Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 24

QUOTE(SVETA K. @ 2010 03 15, 00:06)
Kiek jau praejo po gydymo? Kokia liga buvo? Mums cia visiems sunku susitvarkyti kartais,va as tik vakar pasiskundziau kad visokios mintys galvoje blush2.gif Mergaites nuramino,tai siandien jau geresnes nuotaikos.Prisijunk prie musu,kartu lengviau 4u.gif

labas rytas,mano liga limfoma,4 stadija.paskutine chemija gavau lapkricio menesi.per gydima turejau daug komplikaciju,teko kelis kartus nutraukti gydima.labai sunkiu dienu buvo,baisu prisiminti.atrodo tureciau dziaugtis gyvenimu jauciuosi geriau,bet taip sirdy neramu,abejoniu pilna esu.buna dienu kad mintys sviesios,laiminga,o dabar kazko liudna,prisimenu visus sunkumus patirtus,gal tiesiog bijau...po gydimo limfmazgiai liko,neisnyko,turiu tarpuplautyje,pazeistas stipriai zastykaulis(kaires rankos ribotas kruvis,galimas luzis),ir pilve,kakle limfmazgiai tik apmazejo.as tikrai nepasiduodu,kovoju,asaru nebelieju,tikriausiai visas isverkiau.nemoku apsakyti savo dabartines busenos...aciu jums kad esate...
Atsakyti
IR AŠ IR AŠ PASKUTINĘ CHEMIJĄ GAVAU LAPKRIČIO 4 DIENĄ, JAU BE PERUKO EINU TREČIA SAVAITĖ lotuliukas.gif

Pagal kopiuter.tamografiją mano tarpuplaučio limfmazgiai padidėję buvo iki 1,1 cm., po chemijos nieko nežinau kaip kas, net markerio nežinau, darė tik po antros chemijos.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 03 15, 00:35)
tati ,skaiciau ir as kazkada apie jonazole,bet man atrodo su kraujo ligom negalima ju vartoti g.gif

Turejau tokia minti, bet nebuvau tikra, tad nerasiau. Na gal kitoms glaima ir joms praverstu sis patarimas 4u.gif Vis tiek cheminiai vaistai yra cheminiai, o naturalios zolytes geriau, tik reikia nepamirsti pasikonsultuoti del tinkamo ju vartojimo ir dozavimo. Kaip tik apie tai ir buvo parasyta "Jei zolele veikia, tai ji gali ir pakenkti".
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2010 03 15, 10:36)

Kažkuri ankstesnėje temoje buvot Balvočiūtės kontaktus parašę,gal galit pakartot?

Prašom
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2010 03 15, 11:21)
bet taip sirdy neramu,abejoniu pilna esu...

Sveikute, garbane 4u.gif . Suprantamos tavo baimės. Prisiminimai niekur nedingsta, o kur dar baimė dėl ateities? Pavydžiu tiems ir toms, kurios sugeba nusipurtyti nuo savęs visą ligos faktą, ir gyventi, tarsi nieko ir nebuvo... Man tai pavyksta epizodais... Kiek tavo vaikučiams metų?

Carvel, laukiame tavo žinelės 4u.gif

Shaiba
heart.gif

Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif nuo gruodzio 15 dienos neturiu ramybes sirdyje, suzinojom kad teveliui tarpuplaucio vezys 3 b stadija. Rytoj turetu but guldomas i ligonine chemijos 4 kursui, bet dabar nebeaisku viskas. Nes leukocitai nukrito iki 2600. Kazkaip norejos kazkam issilieti, nes kurie tokiu ligoniu netureje nelabai supranta ka isgyvenam patys sergantys ir ju artimieji.
Tikius kad priimsit i savo buri ir mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2010 03 14, 23:53)

Kaip TIKESIU?

Laikas skaičiuojamas valandomis...valanda praėjo, neblogėjo, tai jau gerai... Dar viena valanda, ir dar.... "Žudo" plaučių uždegimas... Kraujukas po truputį kyla: neutrofilų 0,4; hemaglobinas 59...

Rašau, ir galvoju kodėl tai darau. Nenoriu, kad šios žinutės liūdintų... Jų tikslas parodyti, kad negalima prarasti vilties, kad žmogaus jėgos begalinės, kartais už suvokimo ribų.....
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2010 03 15, 10:43)
Pagal kopiuter.tamografiją mano tarpuplaučio limfmazgiai padidėję buvo iki 1,1 cm., po chemijos nieko nežinau kaip kas, net markerio nežinau, darė tik po antros chemijos.

Patr, kaipgi taip? Kodėl nedaro tyrimų? Markerio, KT? Juk nuo chemo pabaigos jau daug laiko praėjo, turėjo būti patikrinimas g.gif

QUOTE(salexa @ 2010 03 15, 12:28)
Rytoj turetu but guldomas i ligonine chemijos 4 kursui, bet dabar nebeaisku viskas. Nes leukocitai nukrito iki 2600.

Nesigąsdinkite. Prasti kraujo rodikliai dar ne pasaulio pabaiga - yra vaistukų (filgrastimas), kurių suleidus leukocitai atstatomi mirksiukas.gif Jei gydytojai neužsimins, pasiteiraukite pati. Kartais taip reikia smile.gif Būkite stipri ir drąsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 15 kovo 2010 - 13:51
Tai ką dabar parašysiu turėtų šokiruoti. Rašau dėl tos pačios priežasties kaip ir ADIS rašė – reikia kovoti pačiam ar ligonio artimam kovoti ir reikalauti, daryti įmanomus ir neįmanomus dalykus...
Tai va, šiandien vyko konsiliumas dėl TIKĖSIU. Reanimatologės pasiūlymas atjungti ją nuo gyvybę palaikančių aparatų buvo neteisėtas ir neleistinas. Smegenys nemirusios, širdis plakė....Vadinasi, būtų uždususi....Gydytojai "pagailo" ligonės ir artimųjų, nusprendė, kad kančia be tikslo....Negana to, kažkas kažkodėl sumažino specialių vaistų dozę, kas sukėlė kvėpavimo sutrikimus ir dusulį... Pasak mamos, „negalima tokioje situacijoje būti vienam...negalima padaryti klaidos..., nes tokiu momentu sunku blaiviai mąstyti...“. Negalima pasikliauti viena nuomone, juolab jei ji vieno pavargusio ir nepatenkinto mediko....Ir kągi? Šiandien TIKĖSIU net atsimerkusi ilgėliau pabuvo. Dar labai silpnutė, bet ji YRA.
Tai dar vienas įrodymas, kad TIKĖSIU nepaprasta wub.gif
Atsiprašau už sukeltą sumaištį. Bet tai vis negailestingo gyvenimo pamokos....
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 15, 15:33)
Šiandien TIKĖSIU net atsimerkusi ilgėliau pabuvo. Dar labai silpnutė, bet ji YRA.
Tai dar vienas įrodymas, kad TIKĖSIU nepaprasta

Kaip gera skaityti tokias naujienas wub.gif Kokia ji yra stipri wub.gif Dievas ją saugo. Stiprybės ir sveikatos TIKĖSIU ir jos artimiesiems.

saulėlydis*, labai gerai, kad Tu rašai, nes tai parodo, kad turime visada mąstyti, nes gydytojai dažnai pridaro klaidų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellezza: 15 kovo 2010 - 16:01
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 15, 15:33)
Tai ką dabar parašysiu turėtų šokiruoti. Rašau dėl tos pačios priežasties kaip ir ADIS rašė – reikia kovoti pačiam ar ligonio artimam kovoti ir reikalauti, daryti įmanomus ir neįmanomus dalykus...
Tai va, šiandien vyko konsiliumas dėl TIKĖSIU. Reanimatologės pasiūlymas atjungti ją nuo gyvybę palaikančių aparatų buvo neteisėtas ir neleistinas. Smegenys nemirusios, širdis plakė....Vadinasi, būtų uždususi....Gydytojai "pagailo" ligonės ir artimųjų, nusprendė, kad kančia be tikslo....Negana to, kažkas kažkodėl sumažino specialių vaistų dozę, kas sukėlė kvėpavimo sutrikimus ir dusulį... Pasak mamos, „negalima tokioje situacijoje būti vienam...negalima padaryti klaidos..., nes tokiu momentu sunku blaiviai mąstyti...“. Negalima pasikliauti viena nuomone, juolab jei ji vieno pavargusio ir nepatenkinto mediko....Ir kągi? Šiandien TIKĖSIU net atsimerkusi ilgėliau pabuvo. Dar labai silpnutė, bet ji YRA.
Tai dar vienas įrodymas, kad TIKĖSIU nepaprasta  wub.gif
Atsiprašau už sukeltą sumaištį. Bet tai vis negailestingo gyvenimo pamokos....

Dar ir taip buna blink.gif blink.gif blink.gif Is kart audita uzsiundyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2010 03 15, 12:21)
labas rytas,mano liga limfoma,4 stadija.paskutine chemija gavau lapkricio menesi.per gydima turejau daug komplikaciju,teko kelis kartus nutraukti gydima.labai sunkiu dienu buvo,baisu prisiminti.atrodo tureciau dziaugtis gyvenimu jauciuosi geriau,bet taip sirdy neramu,abejoniu pilna esu.buna dienu kad mintys sviesios,laiminga,o dabar kazko liudna,prisimenu visus sunkumus patirtus,gal tiesiog bijau...po gydimo limfmazgiai liko,neisnyko,turiu tarpuplautyje,pazeistas stipriai zastykaulis(kaires rankos ribotas kruvis,galimas luzis),ir pilve,kakle limfmazgiai tik apmazejo.as tikrai nepasiduodu,kovoju,asaru nebelieju,tikriausiai visas isverkiau.nemoku apsakyti savo dabartines busenos...aciu jums kad esate...

Labas 4u.gif "kolege" smile.gif Man ir buvo limfoma,tik 3 stadija ir gydyma baigiau geguzes 27.O kokia tau limfoma? Man buvo ne Hodzkino,dideliuB lasteliu .Gydymas taip bat buvo komplikotas,bet sekmingas.O tave nespinduliavo? g.gif Iz kokio miesto esi? Nesiulo transplantacijos daryti? Bet kokiu atveju laikykis 4u.gif Su kraujo ligom 4 stadija tikrai ne nuosprendis,ir sekmingai zmones PASVEIKSTA 4u.gif

Shaiba heart.gif ,laikykis mieloji.Tikekimes kad zoleles tau pades.

carvel ,parasyk kai galesi,laukiam GERU rezultatu 4u.gif

salexa ,teciui tikriausiai taip pat limfoma? Tai leukocitai ir turi "kristi",tik nelabai supratau,koki skaiciu tu parasei g.gif aisku kad priimsim mirksiukas.gif O is kokio miesto,kiek teciui metu?

saulelydis ,aciu kad rasai wub.gif TIKESIU tikrai neprarasta dar wub.gif

Bet del musu medicinos eilini karta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 15 kovo 2010 - 16:44