QUOTE(rasų lanka @ 2010 03 22, 23:48)
Shaiba - kaip jautiesi? Ar pavyko nors truputi nusiraminti? Ar pradėjai maudą vartoti?
Aš noriu tavęs paklausti apie tavo asmeniškai portą:
1. Ar su narkoze įstatė?
2. Kiek laiko jis gali būti įstatytas ir prižiūrimas?
3.Ar , kai jau buvai su portu, kas kiek laiko tau chemijos buvo(kas tris savaites ar tankiau)?
4. Ar dabar po chemijų jis dar pas tave?
5. Ar tu pati prižiūri, ar reikia lankytis gydymo įstaigoje?
6. Ar kai turi portą, dar kas nors papildomai kainuoja, pvz. kokios spec. adatos ar dar kas nors?
ne manęs klausėt, bet truputš pasidomėjau, vakar stacionare šalia sėdėjo moteris su portu, tiesa nelabai šneki, gal prastai jaučiasi, arba šiaip, ne visi žmonės įpratę kabinėtis, kaip aš
1. įstatė jai su vietiniu apšaldymu, sakė novokaino papurškė ar pan., labai paprasta sakė ir nesudėtinga procedūra.
2. Gydytoja sakė, kad visam likusiam gyvenimui.
5. kažkuri šioj temoj rašė, kad reikia kai nenaudoji praplauti karta per men., o siaip nieko daugiau taip suprantu prižiūrėti nereikia. jis atrodo kaip sagutė.
6. sakė kaskart kainuoja adatos, berods po 20 Lt
TIKĖSIU, mes nepažįstamos, bet labai džiaugiuosi tavo žinutė, po ankstesnių žinių tai - stebuklas
o aš šnd grįžus iš stacionaro nuraudojau posmelį... savaitgalį radau dar vieną darinuką papildomą, kuris man sako, kad pirma chemija nieko nesuveikė, nes jei nors kiek veiktų, tai nauji gal bent jau neaugtų... gydytoja nelabai kreipė dėmesio į mano nusiskundimus dėl šono skausmo, atseit po 2 chemijos darysim tyrimus, bus aiškiau (tie tyrimai balandzio vidury, tai po menesio beveik...)ir nenori man KT daryti, tik rentgeną. o žinant mano patirtį su rentgenu, tai jau db žinau, kokia bus išvada - pažiūrės kortelėj, kad skirta chemija, parašys, kad dinamika teigiama, o kai dar 2 kursus praeisiu, tai parašys kad reikia KT patikslinimo
nžn ką daryt. prašysiuos ryt pas onko-ginekologą savo dėl to darinuko, jis turi ten pažinčių KT, tai gal užregistruos mane į eilę, o padarys anksčiau tą KT... tada bandyčiau nerodyti kt rezultatų rentgenui ir pamatyčiau tada ką jie ten iš tikrųjų mato...
o dar vaikas isterikuoja, vyras buvo iš ryto su juo, kol aš lašinausi, tai kai išėjo, bliovė prie durų gal valandą, jau ir diržu mosavau, verkėm abu. bel siurblys ir šaltibarščiai šiek tiek apramino aistras, db miega pietų, ir aš parašau jums ir einu prigulti, nors sunkiai pavyks, nes apačioj kaimynė jau 120 kartą "release me" leidžia... ir taip nuo 6.30-7.00 ir nuo 14-16 val. nepakanti pasidariau ir bjauri boba žiūriu...
vakar viena moterytė sakėsiu girdėjusi, kad santariškės gavo PET aparatūrą, o šnd kitas kaimynas sakė kad baltijos-amerikos klinika (taip atseit per tv kažkokią sveikatos laidą sakė), bet nerandu jokios info apie tai...