QUOTE(ambre @ 2010 03 13, 15:30)
Tai leist ar neleist ta tevagrastim?
Pabandykite neleisti viena diena ir matysite-ar geriau ar ne,bet jeigu stiprus viduriavimas,geriau i ligonine,o jeigu yra plius temperatura-tai skubiai i ligonine
Nes cia gali buti visai ne nuo tevagrastimo.
V.Z. laikykis,mieloji
Gal su laiku tas praradimo skausmas sumazes...turi dabar rupintis savim ir vaikiuku
tati ,vakar neparasiau,saunuole
Ir del svorio,ir del kojos judejimo ir del "Proto musio"
Grek ,geriau tvarkyk neigaluma gydymo metu,nes po gydymo tikrai gali duoti mazesnius procentus,o tai ir maziau pinigeliu
Kad savijauta gera tai
Bet visai dar neatsipalaidok
Man atrodo su tavo gydymo shema dar gali kraukas nukristi,bet po pirmos gal ir nelabai jis nukris
ragnez ,gerai kad smagiai leidi laika
adis ,ir as kiekviena diena pagalvoju apie tave,laikykis
O as su vaikais vel viena nuo vakar,isplauke vyras 3.5 menesiams,liudna,bet dziaugiosi
Nes jau buvo kaip bedarbis,krize pakiso koja ir jau sunku buvo mums labai pragyventi
Man kazkokie skausmai atsirado krutineje ir sone is kaires
Nestiprus ,bet kai dabar isiklausai i bet kokius neaiskus simptomus,tai prisigalvoju jau visko
Nurasau dar kad gal nuo nervu,gal su sirdim ,nes po gygymo ir "streikoja" kartais.Ir dar buna man kai truksta oro,ar kaip nors palenkiu galva,ar pati pasilenkiu pradeda tamseti akyse ir kaip sirdys plaka stipriai stipriai,bet ne savo vietoje,o kazkur prie kaklo
Ir atrodo jeigu greit nepakeisiu padetes,ar neatsisesiu,toj nualpsiu,kas cia galetu buti...balandzio 6 pas gydytoja,at visokiu durnu minciu jau pilna galva
Zinau,kad pasakysite (ir teisingai
) kad taip negalima,bet taip jauciosi,jau pradedu panikuoti kas priziures mazaja ,nes man jeigu kas,tfu,tfu,tfu, transplantacija ,o cia ilgam ir i Vilniu..Bet cia man jauciu pavasarine depresija,tai nekreipkite demesio
O dar gal del to kad daug aplinkui blogu ziniu,po Ugnines isejimo,kai atsisveikinau,visa diena gulejau,verkiau,nu taip blogai buvo,tai vakar jau neziurejau jokiu Gerumo dienu