Liutukeee,visada mama liks su Jumis, Nors žodžiais ir neprakalbės: Pavasarį - žieduos švelniuos, Rudenį - lapų šlamesy.Stiprybes...
Liutukeee, Mamytei nebeskauda, ji išsivadavo iš kančios, bet bus šalia taves....tavo širdutėje....stiprybės.....
Liutukee labai uzjauciu,stiprybes tau.
Liutuke, didziausios stiprybes Tau Mamytei ramybes danguje Begalo liudna
Tu sauni dukra, tiek del mamytes stengeis
Tu sauni dukra, tiek del mamytes stengeis
Liutuke,stypriai apkabinu,nuoširdžiausia užuojauta visai Jūsų šeimai ,ir styprybės Tau.Esi nuostabi dukra . Mamytei teilsysi ramybėje.
Užuojauta Liutukeee, stiprybės
Mano markeris 85, ar jei ir nerastų blogybių KT bal. 1 d. ar vėl chemija šviečias man?
Mano markeris 85, ar jei ir nerastų blogybių KT bal. 1 d. ar vėl chemija šviečias man?
QUOTE(Patr @ 2010 03 22, 10:52)
Užuojauta Liutukeee, stiprybės
Labai nenusiminkit, cia jau buvo kalbeta, kad padidejas markeris gali rodyti naviko irimo procesa, o be to kiek as zinau tikrai tik pagal markerio rodiklius gydymas netaikomas....
QUOTE(Domogintare @ 2010 03 22, 12:08)
Labai nenusiminkit, cia jau buvo kalbeta, kad padidejas markeris gali rodyti naviko irimo procesa, o be to kiek as zinau tikrai tik pagal markerio rodiklius gydymas netaikomas....
Ačiū miela, Domogintare.
2002-2007 buvo truputi daugiau virš 20. 2008m. po chemijos buvo net 7.
2009balandi buvo 22 (rodos), o po antro chemijos kurso 2009m 32. Dabar man neramu 85.
QUOTE(Patr @ 2010 03 22, 11:11)
Ačiū miela, Domogintare.
O kokia turetu buti norma markerio ir anksciau ar buvo jis Jums informatyvus, ramiai sulaukite KT, tada toliau bus aisku, linkiu kuo gerseniu rezultatu, o ir gydymas gi ne pats blogiausias variantas, svarbu jis yra, cia as tokia filosofija vadovaudavausi, nes per du su puse metu remisijos turejom daugiausiai sesis men, o Jus stipri, saunuole moteris