Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 24

QUOTE(romantikė @ 2010 03 12, 15:55)
Man labai skauda dubens srytyje... Buvau pas neurologe, atsakymas vienas - osteochondroze...
Bet ilgiau pavaiksciojus, negaliu nei sedet nei stovet tinkamai... Biski neramina.
Nes rentgenas absoliuciai nieko nerodo...

Man tas pats, Romantike. 2 rentgenai daryti,rodo koksartrozę. Preitą savaitę darė kaulų tankį, padidėjęs šiek tie, tai ant jo visko verčiam.
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 03 12, 09:43)
wub.gif Aš irgi linkiu TIKĖSIU daug stiprybės ir sveikatytės...Tikiu, kad tas blogumas praeis, juk jau pasvasaris už lango, jau šiltesnė saulytė...... wub.gif

Sunkiai renku žodžius.... Šiuo metu, kai vyksta LNK gerumo diena kovai su vėžiu, TIKĖSIU lemtis skaičiuoja jai paskutines valandas...Mamos širdis neatlaikė negailestingo gydytojų verdikto, ištiko antras infarktas...
Atėjau čia, bet jūsų nėra. Nenuostabu, juk vyksta toks kilnus renginys.....
Man baisu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 12, 21:22)
Sunkiai renku žodžius.... Šiuo metu, kai vyksta LNK gerumo diena kovai su vėžiu, TIKĖSIU lemtis skaičiuoja jai paskutines valandas...Mamos širdis neatlaikė negailestingo gydytojų verdikto, ištiko antras infarktas...
Man baisu....  doh.gif

....Esam... budim.... verysad.gif

TIKĖSIU - heart.gif heart.gif........... meldžiuosi....... verysad.gif
Atsakyti
Kokia gelianti šio pavasario pradžia verysad.gif doh.gif

saulėlydis* TIKĖSIU wub.gif
Atsakyti
TIKESIU verysad.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 12, 20:22)
Man baisu....  doh.gif

Meldziuosi uz TIKESIU, uz jos mamyte, uz vaikucius..................
Atsakyti
Po išsamesnių tyrimų paaiškėjo, kad TIKESIU mamai organizmo išsekimas. Nenuostabu. Dar šiandien man rašė, kad miegas jos retas svečias.....
O TIKESIU gyvybę palaiko aparatai. Temperatūra šokinėja nuo 35 iki 40....Medikai siūlo atsisveikinti ir atjungti gyvybės palaikymą....Artimieji nesutinka, nenustoja tikėti, jog ne viskas prarasta.....
Ačiū Jums, mielosios wub.gif Jau ne vienas įrodymas yra, jog mūsų vienybė gali prisidėti prie stebuklų......
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 12, 21:29)
Po išsamesnių tyrimų paaiškėjo, kad TIKESIU mamai organizmo išsekimas. Nenuostabu. Dar šiandien man rašė, kad miegas jos retas svečias.....
O TIKESIU gyvybę palaiko aparatai. Temperatūra šokinėja nuo 35 iki 40....Medikai siūlo atsisveikinti ir atjungti gyvybės palaikymą....Artimieji nesutinka, nenustoja tikėti, jog ne viskas prarasta.....
Ačiū Jums, mielosios wub.gif Jau ne vienas įrodymas yra, jog mūsų vienybė gali prisidėti prie stebuklų......

Na ji jau ne viena karta is krizes islipo, jos toks kelias, tikiu, kad ir si karta pakils, artimiesiam vilties linkiu ir lai nepasiduoda iki paskutinio !!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 03 12, 21:25)
Meldziuosi uz TIKESIU, uz jos mamyte, uz vaikucius..................

Prieš kelias valandas TIKESIU mama parašė pamiršau padėkoti jums ir kitoms jūsų forumo moterims už maldas ir mintis, kviečiančias gyventi. Uždegiau žvakeles už visų sveikatą ir paprašiau, kad jos netrūktų. Dar meldžiau, kad baigtųsi kančios tiems, kurie kenčia. Prašiau suteikti stiprybės visoms...
Atsakyti
Labai liudna pas jus pastarosioms dienomis.. verysad.gif Meldziuos uz jus visas, sergancias, slaugancias...
Vienas Dievas tezino, kas laukia TIKESIU.. Linkiu juo pasitiketi, ir jei tikrai kito kelio nera, paleisti ja su viltimi ir tikejimu, kad jai taip geriau...
Atsakyti
Tikėsiu... mes Tikim.. Tu Tiki, tavo artimieji Tiki...

Neprarasta..

Mamytei kuo didžiausios palaikymas...
heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Uždegsiu žvakelę wub.gif
Te jos liepnelė apšviečia TIKĖSIU abu... ne, visus kelius...
Atsakyti