QUOTE(Patr @ 2010 03 22, 23:45)
... Tik, kad labai keistai, jauciuos visiškai sveikai. Sinusito nėra, apetitas žvėriškas. Energijos užtenka. Kažkada parėjus iš darbo norėdavos prigulti, jausdavau pavargusi, o dabar taip nebūna. Sveriuos mezgimo, mezgu kita drabužėlį sau iš siūlų su 70proc. medvilnes vasarai..
Na ir gerai, kad gerai jautiesi ir kad mėgstamą užsiėmimą turi...
Susigalvok ir kur dar norėtum nuvykti, kokias šalis aplankyti, pasiskaitinėk kuo daugiau apie jas ir laikyk vadeles savo rankelėse.
QUOTE(geleasirtu @ 2010 03 22, 23:54)
sveikos, merginos, skaitau ir asaros bira is dziaugsmo, kokios jus stiprios.... Pries menesi man isoperavo des. antinksci ir atsakymas piktybinis. Padarem KT ir gydytojas liepe uzsiregistruoti pas onkologa - radiotarapeuta Santariskiu onkologinele ligonineje. Sako yra kazkokie zidinukai. Ir pritaikys gydyma chemija... As kaip naujoke sioje srityje panikuoju po truputi... Nedaug randu ziniu apie pyktibine feochromocitoma- tokia mano diagnoze.Gal kas gali kas patarti pas koki gydytoja geriau papulti del tolimesnio gydymo?
Labutis
, suprantu, kaip tau neramu su tokiom žiniom... Tai turi susigulėti tavyje... Apie šią ligą aš nieko nežinau, bet gal atsilieps kas nors. Ar tau jau aiškiai nustatyta diagnozė? Gal dar lauki kokių tyrimų atsakymo? Kai susitiksi su onkologu-radioterapeutu, gal pasikeis ir gydymo taktika - gal užteks tik radioterapijos. Stenkis nepanikuoti...
Papildyta:
QUOTE(Patr @ 2010 03 23, 00:04)
Baigiasi puslapiukai, būkit geros senbuvės suruoškit naują temutę, kai ši tik užsibaigs.
Patr - puiki proga naują temutę tau užvesti...
**
...ir aš laukiu žinutės iš
Adis Kaip laikosi mūsų Švyturėlis???