QUOTE(A-Z @ 2010 03 18, 17:08)
Grek, kaip gerai! Aš rytoj einu priduoti kraują pas šeimos gyd.,nors sakė ir klinikose gali paimti prieš 2 chemiją, bet šeimos klinikoj paima iš piršto, tai aš pasiskaičius jūsų venų bėdų irgi ėmiau jas saugoti
ir varau vėl nuo pirmadienio į antrą seansą chemijos...
Dėl tų visokių papildų...Man jau ausys išūžtos - vieni: reikia stiprinti organizma gerk abcdefgh ir pan..Kiti - negalima nieko. treti - valgyk tą (raudonos spalvos darzoves pvz.), ketvirti - to negalima, reikia kitą. penkti iš viso sako - reikia daryti tą aną, kad chemija greiciau pasišalintų
tai kam mes ją lašinamės iš viso
Dėl bičių produktų, tai manau, kad saikingai galima visko. ir medaus, ir duoneles. nors kai anakart lašinaus, tai moteriškės perspėjo mane, kad medaus negalima, nebent šaukštą į arbatą
bet kad aš ir taip jo kilogramais nevalgiau... beje man po chemijos visas maistas saldesnis ypatingai saldus buvo kokią savaitę. vynuoges nenormalaus saldumo, dar kažkas... ir lb norėjau koldūnų (kaip per
).
einu šeštadienį plaukų kirpt... jaudinuos kaip reiks eit miegot plikei
vis nubliaunu
kaip pergyvent tą momentą? vyras sako nenusikalbėt, bet neįsivaizduoju, kaip ryte atsibust be plaukų. visgi vyrams geriau šiuo atžvilgiu
Rimtai, pas mus tai iš piršto neima niekas, tik iš venos, bet šį kartą labai gražiai paėmė, nėra mėlynės.
Tikrai, tik dabar pagalvojau, kad taip labai norėjau valgyt po chemijos, dabar jau apsiraminau, valgau tik kad reikia. Šiandien prisimarinavau burokėlių 16 stiklainiukų, tai pavalgysiu nors, man labai skanu su obuolių sultim marinuoti
ir man pasidaro liūdna dėl plaukų, bet aš jau nusikirpau trumpai, pratinuosi, tsakant. Pasiraišiojau skareles visas kiek turiu - aš kai esu graži moteriškė iš prigimties
tai man ir su skarele gražu. Ačiū už idėjas kepurėlių miegojimui, nebūčiau sugalvojus nusipirkt
QUOTE(arune @ 2010 03 18, 18:37)
Rota virusą apturėjom abi su dukra. Viena kitą paslaugydamos - išsikapstėm.
Carvel neprisijungia prie Skype jau kelinta diena, neramu... Manau, užlaikė ją daktarai.
Vaje, bjaurus reikalas tas rotas, mes pernai visa šeimyna gulėjom ligoninėj - tiksliau aš su abiem vaikais
Carvel - laikom kumščius už tave ir laukiam naujienų gerų