QUOTE(Liutukeee @ 2010 03 05, 01:47)
Mano mamai nebuvo jokios simptomatikos,tik kai istiko epilepsijos priepolis-tada iskart nustate gan didelius zidinius galvoje.
Nenoriu nieko gasdint,tik parasau,kad buna visaip.
...Mano mamai ne smegenu vezys,bet metastazes.Baisu net pagalvot kaip bus toliau,nes jau dabar dingineja atmintis,uzeina pykcio priepoliai,negali nuryt vandens,tuoj springsta.Ko gero visa tai nuo metastaziu galvoje
Nenoriu nieko gasdint,tik parasau,kad buna visaip.
...Mano mamai ne smegenu vezys,bet metastazes.Baisu net pagalvot kaip bus toliau,nes jau dabar dingineja atmintis,uzeina pykcio priepoliai,negali nuryt vandens,tuoj springsta.Ko gero visa tai nuo metastaziu galvoje
Liūtuke , tai net keletą kartų kasdien pagalvoju apie tave. Ar mamytė namie? Ar KT darė dėl galvytės? Visai tu negąsdini. Reikia žinoti, kaip gali būti... Bet kaip žiūriu, tos simptomatikos daug kur gali ir nebūti išreikšta.
Laikykitės.
Ačiū, Arūne, Romantike, Julija, kad atsiliepėt dėl mamogramos... Šeimos gydytoja sujaukė mamytei protelį šiandien, kad reikia pasidaryti pagal programą mamogramą. Mmaytė sako, kad aš galiu ir onkologinėje pasidaryti, o gydytoja sako - ne yra programa ir pasidarykit čia... Tai vėl skambinau onkologytei - ši sako nereikia , jei reiks - mes padarysim. Sunkiai įtikinau mamytę. Ji sako - ką aš dabar tai šeimos gydytojai pasakysiu... WSakau - paaiškinsim viską . Paskui galvoju - kodėl taip primygtinai - ar nėra koks planas ar dar kas. Juk puikiai žino , kad mamytė gydosi, pastoviai važiuojam ir pan. O gal kažką ne taip darom?
Mamytė dar tokiom diiiidelėm slogom susirgo - iškart, kelis kartus nusičiaudėjo ir pasileido...Bijau ir pagalvoti, jei vėl prie plaučių kas kibs.... Na, bet tai tegu lieka pasakų temoje(tfu,tfu,tfu). Rytoj jau regustruojamės vėl pas akelių daktarą...
Ramios naktelės toms , kam ramu ir ramiausios, kam neramu prieš naują dieną.