QUOTE(Patr @ 2010 03 22, 11:52)
Mano markeris 85, ar jei ir nerastų blogybių KT bal. 1 d. ar vėl chemija šviečias man?
Patr , mieliausioji, stenkis negalvoti apie chemiją, nes jos gal ir neprireiks. Linkiu, kad KT būtų kuo geriausias. Gal , kai jis bus geras - dar lieps pakartoti markerį - taip būna... Markeris gali padidėti ir dėl kokių nors kitų uždegiminių ligelių. Juk ne taip senai sakei, kad bjaurus sinusitas buvo (man įstrigo, nes labai vaizdžiai papasakojai), gal dar jo likučiai yra...
Pagalvosi kaip bus, jei bus... Gal sugalvok ką nors nauja nusimegzti per tą savaitę, kad mintelės kitur palekiotų... Ir nesinervuok, nes man atrodo, kad daug širdies gėlos patyrei per teismus... Mylėk save ir stenkis apginti save nuo blogų išvedžiojimų, kol nebus viskas aišku...
QUOTE(Samta0204 @ 2010 03 22, 17:18)
Bet suzinojau, kad mano HER+++ agresyvus
, hormonu nerado. Tai prie chemijos prisideda dar Herceptinas
ryt chemija, o penktadieni gausiu herceptina( ji kas 3 savaits metus laiko gausiu
).
Samta , Gerityrimo rezultatai, aiški diagnozė, paskirtas geriausias gydymas, gydytojai žino taktiką , kuria vadovausis, kad tu pasveiktum... Tai lieka dabar ir tau susikoncentruoti ir padėti jiems bei sau tavo sveikime. Tik šviesios mintys ir tik vienas tikslas - jokio negatyvo artyn... Taip pat tikiuosi, kad apie tave susiburs gera palaikymo komanda...
Pamatysi - bus tik gerai...