Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauga nuo saulės

QUOTE(Nilson @ 2014 05 28, 22:47)
Aš savo mažiukui ilgai ieškojau kažko natūralaus nuo saulės, skaičiau visų kremų  nuo saulės sudėtis,nesinorėjo tepti chemijos ir išsirinkau manau tikrai ekologišką variantą. Pirkau du, vieną mažesnės apsaugos, kitą didesnės, bet abu su alijošiumi. Abu patiko, kvapas labai geras ir įsigeria greitai ir lengvai. Kol kas labai patenkinta.

http://i1274.photobu...zps08573280.jpg[/img]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 29 gegužės 2014 - 14:59
Ir kur toki rasti butu galima? smile.gif

QUOTE(Nilson @ 2014 05 28, 22:47)
Aš savo mažiukui ilgai ieškojau kažko natūralaus nuo saulės, skaičiau visų kremų  nuo saulės sudėtis,nesinorėjo tepti chemijos ir išsirinkau manau tikrai ekologišką variantą. Pirkau du, vieną mažesnės apsaugos, kitą didesnės, bet abu su alijošiumi. Abu patiko, kvapas labai geras ir įsigeria greitai ir lengvai. Kol kas labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virsukalne: 29 gegužės 2014 - 09:18
QUOTE(virsukalne @ 2014 05 29, 10:16)
Ir kur toki rasti butu galima? smile.gif

Aš pirkau per internete, bet tuo metu akcija jam buvo
aloelithuania.com
Atsakyti
Merginos, pasidalinkit patirtim - kur perkate vaikiskus kremukus nuo saules (oi, be abejo, noretusi, kad butu be blogiuku sudety) ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2014 06 08, 01:29)
Merginos, pasidalinkit patirtim -  kur perkate vaikiskus kremukus nuo saules (oi, be abejo, noretusi, kad butu be blogiuku sudety) ? g.gif

Biosala, Bioteka, Sveiki produktai ir pan - ekologiškos prekių parduotuvės smile.gif
Atsakyti
Aciu, nors turejau omeny uzsienio tinklalapius smile.gif, nes pati kosmetikos jau N metu neperku Lietuvoje, dvigubai pigiau atsisiusti is kitur...

sudetines dalis as tikrinu per cia - http://www.cosmetic-...ncisuche_de.php, o jus?
4u.gif

QUOTE(Petitgrain @ 2014 06 08, 10:32)
Biosala, Bioteka, Sveiki produktai ir pan - ekologiškos prekių parduotuvės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 08 birželio 2014 - 11:43
Kiek esu turėjus natūralių kremų nuo saulės, tai visi palikdavo baltą atspalvį ant odos. Turiu dabar ši Alba botanica spf 30, tai įsigeria gerai. Dar mažai teko naudoti, bet patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liavamba: 18 birželio 2014 - 17:55
Laba vakara 4u.gif

QUOTE(amliv99 @ 2013 05 30, 10:58)
Sveikos merginos,

Naudojau ir as Aubrey kremus nuo saules ir likau nesuzaveta  schmoll.gif Baltumo efektas pas juos labai ryskus ir gan sunkokai nusiplauna (kalbu apie vaikams, ir jautriai odai skirta krema), bet manes taip stipriai tas neerzino, nes suprantu, kad kuo daugiau spf tuo jis riebesnis, baltesnis.

Nepatiko ir man Aubrey schmoll.gif tiek man tiek vaikui netgi eidavo/lupdavosi tokiais gumuliukais doh.gif

Paskutinis kurį naudojom man labai patiko thumbup.gif sudėtis nebloga, apsauga gera ir įsigeria normaliai thumbup.gif Maniau mažokai palyginus su kaina, tačiau pilnai užteko vasarai, juolab kad dukra maža tai vistiek nuo saulės pridengdavom kiek įmanoma daugiau smile.gif kvepia granatais hihihi.gif

eco cosmetics
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majoga: 27 birželio 2014 - 21:34
merginos, noriu pasiklausti, ar jus naudojate apsauga budamos namuose...jeigu neketinat noses is namu kisti...
Atsakyti
QUOTE(Hila @ 2015 04 14, 07:43)
merginos, noriu pasiklausti, ar jus naudojate apsauga budamos namuose...jeigu neketinat noses is namu kisti...

o kam?
Atsakyti
Ka galima naudot, ka idegt, bet nenusvilt. Esu baltos odos, baisiai sunkiai idegu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 04 14, 16:00)

Komiuteriai, telefonai ir iti prietaisai, kurie supa mus taip pat skleidzia uv sindulius, nors ir nematomus. Taciau oda nuo ju sensta, atsiranda demeliu. Plius saules sviesa nuo lango.
Kiek esu lankiusis pas dermatologus, tai pasiklausdavau. Visu vieninga nuomone buvo, kad reikia ir viduje, ypatingai jeigu tarkim darbo vieta prie lango.
As zinoma irgi labai jau nenoriu namuose jo tepliotis. Jie man visi tokie rieboki, blizgus, plius manau oda nekvepuoja, ir poto dygsta visokie spuogeliai.
Tiesiog ieskau optimalaus varianto. Anksciau irgi net nesusimastydavau apie ta apsauga, nekalbu apie tai, kad viduje patalpos. Bet matyt begant metams ir matant veidrodyje pokycius, pradedi galvot...
Atsakyti