nes nežinau.Nors ,kai kaitri saulė mes stengiamės neiti į lauką,arba būti šviesiai kokiais lininiais rūbais apsirengę.O po keturių ir penkių nesitepu,taip lengvai įdegu po truputį.Žinau,kad tie spinduliai negerai,nu bet tie kremai ar nuo jų ateityje blogai nebus?
Nesvarbu bunat seselyje ar ant saules, sviesiais ar tamsiais rubais, vistiek jos poveiki gaunat, tad teptis reiketu bet kuriuo atveju. O nuo kremu ateityje ar bus blogai niekas nepasakys - bet lygiai taip pat ar nuo eiliniu kremu/sampunu ir tt nebus blogai ateityje? Apsauga nuo saules juk realiai visi tik vasara naudoja (nesvarbu kaip kas kur rekomenduoja visus metus naudot), tai tie keli menesiai vistiek lieka zymiai maziau nei likes metu laikas kai visas kitas priemones tepliojates.
Tai ir visa esmė,kad netepliojame jokiais kremais.Nei ekologiškais,nei paprastais...
Na man apsaugini poveiki daro paprasciausia zalia arbata. Be cukraus ir kitu priedu. Idegis grazus ir jokiu nudegimu nebuna. Aisku mano oda nera labai jautri, bet kad iskart rudai degtu ir nereiktu jokios apsaugos - taip tikrai nera. Jautresniai odai gal reiktu daryti tiesiog stipresne zalia arbata. Ir tiek. Naturalu, ekologiska ir svarbiausia nebrangu.