QUOTE(ragnez @ 2010 03 04, 12:35)
kartais dar padeda pasidaryti klausimu sarasiuka ir kartu vestis koki artima zmogu - nes pats, buna, is susijaudinimo ar klausima uzduoti pamirsti, ar atsakymu neisgirsti, ar nesusivoki perklaust, o tik isejes is kabineto susigaudai, kad dar ta ir ta ketinai suzinoti... tai dar viena balivi galva salia gali buti naudinga, ir informacijos daugiau galima susirinkti, isiminti, ir siaip smagiau. apskritai, pastebejau, kad prie onkologu kabinetu gana daznai pacientai su "palaikymo komanda" sedi
aga, ir aš galvoju, kad reik susirašyt viską, kas domina, o vieną "blaivią galvą" visada turiu šalia - mano vyras visada su manim kartu eina ir jam klausimų iškyla tikrai daugiau nei man

Nors tiesą sakant, kai jau reik rašyt, tai šiek tiek pasimečiau ir jau nežinau nei ko klaust
QUOTE(-Julija- @ 2010 03 04, 12:50)
Man buvo pirma patikra po gydymo ir dare. Nors sake jaunam amziuje mamogramos nera patikimas saltinis, kad echoskopija informatyvesne. Ar sekancia patikra darys nezinau - tikiuosi.
man kairėj krūty nerodė nieko nei vienas tyrimas, išskyrus magnetinį rezonansą, jei ne šitas tyrimas, jaučiu kitos operacijos greitu laiku būčiau neišvengus, o dabar vienu kartu išmėsinėjo viską, vis ramiau.