Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 24

QUOTE(bbg23 @ 2010 03 04, 21:24)
Sveikos 4u.gif

Samta,
a la tu kokia gyvybina, is kur tiek energijos:) Tokia stipria chemija gauni, o nenustygsti vietoje.

Kalbejot apie plaukus, mano mamai nuo fluorocilio plaukai neslinko, poto kai raudonaja dave, pradejo slinkti.. Tiesa, artejant antrajai taip ir nenuslinko, tai grazi isejo..

Buvau susitikus su drauge, su kuria ilga laiko nebendravau.. Papasakojau, kad bendrauju su Jumis, kad labai gerai jauciuosi budama Jusu rate.. Jinai pradejo man "kam tau cia to reikia, juk tau prisiminimai ir t.t dar negatyvumo prisisauksi".. Tada, kad trukau, sakau "zmones, kurie turi tokia beda stipresni, nei mes visi ir tik is ju galima mokytis optimizmo ir kveptis jegu, gauti nusiraminima".. Likau nesuprasta.. Ir net prisiminus  kavytes komentara, kad ugnine is paskutiniuju sypsojosi, man tik tai patvirtina. O toks drauges komentaras mane nuvyle.. kazkaip pasirode, jog pavirsutiniska visa tai.

Maziau kreipk demesio i tokius komentarus doh.gif
Pati stebiuos is kur tiek optimizmo ir energijos, matyt tiek duoda meile gyvenimui ir vaikam ir artimuju palaikymas doh.gif chemija lygtais neblogai pernesiau, kas vakara su vyru i miska iseinam pasivaiksciuoti, ryt jau i viesuma lysiu, o kita savaite vis del to jei kraujukas nepaves ruosiames i kelione blush2.gif Neveltui mes us Ugnine koleges buvom, kovosiu su ta zaraza,kaip ir ji iki paskutiniu ir neleisiu ligai is manes atimti gyvenimo dziaugsmo 4u.gif
Oduvancikai, stiprybes rytoj thumbup.gif viskas pasiseks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 03 04, 22:15)
Maziau kreipk demesio i tokius komentarus doh.gif
Pati stebiuos is kur tiek optimizmo ir energijos, matyt tiek duoda meile gyvenimui ir vaikam ir artimuju palaikymas doh.gif  chemija lygtais neblogai pernesiau, kas vakara su vyru i miska iseinam pasivaiksciuoti, ryt jau i viesuma lysiu, o kita savaite vis del to jei kraujukas nepaves ruosiames i kelione blush2.gif Neveltui mes us Ugnine koleges buvom, kovosiu su ta zaraza,kaip ir ji iki paskutiniu ir neleisiu ligai is manes atimti gyvenimo dziaugsmo 4u.gif
Oduvancikai, stiprybes rytoj thumbup.gif viskas pasiseks 4u.gif

group.gif ačiukas mirksiukas.gif Kaip gerai, kad turi gerą palaikymo komandą...tai labai svarbu, kad viena nebūtum...niu, kaip supratau, vistiek keliausi ane? g.gif Niu tai gero tau kraujuko.....ir saugok save..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 03 04, 17:55)
Grek, sveika prisijungusi, as irgi po chemijos pas Boguseviciu zadu operuotis, kaip tau jis kaip daktaras, ar graziai sutvarke krutine? Sako jis men kurinius daro

biggrin.gif Na kol randai švieži nevadinčiau to kūriniu, bet tik pažiūrėjus, nepasakytum, kad man kažkas daryta. Viskas centimetrais išmatuota, iš vakaro prieš operaciją ohoho kokį meno kūrinį nupiešė jis man markeriu nuo klubų iki kaklo, teko raminančių tabletę praryt, nes būčiau likus be miego pernakt iš strioko. Net nežinau ką rašyt, klausk kas tave domins, mielai atsakysiu. O kad pasirinkai būtent Boguševičių - tikrai neapsirikai.

QUOTE(Oduvančikas @ 2010 03 04, 22:13)
ar ryt niekas vilniuje nesilankys?

aš Kaune ryt ryte būsiu, tyrimų atsakymų sužinot, registruotis chemijai, jei tas guodžia tave.
Sėkmės tau ryt smile.gif
Atsakyti
oduvancikas,

viskas bus gerai! Juk mes stiprios!!Ramios tau nakteles ir stiprybes ryt. PAsimelsiu sian uz tave.. 4u.gif

Samta,

Keliones smagu, ir as noriu pakeisti aplinka.. Jau greit, balandy planuoju, tik dar nesugalvojau kur.. Saugok save wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 03 03, 21:43)
Tetai 4u.gif  - praeitoj temutėj klausei apie Arimidexą. Jį vartojo Pinaceos  4u.gif  mamytė . Kai paskaitinės mus, gal ką nors parašys.

Kiek pamenu, nuo Arimidexo mamai tik kaulus lauzydavo ir sanarius skaudedavo. bet ar tai vien nuo jo buvo, klausimas.
Aaaa.. dar pamenu, kad mama su stemple lyg problemu turejo. Saltalankiu alieju rijo kad pageretu... Bet tikrai nebezinau ar tai Arimidexo poveikis buvo. blush2.gif blush2.gif

Na va, palaidojom uosvi.. dabar mastau atsakymus i savo panu klausimus: o kas yra mirti? kaip tai daroma? ar skauda? o kas yra gyventi? kodel tik siela i dangu eina, o kunas pakasamas? o ar ne salta ten? ... ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2010 03 04, 22:30)
oduvancikas,

viskas bus gerai! Juk mes stiprios!!Ramios tau nakteles ir stiprybes ryt. PAsimelsiu sian uz tave.. 4u.gif

Samta,

Keliones smagu, ir as noriu pakeisti aplinka.. Jau greit, balandy planuoju, tik dar nesugalvojau kur.. Saugok save wub.gif

wub.gif Labanakt,,,įkalsiu vaistukų ir miegot, be jų neužmigsiu....nu vakar tai susapnavau save vestuvine suknele ir juodom pėdkelnėm su juodais batais doh.gif doh.gif doh.gif sako kai pasipasakoji geriau.....niu gal geriau ką susapnuosiu
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 03 04, 23:45)
wub.gif Labanakt,,,įkalsiu vaistukų ir miegot, be jų neužmigsiu....nu vakar tai susapnavau save vestuvine suknele ir juodom pėdkelnėm su juodais batais doh.gif  doh.gif  doh.gif sako kai pasipasakoji geriau.....niu gal geriau ką susapnuosiu

labanakt, ikalk vaistuku, kad pamiegotum pries ryt dienele. Viskas Tau bus gerai, negalvok, tik pati blogai. SEKMES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2010 03 04, 22:47)
labanakt, ikalk vaistuku, kad pamiegotum pries ryt dienele. Viskas Tau bus gerai, negalvok, tik pati blogai. SEKMES 4u.gif

4u.gif Iki....ryt vakare parašysiu,,,man gi tolima kelionė.....
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2010 03 04, 22:30)
Kiek pamenu, nuo Arimidexo mamai tik kaulus lauzydavo ir sanarius skaudedavo. bet ar tai vien nuo jo buvo, klausimas.
Aaaa.. dar pamenu, kad mama su stemple lyg problemu turejo. Saltalankiu alieju rijo kad pageretu...  Bet tikrai nebezinau ar tai Arimidexo poveikis buvo. blush2.gif  blush2.gif

Na va, palaidojom uosvi.. dabar mastau atsakymus i savo panu klausimus: o kas yra mirti? kaip tai daroma? ar skauda? o kas yra gyventi? kodel tik siela i dangu eina, o kunas pakasamas? o ar ne salta ten? ... ir t.t.  doh.gif

Tie klausimai ir mano vaikiukus buvo užplūde....labai sunku apie tai kalbėti ir rasti tinkamus žodžius. bet pasakėm kad dabar dedelis gyvena danguje ir šviečia tą ryškia žvaigždele ,o jo atminimui ,vis einam uždegt žvakele į kapelius,kad dedeliui geriau butu . ....
Papildyta:
QUOTE(belekas77 @ 2010 03 04, 16:59)
Sveiki, norejau suzinoti Jusu nuomones, situacija tokia, kad suzinojau jog mano vienalabai artima zmogu siuncia i ongologijos klinikas tirtis, kiek zinau todel, kad kraujo tyrimai nekokie. Ar tai jau reiskia, kad itariams vezys ar onkologijos klinikose nebutinai del vezio tiria? Rudeni irgi itarinejo, dare operacija, bet pasirodo buvo cista, vezio lyg ir nebuvo. Dabar vel siuncia. Dar turiu vilties, kad jeigu blogiausiu atveju bujtu vezys, bet neseniai aptiko, tai gal yra vilties, kad gydymas bus sekmingas? Dar pries kelias dienas stipriai susipykom, prisnekejau apimtas pykcio tikrai to ko nereikejo, dabar savijauta del to tokia susikta, jauciuosi kaip paskutinis nieksas. Isproteti galima!

Pirmiausiai atsiprašyk ir pabandyk atsidurt tau artimo žmogaus kailyje ,galvoji kad jam yra lengva ?????jam yra daug kartu sunkiau ,iš tavęs tikisi paramos o sulaukia ko????? atsiprašyk ir stypriai ,stypriai apkabink ir visada tykėk kad tau brangus žmogus bus sveikas kad viskas turi but gerai ,tik su tokiom mintim galima pasveikt .atsiprašau jai įžeidžiau .styprybės tavo brangiam žmogui.
Papildyta:
styprybėms visoms ir geros sveikatėlės ,visas stypriai apkabinu ir už jus maldelę sukalbėsiu ,sveikit brangiosios.
Atsakyti
belekas,

puiki proga susitaikyti.. ir buti artimesniais..
Mes su mama irgi buvom susipykusios, net po operacijos.. Apsirekem, bet juk abiem buvo itampa.. Daktarai vilties buvo dave mazhai, susiemiau.. Tokiom akimirkom itin daug paramos reikia is artimaus zmogaus, nes zmogus isgyvena daug streso, nezinomybes, nerimo.. Apsikabinkit, pabuciuokit, nuvaziuokit pasivaikscioti i gamta, palydeti saules, parodykit demesio. Visi gi mes mokam pykti ir visi mokam atleisti..
Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės 4u.gif vėlų vakarėlį...
Nebesuspėju su jumis...jau tiek prirašėt... doh.gif
Mieloji, GREK 4u.gif - sveikute atėjusi į mūsų būrelį ir kuo didžiausios tau sėkmės... wub.gif

Ragnez 4u.gif - nieko nėra geriau, kaip išgirsti - viskas gerai . Būk ir toliau tokia rūpestinga savimi, nes tu toookia reikalinga... wub.gif
Atsakyti
Labas vakarelis!
Inesos seimai uzuojauta! .
Pinacea,Jums irgi!
Tati -smagu girdėt del kojytes!
GREK,Miglute,sveikos prisijungusios(nors is tikruju-tai visai netinka taip rasyt sioje temoje,bet manau,kad suprasit kad norejau maloniai pasisveikint blush2.gif )
Patr, wub.gif smagu,kad jau su savais plaukuciais wub.gif
Arūne, sveikinu su praėjusiu tortadieniu tavo dukryte!Tai ji 27d.gimusi?O mano berniukui 28d.suejo 6m. ax.gif .
Kazi kaip sekasi ADIS? g.gif Ji turejo pas Bloznelyte vaziuoti.Idomu ka jai ji pasake. g.gif

QUOTE(arune @ 2010 03 02, 11:07)
Rasų lanka, vasarą man kai buvo paskyrę pasidaryti galvos KT (dėl svorio kritimo) ir kai nuėjau siuntimo pas neurologę, ji tada pasakė "Aš nesidaryčiau. Nėra simptomatikos. Nesu mačiusi nė vieno paciento su mts. galvoje, kuriam nebūtų simptomų - galvos skausmo, užgulimo, vaizdų liejimosi,..."    Tada aš taip ir nedariau šio tyrimo, nes svoris stabilizavosi. Matai, ir tavoji onkologė tą patį sako. Todėl, manau, apsiraminkite tam kartui. Pasikartokite markerį, tada pažiūrėsite.

Mano mamai nebuvo jokios simptomatikos,tik kai istiko epilepsijos priepolis-tada iskart nustate gan didelius zidinius galvoje.
Nenoriu nieko gasdint,tik parasau,kad buna visaip.

QUOTE(GREK @ 2010 03 04, 11:25)

Merginos gal kuri darėtės genetinius tyrimus Santariškėse? Man vienas gydytojas sako daryt, kitas nedaryt, nes giminėj nėra kito krūties vėžio atvejo, o aš nežinau ką daryt, nes suma nemaža gaunasi  unsure.gif

As vis noriu pasidaryt.Girdejau,kad su siuntimu ir turint 2seimos nariu,sirgusiu veziu(vienodu)ligos istorijos israsus-tyrimus daro nemokamai.Kazi kaip is tikruju. g.gif O tai kiek kainuoja?Niekur neradau kainu,o skambint ir klaust nerandu laiko.

QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2010 03 04, 17:53)
Neteko užskaityti, kad turėtum savo būryje ligoniukų su smegenų vėžiu, na ir apsaugok Dieve 4u.gif

Mano mamai ne smegenu vezys,bet metastazes.Baisu net pagalvot kaip bus toliau,nes jau dabar dingineja atmintis,uzeina pykcio priepoliai,negali nuryt vandens,tuoj springsta.Ko gero visa tai nuo metastaziu galvoje g.gif
QUOTE(Samta0204 @ 2010 03 04, 17:55)
Merginos, kada po chemijos krenta leukocitai 7-14 d. ? ar anksciau?

Mamai darydavo kraujo tyr.praejus 7d.po chemijos,gydytoja sake,kad tokiu metu labiausiai ir krenta.Jei budavo nukrite-tai dar po savaites kartodavo.Tada jau budao truputi arba visai atsistate(be Neupogeno).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 04 kovo 2010 - 23:47