Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 24

QUOTE(renatuxaass @ 2010 03 13, 23:34)
sveikos, ar imanoma kad nuo chemijos skaudetu koja?mamai per kelia skauda jau kokia savaite, ar tai gali buti kazkaip susije?
Samta, gal galid augiau parasyti apie mokama chemija, jei nenori cia gal  tada i az, mums chemija neduoda jokiu rezultatu,ja panikuojam 4u.gif

Man skaudedavo ir kojas ir rankas per sanarius,gydytoja sakydavo,kad chemija atakuoja zmogaus jautriausias vietas.Paikonsultuokit su gydytoja mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Kaip gražiai bendraujate, viena kitą paguodžiate.

SVETAčka, manau, kad viskas čia Tau susidėjo, Ugninės (amžiną jai atilsį) išėjimas, vyro išvykimas, o dar ir pavasaris, vitaminų stygius. Tikriausiai nerviniu pagrindu tas negalavimas. Blogiausiu atveju , jei nebegeri kokių nors raminančių, nusipirk Acosedum-nervų lašiukai, juos visose vaistinėse pasrduoda, bei C vitamino ir Magnio skystojo(jei kojų raumenis traukia)

Rasų-lankos mamytei tikriausiai, kad kosulys po akytės operacijos pablogino padėtį, juk jei stipriai kosėjo..

GREK, kažką praleidau ir nepamenu kokią chemiją Tu gauni, bet svarbu, kad jauties gerai.

adis, rankelių tirpimas manau, kad irgi dėl to jog mažai juda, raumenukai silpnėja ir dėl stuburo visas negalavimas.

renatukai, man taip pat skaudėdavo kiekvieną sąnariuką, sunkiai eidavau pakilusi iš lovos kokias keturias dienas labiausiai bloga būdavo.
Papildyta:
QUOTE(V.Z. @ 2010 03 13, 17:02)
Taip ilgai nerasiau.. taip sunku susikaupti rasyti cia .. Ir kartu nedristu ir kartu baugu... skaitau kasdien sia tema.. taip skaudu.. skaudu del visko.. skaudu kad praradau mylima zmogu, skaudu uz kitus kurie praranda irgi sau mylimus zmones.. Dar nesuvokiu, kad vyras negris.. amn vis atrodo kad jis ligonineje.. man atrodo kad as vis laikau jo ranka.. bet ... NESUVOKIU!!! Ir vis kyla klausimas: kodel? kodel man? kodel man sitiek kanciu??? kodel iseiti vyras turejo tada kai mums gyvenimas tik prasidejo??? ... daug kodel.. bet niekas i tuos klausimus man neatsakys.. turesiu atsakyti sau pati... Kokia trapi vis del to zmogaus gyvybe..

TIKESIU, lengo tau isejimo.. tegul tau palengveja.. Tu tikejai, mano vyras irgi tikejo.. tikejo iki paskutines sekundes, kad tokia jo busena yra laikina...

Stiprybes visoms!!! Visada palaikysiu jus visas!!!

V.Z., visiems kyla tokie klausimai, laikykis, gyvenk TU, nes toks Tavo gyvenimas ir mylėk jį tokį koks jis Tau skirtas. Neliūdėk. Išvažiuok kur nors ar ką nors į namus pasikviesk pagyventi, jei likai viena. Suprantu kad sunku, bet turi eiti toliauuuu. assa.gif

Prašau, kad Dievulis būtų gailestingas TIKĖSIU, kad nekankintų, kad stebuklu grąžintų į gyvenimą, kad mamytė ištvertų matydama dukrelės kančią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 13 kovo 2010 - 22:14
QUOTE(Patr @ 2010 03 14, 00:05)
SVETAčka,  manau, kad viskas čia Tau susidėjo, Ugninės (amžiną jai atilsį) išėjimas, vyro išvykimas, o dar ir pavasaris, vitaminų stygius. Tikriausiai nerviniu pagrindu tas negalavimas. Blogiausiu atveju , jei nebegeri kokių nors raminančių, nusipirk Acosedum-nervų lašiukai, juos visose vaistinėse pasrduoda, bei C vitamino ir Magnio skystojo(jei kojų raumenis traukia)

4u.gif Greiciausiai taip ir yra.Ne,raminanciu negeriu,bet gal ir reiketu,cia homeopatiniai? Nes as tik homeopatinius dabar nebijau gerti rolleyes.gif

renatuxaas ,dar gali skaudeti sanariai labai nuo prednizalono (deksometazono ar kt.steroidu),mama nevartuoja? Nes su chemija daznai jos skyria.

Grek ,as dar norejau klausti,kokio amziaus tavo vaikuciai rolleyes.gif Tai vienmeties musu pupos smile.gif Labai idomus dabar tas amzius wub.gif Jau tiek sneka,masto,bet ir oziu padaugejo,kaip dabar sako "treju metu krize" doh.gif Cia as biski ne i tema blush2.gif bet pralinksminsiu jus truputi biggrin.gif Neseniai vyresnioji ruosiasi kazkur iseiti,o mazoji aplink ja vis laksto ir sako:"Patepk man dezodorantu pazastys,as eisiu i diskoteka!" lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma del sanariu 4u.gif

Sveta man po to kai susirgo mama, dar vaikai is ligu neislipa ir sona skauda, ir krutine, ir oro pritrukstu, ir nugara paskauda, po tyrimu paaiskejo kad beda skrandyje , o viskas nuo nervu., gydytoja sako aprimsi pati, nusiramins ir skrandis ir kiti negalavimai praeis mirksiukas.gif aisku be vaisu irgi neapseisiu jau
Atsakyti
Tikrai taip, Acosedum yra homeopatiniai, juos parduoda be recepto kiekvienoje vaistineje ir man jie labai teigiamai veikdavo, pakol praeitais metais nepraejau kryziaus kelius ir jau pamaciau, kad jie per silpni man, juk dabar geriu NYCOFLOX, sudedamoji dalis Fluoxetinum , kaip Prozak-e ir kaina prieinama, šeimos gydytoja kai išrašo pilna kaina tik ~15Lt., o kompensuojamus, kad rašytų reikia nuvažiuoti į Kauną pas psichologę, man neapsimoka, kuras brangiau, o pačiai labai gerai, daug ramiau gyventi ir miegas visai kitoks. Nubundu jei naktį tai mygom užmiegu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 13 kovo 2010 - 23:16
bet tai koks brudas ta chemija, mamai sulasinus gryzo namo ir sako gerkleje kazkaip springo issisjove i kriaukle, ir ten kur ispjove liko deme, na isigere i vonia ir nebeissiplauna taip paprastai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 03 14, 01:22)
bet tai koks brudas ta chemija, mamai sulasinus gryzo namo ir sako gerkleje kazkaip springo issisjove i kriaukle, ir  ten kur ispjove liko deme, na isigere i vonia ir nebeissiplauna taip paprastai doh.gif

Ir burnoj gali jaustis, ir šlapimas spalvą pakeisti. Prie vienos chemijos mamytė oranžiniai sysiodavo ir kakutis būdavo ojojoj koks, nekalbant apie tai, kad net oda turėjo nekokį kvapą. Išsimaudžius neilgai trukus vėl tas pats... Išsivalo vaistukai, visa, kas bloga organizme ir vėl viskas gerai... Po sekančio lašinimo vėl tas pats... Tenka pakentėti... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 13 kovo 2010 - 23:58
QUOTE(something else @ 2010 03 13, 18:27)
Aš taip pat pasiskaitinėjau dabar ir vis  labiau linkstu prie nuomonės, kad tai abstinencija. Bet mūsų situacija mažų mažiausiai tragikomiška doh.gif Kadangi mano ligoniukas guli ligoninėje, gydytojai NEGALI išrašyti jokio recepto, o pati ligoninė fentanilio pleistrų neturi. O kas absurdiškiausia, net dviem daktarėm pasisakėm apie naudojamus pleistrus, sesutė įrašė tame lape, kur sužymimi vartojami vaistai, net stiprumą specialiai paskiau, kad užrašytų - tai kaip niekas neatkreipė dėmesio į tai, kad NEGALIMA taip imti ir nutraukti naudojimo?? Juolab, kad toli gražu ne silpniausius naudojom ir tikrai ilgą laiką. O dabar ką - paleido namo ilgajam savaitgaliui, bet savijauta tokia, kad namuose jau baisu būti - grįžom į ligoninę. Čia sesutė pečiais gūžčioja, budinti daktarė  į kalbas nesileidžia - nieko nežinau, tyrimus atliksim pirmadienį, pakentėkit. Ir graudu, ir pikta, ir neviltis ima... doh.gif

O tai ka?Net leidziamo morfijaus negali suleist?Arba leidziamo fentanilio?Jetau,jetau kaip absurdiska.As ta ju tvarka irgi zinau.Mama gulejo ligoninej,o po 2d.onkologiniame buvo plauciu KT paskirtas-tai pasakiau ligonines gydytojai-tai ji ir isaiskino visa tvarka-sake,kad pakol guli ligoninej-tol jokioj kitoj istaigoj negali darytis jokiu tyrimu,niekas negali israsineti receptu,nes ligoniu kasos neapmokes. doh.gif Todel mama isleido namo 1d.pries plauciu KT,kad kita diena galetume pasidaryt onkologiniame.Nes net pvz.jei butu israse nuo ryto-tai ta pacia diena jau negalima kreiptis i poliklinika,nes dar skaitysis,kad esi ligoninej. doh.gif
Taip,kad zinokit,mergaites,jei kas dar nezinot!Nes kartais i tokia absurdiska situacija galima papult,kad... doh.gif
Nors dar yra variantas-nuslept,kad gulit ligoninej(pati gydytoja sake)

Tai jums,somethink else,lieka variantas-pirmadieni kreiptis pas seimos gydytoja,nesakyt,kad ligoniukas ligoninej,ir prasyt fentanilio pleistru,ir tegu raso kuo imanoma ilgesniam laikui.

Bet tai kaipabsurdiska kai taip buna doh.gif
QUOTE(rasų lanka @ 2010 03 13, 21:36)
Bet nelabai kas ir su mūsų akelėmis.

Ruošiamės sėjai, auginam daigelius ir labai tikim, kad ragausim derliaus gėrybių ir grožėsimės petunijomis ir kitais gėlynėliais...

doh.gif Kaip gaila,kad operacija nelabai pavyko,bet jeigu galima pataisyt lazeriu-tai irgi dziugina,nors aisku butu geriau jei viskas iskart butu pavyke.Tikiu,kad viskas susitvarkys! 4u.gif

Kaip miela wub.gif Ragausit tu gerybiu tikrai tikrai,ir dar ne vienus metelius! wub.gif wub.gif wub.gif

O as siandien buvau Maximoj-tai pamaciau,kad sekloms berods puse kainos.Puoliau prie stendo rinktis,bet rankos nusviro,nuejau toliau.
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 03 14, 01:22)
bet tai koks brudas ta chemija, mamai sulasinus gryzo namo ir sako gerkleje kazkaip springo issisjove i kriaukle, ir  ten kur ispjove liko deme, na isigere i vonia ir nebeissiplauna taip paprastai doh.gif

Tikrai visko gali buti,kaip rasu lanka rase,tai neissigask labai,baigsis chemija-atsistatys viskas po truputi 4u.gif Man ne tik nukrito plaukai nuo visu vietu,bet ir nagai nuejo ir oda gabalais nusilupdavo nuo pedu,ranku ir liezuvis viena kart nusilupo,baisu,bet praeina,reikia atkenteti ta laika.stiprybes 4u.gif
Atsakyti
V.Z.Sunku dabar Jums, verysad.gif ,bet tik laikas apgydys zaizdas,tik jis.Jus turit suneli,turit juo rupintis,tas mazas vaikutis juk sukeliadaug dziaugsmo,jo sypsena,juokas pades uzsimirsti,po truputi,po truputi.Tik neuzsidarykit,bendraukit su draugais,artimaisiais,tuoj ateis pavasaris-tikrai bus lengviau.

Mano tetis zuvo kai man buvo 2m.2men.,neprisimenu jo.Kazkaip niekad nesigrauziau,kad neturiu tecio.Gal,kad mane iki mokyklos augino seneliai.Senelis buvo kaip tetis.Gaila,kad mociute mire kai buvau tik pirmokele.

Atsakyti
Sveikos,

gal primintumete pavarde gydytojos Vilniaus Onkologiniame, kuri kazkoki ypatinga gydyma tam tikriems ligoniams taiko? Nepamenu nei kokiems, nei ka, bet pamenu kalbedavote, kad vienus gydo, kitu atsisako. Gal suprasite apie ka kalbu.
Atsakyti
QUOTE(-Julija- @ 2010 03 14, 03:15)
Sveikos,

gal primintumete pavarde gydytojos Vilniaus Onkologiniame, kuri kazkoki ypatinga gydyma tam tikriems ligoniams taiko? Nepamenu nei kokiems, nei ka, bet pamenu kalbedavote, kad vienus gydo, kitu atsisako. Gal suprasite apie ka kalbu.

CIA gal Bloznelyte?be ji nebedirba onkologiniae, privaciai tik
Atsakyti