Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 24

Sveikos, mano markeriukas 17 parode thumbup.gif gal jis neinformatyvus man g.gif Ryt visdel to iskrendam i Belgija 4u.gif Krajukas thumbup.gif leukocitu 5,5 thumbup.gif Kki tyrima dar galima padaryti, kad parodys ar bera veziniu lasteliu, nes auglio kiap ir nebera krutinei, tik pazastyj nedidelis limfazgis beliko, per pus mazesnis nei buvo g.gif biopsijos gal nalabai ir paimto is jo doh.gif gal KT, kur geriausiai ja daryti? blush2.gif kiek kainuotu gal kas zinot? blush2.gif
Grek stiprybes ryt, lengvo chemijos pernesiojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 09 kovo 2010 - 23:56
QUOTE(Samta0204 @ 2010 03 10, 01:52)
Sveikos, mano markeriukas 17 parode thumbup.gif gal jis neinformatyvus man g.gif Ryt visdel to iskrendam i Belgija 4u.gif Krajukas  thumbup.gif  leukocitu 5,5 thumbup.gif

Naujenos thumbup.gif Dabar jau galvoju kad bereikalo prigasdinom tave del keliones rolleyes.gif Nes laikaisi puikiai,tfu,tfu,tfu,aisku.Man apie tokius leukocitus ne tik kad gydymo metu,o ir dabar tik pasvajoti ax.gif
Lauksim nuotrauku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 10 kovo 2010 - 00:15
QUOTE(Samta0204 @ 2010 03 10, 00:52)
tik pazastyj nedidelis limfazgis beliko, per pus mazesnis nei buvo g.gif biopsijos gal nalabai ir paimto is jo doh.gif  gal KT, kur geriausiai ja daryti? blush2.gif kiek kainuotu gal kas zinot? blush2.gif

Ar tau gydydtojas liepe pasidaryti, ar pati nusprendei, kad reikia?

Cia kaip su tuo herceptinu, kuris reikalingas visoms, nes girdejo, kad sunkiai gaunamas ir labai geras. O kam, nuo ko, prie ko - neidomu.

Stai kas yra ir kam reikalingas KT, ir kiek kainuoja, jei vis del to labai noretusi spinduliuotes : ) : http://www.medea.lt/...;Language=lt_LT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Julija-: 10 kovo 2010 - 06:10
QUOTE(-Julija- @ 2010 03 10, 06:05)
Ar tau gydydtojas liepe pasidaryti, ar pati nusprendei, kad reikia?
Cia kaip su tuo herceptinu, kuris reikalingas visoms, nes girdejo, kad sunkiai gaunamas ir labai geras. O kam, nuo ko, prie ko - neidomu.

Julija smile.gif Žinojimas neateina per mėnesį ar du - tam reikia laiko, informacijos kaupimo, patarimų ir pamokymų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 03 10, 00:52)
Sveikos, mano markeriukas 17 parode thumbup.gif gal jis neinformatyvus man g.gif Ryt visdel to iskrendam i Belgija 4u.gif Krajukas  thumbup.gif  leukocitu 5,5 thumbup.gif Kki tyrima dar galima padaryti, kad parodys ar bera veziniu lasteliu, nes auglio kiap ir nebera krutinei, tik pazastyj nedidelis limfazgis beliko, per pus mazesnis nei buvo g.gif biopsijos gal nalabai ir paimto is jo doh.gif  gal KT, kur geriausiai ja daryti? blush2.gif kiek kainuotu gal kas zinot? blush2.gif
Grek stiprybes ryt, lengvo  chemijos pernesiojimo mirksiukas.gif

Na jeigu turite galimybe, geriausiai butu pasidaryti PET, kuri daro Lenkijoje, kainuoja apie 4000 lt, cia galite kreiptis i Adis, ji turi patirties su siuo dalyku, jis konkreciai parodytu ar nera plitimo, o jeigu yra, tai i kuria vieta ir toliau sau ramiai galetumet gyventi kuri laika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 03 10, 10:16)
Na jeigu turite galimybe, geriausiai butu pasidaryti PET, kuri daro Lenkijoje, kainuoja apie 4000 lt,

Tik atkreiptinas dėmesys, jog tyrimas turėtų būti atliekamas praėjus bent keliems mėnesiams po gydymo (vadinasi, ir po chemoterapijos). Tiksliau kiekvienu atveju (priklausomai nuo gydymo) turėtų pakonsultuoti medikai.
Atsakyti
mergytės, ačiū jums 4u.gif už palaikymą, už supratimą, už patirtis 4u.gif
Žinau, kad negali nepriimti, betgi ne džiunglėse gyvenam, skambinau, kalbėjausi apie situaciją, bet "nėra perspektyvos", o dėl grįžimo ir pasiėmimo biliotenio, tai motyvuoja, kad db tas motinas, kur pasikele pašalpas tampo po teismus, tai ir mane tampys. nes maždaug savaitę padirbsiu ir biliotenis, tai pasirodys atseit įtartina. Aš tai įsivaizduoju, kad jei ten kokiu "radikulitu susergi", tai gal ir įtartina. bet hmmm kaip sakant vėžio nesuvaidinsi gal blink.gif nu žodžiu, nžn ką daryti, tiesiog bloga nuo minties eit su jais ten aiškintis ir tampytis (sritis su teisininkais susijusi, tai pačios suprantat, kad laimėt kažką tai kaip varlei prieš dalgį šokinėt), apeliuot tik į jų sąžinę ir moralines krikščioniškas išlikusias užuomazgas kažkokias... o pinigai sąžinės neturi manau.
SvetaK, o kodėl tokia maža ta pensija? kažkaip aš įsivaizdavau kokie 700-800.
Mane pakvietė į pokalbį dėl darbo, eisiu pirmadienį, nžn sakyk ten kokia situacija-nesakyt. ir taip be ryšio, ir anaip...
Atsakyti
QUOTE(A-Z @ 2010 03 10, 15:28)
SvetaK, o kodėl tokia maža ta pensija? kažkaip aš įsivaizdavau kokie 700-800.

Man atrodo priklauso nuo algos irgi ta pensija,nes pas mane stazo normaliai,bet visada "ant minimumo" buvau tai tiek ir gaudavau,su 15% nedarbingumo gaudavau 659Lt.
Del tavo naujo darbo nezinau g.gif Gal verta pabandyti,jeigu darbas lengvas,o savijauta pakenciama-kiti dirba,neiseis tai neiseis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A-Z @ 2010 03 10, 14:28)
Žinau, kad negali nepriimti, betgi ne džiunglėse gyvenam, skambinau, kalbėjausi apie situaciją, bet "nėra perspektyvos", o dėl grįžimo ir pasiėmimo biliotenio, tai motyvuoja, kad db tas motinas, kur pasikele pašalpas tampo po teismus, tai ir mane tampys. nes maždaug savaitę padirbsiu ir biliotenis, tai pasirodys atseit įtartina.

Čia teisininkai peza tokias nesąmones? ????
Prie ko čia liga ir pašalpų pasididinimas? Pašalpos, tiksliau darbo užmokestis tų mamų, kurias dabar tampo, buvo pasididintas prieš gimdymą. Vat jis, tas DU, ir kliūna.
NIEKAS netampo mamų, kurios serga pačios, slaugo ar pan. Ir serga nesvarbu kuo, radikulitas, tarp kitko, viena dažniausių ligų, dėl kurios imamas nedarbingumas.
Briedas, tokius darbdavius reikia gun_rifle.gif Maža to, kad elementarios sąžinės neturi, bet dar į akis meluoja.
Supraskit, jūs darbdaviui sirgdamos nekainuojate nė cento. Aaa, tiesa, dvi dienas kainuojate... Tegu nepeza nesąmonių. Toliau moka Sodra.
Na taip , gal darbdaviui problema dėl atliekamo darbo, čia kitas klausimas, Nežinau koks pats darbas, bet šiais laikais terminuotam darbui rasti žmogų - nėra problemos.
O kai nesirgote, tada dirbote ir kūrėte jam pridedamąją vertę, dabar turit teisę sirgt. Nesijauskite kalta. A-Z , pagrasinkit paviešinti istorija, juk matosi iš karto, kad viskas baltasi siūlais siūta, priimtas kitas žmogus, o teisės tai neturėjo... Vat ir gąsdina.
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 03 10, 01:52)
Sveikos, mano markeriukas 17 parode thumbup.gif gal jis neinformatyvus man g.gif Ryt visdel to iskrendam i Belgija 4u.gif Krajukas  thumbup.gif  leukocitu 5,5 thumbup.gif Kki tyrima dar galima padaryti, kad parodys ar bera veziniu lasteliu, nes auglio kiap ir nebera krutinei, tik pazastyj nedidelis limfazgis beliko, per pus mazesnis nei buvo g.gif biopsijos gal nalabai ir paimto is jo doh.gif  gal KT, kur geriausiai ja daryti? blush2.gif kiek kainuotu gal kas zinot? blush2.gif
Grek stiprybes ryt, lengvo  chemijos pernesiojimo mirksiukas.gif

Samta0204, oje, geraii, viskas gerai, su tokiu kraujuku gali drąsiai vykti į kelionę, tik vaistukų tai atsargai įsidėk ir parvežk LAUKTUVIŲ wink.gif biggrin.gif

GREK, LAIKYKIS PO CHEMIJOS. Apkabinimas iš visos širdies.

ifauru, tikrai nesmagu, kad toks markeris, bet tik tikėjimo ir vilties neprarasti linkiu.

A-Z, begėdis darbdavys, begėdis...

Liutukeess kaip mamytė laikos? Gal pasitaisė savijauta? Kaip pačios nuotaika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 10 kovo 2010 - 21:50
QUOTE(A-Z @ 2010 03 10, 14:28)
mergytės, ačiū jums 4u.gif už palaikymą, už supratimą, už patirtis 4u.gif
Žinau, kad negali nepriimti, betgi ne džiunglėse gyvenam, skambinau, kalbėjausi apie situaciją, bet "nėra perspektyvos", o dėl grįžimo ir pasiėmimo biliotenio, tai motyvuoja, kad db tas motinas, kur pasikele pašalpas tampo po teismus, tai ir mane tampys. nes maždaug savaitę padirbsiu ir biliotenis, tai pasirodys atseit įtartina. Aš tai įsivaizduoju, kad jei ten kokiu "radikulitu susergi", tai gal ir įtartina. bet hmmm kaip sakant vėžio nesuvaidinsi gal blink.gif  nu žodžiu, nžn ką daryti, tiesiog bloga nuo minties eit su jais ten aiškintis ir tampytis (sritis su teisininkais susijusi, tai pačios suprantat, kad laimėt kažką tai kaip varlei prieš dalgį šokinėt), apeliuot tik į jų sąžinę ir moralines krikščioniškas išlikusias užuomazgas kažkokias... o pinigai sąžinės neturi manau.

Mane pakvietė į pokalbį dėl darbo, eisiu pirmadienį, nžn sakyk ten kokia situacija-nesakyt. ir taip be ryšio, ir anaip...

Vaje kokie slykstus zmones! doh.gif

O del gasdinimu FNTT=tai briedas,isvis ne darbdaviu reikalas,FNTT pradeda tirti tik prasomi SODROS.Jusu atveju tokiu nesamoniu tikrai nebus.Tiesiog darbdavys nenori moket uz pirmas jusu nedarbingumo pazymejimo dienas ir vsio.Juk dabar berods uz 4d.reik moket darbdaviui,o zada padaryt uz 7d.(bentjau sneka)-tai darbdavys ir nori nusimuilint nuo to mokejimo.Fui kaip slykstu.

Ai,bet tai,kad siais laikais zmonems nieks nerupi,vat mama turi savo firma,viskas ten blogai sekasi kai ji serga,darbuotojos nedirba,tinginiauja,darbo mazeja,o iseit nei viena savu noru nenori(nors ir pensininkes),visos laukia,kad iseitines ismoketu,vat vienai jau ismokejom,bet tai ir kitos laukia doh.gif ,ir visiskai dzin,kad mamai blogai,kad firma eina link bankroto.
QUOTE(kandis @ 2010 03 10, 17:10)

Supraskit, jūs darbdaviui sirgdamos nekainuojate nė cento. Aaa, tiesa, dvi dienas kainuojate... Tegu nepeza nesąmonių. Toliau moka Sodra.

Dabar lyg ir 4d.,bet nezinau,reiktu pasitikslint.
Atsakyti
Vakar prisicitavau zinuciu ir uzmigau vakare su mazaja,nebepamenu ka turejau parasyt,siandien jau gal nebespesiu grizt ir is naujo perskaityt.Bet aciu visoms uz palaikyma!

Ifauru, console.gif .Bet dar tikrai neviskas prarasta!Yra ir liaudiskos priemones jei pvz.nuspres nebetaikyt chemiju!Gaila,kad mano mama nebegalejo gert nei Savickio tirpalo,nei maudos nebebande.O gal dar bandyt ikalbet g.gif Bet,kad kai pradeda-tai tuoj dar blogiau pasijaucia.

Pradejau leist morfiju,bet dar tik po puse ampules.

Gaila nepavyko sulasint lasaliniu.Seniau buvom sesute surade,bet ji tik po valandos badymu pataike,bet daugiau nebezadejo ateit.
Vakar buvom kita parsiveze(aciu bbg23 wub.gif uz pagalba),bet jai visai nesiseke,nepastate verysad.gif .Labai jau prastos mamytes venos.

Siandien vaziavau i onkologini,gavau sesutes tel.nr.,zadejo pagelbet kai tures laiko.Ryt reiks pasiskambint.

Buvau nupirkus mamai deguonies pagalve is Gedimino prosp.esancios vaistines,51lt.su deguonim(deguonim pildo,12lt.papildymas),bet kita diena grazinom,nes jau kai nusipirkau vaisytininke perspejo,kad deguonis issileidineja per slangute,pacia slangute uzriso gumytem doh.gif .Ta pagalve kazkokia nutrinta,nublukusi,tarybiniu laiku,yra net kaina rubliais ir kapeikom,gumine slangute nuo senumo sutrukinejusi.Zodziu,niekam nepatariu pirkt.Deguonis pakol parvezem namo beveik"isgaravo".

Mergaites,begu mazosios migdyt,nors ji pavakary pogulio miegojo-tai bus sunku uzmigdyt.Bet jau visi miega-tai nenoriu,kad ji kitus keltu,nes varineja po kambarius ir iesko pramogu pakol mama prie kompo rasineja smile.gif
Gal pavyks ryt prisest parasyt,kazka dar norejau papasakot.
Atsakyti