Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 24

Grek, sveika prisijungusi, as irgi po chemijos pas Boguseviciu zadu operuotis, kaip tau jis kaip daktaras, ar graziai sutvarke krutine? Sako jis men kurinius daro lotuliukas.gif

QUOTE(arune @ 2010 03 04, 15:13)
Ragnez, pirmiausia gėlytė tau:

user posted image

Džiaugiuos labai labai tavo gerais tyrimais  smile.gif

Kaip čia jums visoms skiria KT?  Ar prašote, ar patys gydytojai skiria?  Man per 6 metus nė kart nebuvo daryta KT.  Klaipėdoj neskuba.  Kažkada gydytojos klausiau - sakė, kol kliniškai nepasireiškia - neskiria. Bet, Ragnez, tu šiuo metu irgi neturi nusiskundimų, o KT skyrė? Rasų lanka, jums taip pat neskiria, kiek žinau  g.gif

Man irgi, Arune, dar ne karto nedare KT, bet klausiau gydytojo del jos, tai sake po chemijos prasmingiau mano atveju daryti, paziures kiek kur liko tos zarazos doh.gif
Merginos, kada po chemijos krenta leukocitai 7-14 d. ? ar anksciau?
Atsakyti
Grek ,sveika prisijungusi 4u.gif

Ragnez yahoo.gif

Del plauku-jeigu sako kad iskris gydytojai,gal ir neverta kirptis,vistiek tas kirpimas tik kokiai savaitei g.gif

O del chemijos gal irgi ivairiai,pvz.jeigu tau,Miglute sirdies yda-nemanau kad paleis ta pacia diena g.gif Mane,nors man kita liga buvo,limfoma,visada guldydavo i ligonine,pradzioje savaitej beveik,veliau po 3 dienas gulejau.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 03 04, 14:23)
man KT ir kitus tyrimus skiria planiskai.
ir va, viska man skiria onkologe, ir jos prieziura atitinka jav rekomendacijas.

Matai... Kaip visur viskas skirtingai.
As echo tyrima per vargus gaunu, nors visur deklaruojama, kad sis tyrimas BUTINAS pirmus 2 metus kas 3 menesius... Skyria kas pusmeti ir taaaaaaaaaip nenoriai.
Apie kitus (KT, MR) net kalbos ner...
Kraujo tyrimas savo lesomis. Markerius skyria nemokamai.
Rentgenas-pagal skundus arba karta i metus.
Mamograma-irgi.
QUOTE(Samta0204 @ 2010 03 04, 16:55)
Merginos, kada po chemijos krenta leukocitai 7-14 d. ? ar anksciau?

Man krito 10-12 diena... Labai.
Skyre Neupogen ir dar viena ampule pries kita chemija.

Beje, visus chemoterapijos kursus gavau, guledama ligonineje, 2-3 paras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 04 kovo 2010 - 17:21
QUOTE(romantikė @ 2010 03 04, 19:20)
As echo tyrima per vargus gaunu, nors visur deklaruojama, kad sis tyrimas BUTINAS pirmus 2 metus kas 3 menesius... Skyria kas pusmeti ir taaaaaaaaaip nenoriai.
Mamograma-irgi.

Kaip negerai pas tave ten ,kur tikrina unsure.gif Aciu dievui,mano ligonineje kraujo tyrimai nemokami kas trys menesiai,uz rentgena mikejau apie 10lt g.gif KT kainavo 60lt,bet neseniai kolege dare,sake 120lt mokejo g.gif

Papildyta:
QUOTE(ambre @ 2010 03 04, 10:53)
Siandien kalbejau su drauge, kurios mama gydosi Londone. Tokie dviprasmiski jausmai aplanke. Sveikatos sistema isvystyta taip, kad i chemija nuveza ir parveza greitosios automobilis.Moketi uz nieka nereikia , atveza i namus perukus, ismatuoja galvyte, atveza pageidaujama ir tt. Bet ji ten viena, be artimuju, o jauciasi prastai... Kazkaip liudna pasidare...

Skaiciau apie tai ir kraujas.lt forume,viena mergina gydosi Londone...mums tik pasvajoti cia apie tokia sistema verysad.gif
Atsakyti
O kur tu, Sveta, ne Klaipėdoj gydeisi? g.gif Markeris man Klaipėdoj 80 lt., o tau nemokamai? g.gif Žiūriu, visur skirtinga politika.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 03 04, 21:23)
O kur tu, Sveta, ne Klaipėdoj gydeisi?  g.gif  Markeris man Klaipėdoj 80 lt., o tau nemokamai?  g.gif  Žiūriu, visur skirtinga politika.

Klaipedoje,tik as juk hematoligijoje,o tas skyrius jurininku ligonineje.Matyt kitoks finansavimas g.gif
Bet markerio su limfoma nedaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 04 kovo 2010 - 19:47
OOOOoo, sveikutes 4u.gif , dziugu, kad sukurete temute rasu lankele ir ifauru, labai geri ifauru antroje zinuteje parasyti zodziai.
GREK sveikute. Cia tikrai miela bendrauti. Jau pradedu prisiminti kai ka, ifauru teveliams problemos, rasu lankos mamytei, tati, arune, SVETA ,einarta -pacios praejo gydyma nemalonu.Saulelydis del brangiausio vaiku tecio cia. adis, kuri yra kaip vertingiausias informacijos saltinis cia ir daug labai jau patyrusi isbandymu, kovojant su sia ligele.

Man irgi kompiuterine tomografija tik karta skyre(2009m.balandzio men.,kurios metu buvo rasta skyscio plauciuose), o gydausi, na, diagnozuota lobuline karcinoma 2002m.sausio men(operacijos metu). Vis kosedavau ir rentgeno nuotraukoje niekada jokiu pakitimu nematydavo.
Papildyta:
QUOTE(romantikė @ 2010 03 04, 19:20)
Mamograma-irgi.

Man krito 10-12 diena... Labai.
Skyre Neupogen ir dar viena ampule pries kita chemija.

Beje, visus chemoterapijos kursus gavau, guledama ligonineje, 2-3 paras.

romantike, kokiame mieste gydotes? Kazkada reikejo moketi uz hormonu tyrima, o siaip Kauno onkologijos ligonineje man nereikia niekada moketi uz kraujo tyrimus. Kai KT dare, tada gal 30 Lt sumoketi teko, momogramos nemokamos, plauciu nuotraukos nemokamos budavo. Kovo 19 diena vaziuosiu, gal kas dabar jau bus pasikeite ir bus mokama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 04 kovo 2010 - 20:08
Sveikos 4u.gif

Samta,
a la tu kokia gyvybina, is kur tiek energijos:) Tokia stipria chemija gauni, o nenustygsti vietoje.

Kalbejot apie plaukus, mano mamai nuo fluorocilio plaukai neslinko, poto kai raudonaja dave, pradejo slinkti.. Tiesa, artejant antrajai taip ir nenuslinko, tai grazi isejo..

Buvau susitikus su drauge, su kuria ilga laiko nebendravau.. Papasakojau, kad bendrauju su Jumis, kad labai gerai jauciuosi budama Jusu rate.. Jinai pradejo man "kam tau cia to reikia, juk tau prisiminimai ir t.t dar negatyvumo prisisauksi".. Tada, kad trukau, sakau "zmones, kurie turi tokia beda stipresni, nei mes visi ir tik is ju galima mokytis optimizmo ir kveptis jegu, gauti nusiraminima".. Likau nesuprasta.. Ir net prisiminus kavytes komentara, kad ugnine is paskutiniuju sypsojosi, man tik tai patvirtina. O toks drauges komentaras mane nuvyle.. kazkaip pasirode, jog pavirsutiniska visa tai.
Atsakyti
[quote=bbg23,2010 03 04, 21:24]
Sveikos 4u.gif

Samta,
a la tu kokia gyvybina, is kur tiek energijos:) Tokia stipria chemija gauni, o nenustygsti vietoje.

Kalbejot apie plaukus, mano mamai nuo fluorocilio plaukai neslinko, poto kai raudonaja dave, pradejo slinkti.. Tiesa, artejant antrajai taip ir nenuslinko, tai grazi isejo..

Buvau susitikus su drauge, su kuria ilga laiko nebendravau.. Papasakojau, kad bendrauju su Jumis, kad labai gerai jauciuosi budama Jusu rate.. Jinai pradejo man "kam tau cia to reikia, juk tau prisiminimai ir t.t dar negatyvumo prisisauksi".. Tada, kad trukau, sakau "zmones, kurie turi tokia beda stipresni, nei mes visi ir tik is ju galima mokytis optimizmo ir kveptis jegu, gauti nusiraminima".. Likau nesuprasta.. Ir net prisiminus kavytes komentara, kad ugnine is paskutiniuju sypsojosi, man tik tai patvirtina. O toks drauges komentaras mane nuvyle.. kazkaip pasirode, jog pavirsutiniska visa tai.
[/quote console.gif Niu neliūdek taip.....juk kiekvienas turi savo nuomonę.....va aš jau beveik sulaukiau penktadienio,,,,,tai žiūrėsiu ką vilniuje nuspręs su manim daryti......taip svajoju, kad tik išpjautų mane........baisu ta nežinomybė....įtarinėjimai....dar vis turiu viltį, kad užteks tik operacijos....niu bus matyt, aš gi ne daktaras...... verysad.gif
Atsakyti
Oduvancikai, na nesisielok taip, bus viskas gerai, pamatysi.
bbg23, na nesupras taves tokie zmones, o as manau, kad jei tik norisi tau rasyti ir bendrauti su mumis, bendrauk, rasyk ir pasakokis, taip juk lengviau. Pati jau rasineju internete nuo 2002 metu tik "Supermamoj" nerasinedavau, o mane tai veikia gerai... kituose puslapiuose net dienorascius rasau, man tai kartais labai leidzia atsijungti nuo blogu minciu ir jauciu, kad tai daro laika uzimta, ko pasekoje nebelieka laiko nevykusiems apmastymams, cia juk skaitai, bandai isiminti kas kam kaip... Niu, ar ne? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 04 kovo 2010 - 20:42
[quote=Samta0204,2010 03 03, 17:54]
: Jei yra galymybiu klausk del mokamos chemijos, man Taxotere pasiule, gal tures gydytojai ji kompensuojama israsyti.

[quote=Barbutė,2010 03 03, 18:52]
Ar gali plačiau apie tai parašyti? Nesu girdėjusi apie mokamą chemoterapiją. g.gif O kokią pati gauni?
[/quote]
Samta, gal gali apie mokama chemo parasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2010 03 04, 21:40)
Oduvancikai, na nesisielok taip, bus viskas gerai, pamatysi.
bbg23, na nesupras taves tokie zmones, o as manau, kad jei tik norisi tau rasyti ir bendrauti su mumis, bendrauk, rasyk ir pasakokis, taip juk lengviau. Pati jau rasineju internete nuo 2002 metu tik "Supermamoj" nerasinedavau, o mane tai veikia gerai... kituose puslapiuose net dienorascius rasau, man tai kartais labai leidzia atsijungti nuo blogu minciu ir jauciu, kad tai daro laika uzimta, ko pasekoje nebelieka laiko nevykusiems apmastymams, cia juk skaitai, bandai isiminti kas kam kaip... Niu, ar ne? smile.gif

Niu taip.....aš visada mintymis su jumis mergaitės....niu nepažįstamos, bet ir ne tolimos.....ateinu čia, kad ir nerašau, paskaitau kaip jūs, mintyse apkabinu, gal ir nepajaučiat wub.gif bet man čia tarp jūsų gerai.....nes čia nėra intrigų, pašaipų.....niu jūs tikros draugytės.....ar ryt niekas vilniuje nesilankys?Labanakt mergytės, ramios naktelės jums 4u.gif
Atsakyti