Seku temukę jau keletas mėnesių - jūs nerealios tiek šilumos ir supratimo dalijat svetimiems žmonėms, kiek to gėrio turit savy, kad pakanka ir kitiems, ir iš kur jo semiat?
Mielai pabendraučiau su jumis visomis kitoj temoj, deja, gavau šį sunkų išbandymą ir aš, gal su jūsų pagalba ir patarimais bus lengviau viską įveikt.
Jau mėnuo esu po operacijos - dešinės krūties rekonstrukcinė pilvo raumeniu, kairės šalinta pusė, atstatyta pažasties audiniu, šalinti 4 limfmazgiai, žodžiu suraikyta nuo kaklo iki klubų. Bet jau viskas praeity, užgijo greit viskas, dabar dar chemoterapija laukia. Penktadienį važiuoju į klinikas pas Boguševičių (jis mane ir operavo), yra atsakymai galutiniai, tarsiuos dėl chemijos. Tai tiek.
Klausimų turiu be galo daug, bet gal vėliau, nesinori įkyrėti, o gal daugiau paaiškės po pokalbio su profesorium.
Atsiprašau, kam paaitrinau apgijusias žaizdas, tiesiog nebegaliu jau viena pavežti visko. Esu pasiruošusi įveikt savo ligą, net kalbos nėra, kad kas bus ne taip.
QUOTE(Miglute @ 2010 03 04, 08:52)
Tiesa, Maximoje galvos apdangalams 50% nuolaidos. Gal kuriai nors pravers. Aš įsigijau pirmą skarą
ačiū, eisim vakare, tik neturiu žalio supratimo, ką rinktis
Beje, gal mes kaimynės, paraše ir pas tave matau parašyta Dzūkija?
QUOTE(ambre @ 2010 03 04, 09:53)
Del chemijos, tai dazniausiai paleidzia ta pacia diena.
ane, aš nusiteikiau kokiai savaitei Bet čia gal vietinėms, o iš kito miesto kažin ar leis namo taip greit.