Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 24

QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 07, 18:55)
Šaunioji .GABIJA.trečią kartą tapo močiute - gimė anūkas 4u.gif

SVEIKINIMAI 4u.gif

QUOTE(arune @ 2010 03 07, 20:00)
.GABIJA. - sveikinu sulaukus  2.gif

Trečias berniukas? !  wub.gif

Aha, trečias muškietininkas 4u.gif

Kaip TIKĖSIU?
Atsakyti
QUOTE(-Julija- @ 2010 03 07, 19:21)
AZ, as nesu nei jusu gydytoja, nei dievas, todel nepasakysiu ar jums amba ar ne.
Tapo populiaru gydytis ir diagnozes nusistatineti internetu.
Jei jus domina, kas tai yra prasom: http://www.medicine....e...48&subid=ft.

Mirstantiems ligoniams (liutukes mamos, ar mano tevo atveju) siekiama tik palengvinti kancias, tas ir turima minty sakant, kad jiems skiriamas paliatyvus gydymas. Tikrieji vaistai lengvinantis kancias mano tevui buvo morfijus. O gelezies preparatai stiprinantis krauja skambejo juokingai ir buvo labiau kaip psichologinis palaikymas, nes jam atrode, kad ji dar gydo.

Atsiprasau, jei jus pasijautete blogai del zodziu, kurie buvo skirti ne jums.

Nereikėtų atiminėti viltį iš tų, kurie ją dar turi. Spės dar jie be jos pagyventi...

Atsakyti
Aš kažkaip apskritai "paliatyvus" pirmą kartą perskaičiau onk.pažymoje BP gydytojai prieš 2 sav., tiesą sakant neatkreipiau jokio dėmesio į tą žodį, nes dabar man skirta chemija yra apskritai pirmas gydymas man. iki tol buvo tik biopsija (jei tai galima vadint gydymu) ir hormonai 3 mėn. Liga diagnozuota prieš 4m. tai aš kažkaip dar irgi nenusirašau...bet db atkreipsiu dėmesį į visus žodžius, ir aišku turiu klausimų savo gydytojai... doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės 4u.gif. Ramaus poilsėlio prieš naują savaitę. Dvasinės ir kūno stiprybės toms , kurioms labai jos reikia pastaruoju metu. 4u.gif

user posted image
Sveikinu Gabiją vėl tapus močiute ir linkiu susilaukti dar ne vieno anūko ar anūkėlės. wub.gif

Arūne 4u.gif - kaip gražiai pasipuošei pavasariui... wub.gif Jau pradedu kumštelius laikyti. Geriausių tau rezultatų... Bus gerai - tikrai gerai... wub.gif

GREK 4u.gif - ačiū už tokį pavasarinį kąsniuką. Toks gražus pumpuriukas... Gyvybė... wub.gif

A-Z 4u.gif - taip pat noriu pasakyti, kad visas jėgeles sutelk į gydymą ir sveik. Tai yra žodis , o tu esi TU. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 07 kovo 2010 - 21:29
Gabija[I] _Didžiausi Jums sveikinimai smile.gif

A_Z smile.gif nekreipk dėmesio, tiesiog sveik ir gyvenk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 03 07, 22:07)
Arūne 4u.gif - kaip gražiai pasipuošei pavasariui... wub.gif Jau pradedu kumštelius laikyti. Geriausių tau rezultatų... Bus gerai - tikrai gerai... wub.gif

Ačiū. Tikiu tavųjų kumštukų galia ax.gif
Uch, bijau ..... wub.gif

A-Z, pagal tavo aprašymą nėra ko labai jaudintis dėl to žodžio, tai tik pirmas tavo gydymas, ir nėra ko savęs nurašinėti. Linkiu ramybės šį vakarą, ir kuo greičiau išsiaiškinti su daktare, kas ir kaip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 07 kovo 2010 - 21:44
Ačiū JUMS 4u.gif Aš esu absoliuti optimistė doh.gif tikrai ne žodis, o mano savijauta man reiškia daugiau...
dar noriu paklausti dėl nedarbingumo lygio nustymo komisijos... einu antradienį. Ko ten klausinėja? Aišku mano diagnozė raštu tai nekokia, bet kai jie mane pamatys, tai bijau, kad ne tik kad neduos jokios grupės, bet kad tik dar nepaprašytų primokėt doh.gif
Atsakyti
Sveikinimai Gabijai 4u.gif

Taip ir man buvo, nenorėjo duoti grupės prieš metus kelis, sako moteris kaip rožė, kokių čia dar invalidumų.... 2009m. kai buvau rugpj. mėn, gavusi 4 chemijas, tai nesispyriojo, o iš karto pasakė, gydykitės...ir be jokių tokių užlankstymų skyrė rodos, kad 40proc. darbingumą, bet tik vieniems metams..

A-Z, tikrai bus viskas OK, juk tik pirmoji chemoterapija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 07 kovo 2010 - 22:32
Silciausi sveikinimai Gabijai,tapus dar vieno, mazo zmogucio Mociute 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 03 07, 01:42)
Liutuke console.gif Tik tau spresti,kiek laiko praleisti prie kompo ir kiek rasyti 4u.gif Jeigu tik tau lengviau nuo to,tai rasyk ,nes puikiai suprantu tavo busena,gal nors truputi lengviau bus,kai issipasakosi smile.gif O mums tikrai rupi kaip laikaisi wub.gif

smile.gif Vat sianakt jau sakiau miegosiu,bet ir vel sedziu pas jus. smile.gif

QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 07, 18:55)
Šaunioji .GABIJA.trečią kartą tapo močiute - gimė anūkas 4u.gif

wub.gif Kaip miela!NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI TA PROGA!LINKIU DAR IR ANUKYCIU SULAUKTI! wub.gif

QUOTE(-Julija- @ 2010 03 07, 19:21)
Tikrieji vaistai lengvinantis kancias mano tevui buvo morfijus. O gelezies preparatai stiprinantis krauja skambejo juokingai ir buvo labiau kaip psichologinis palaikymas, nes jam atrode, kad ji dar gydo.

Atsiprasau, jei jus pasijautete blogai del zodziu, kurie buvo skirti ne jums.

O po kiek morfijaus leisdavot?Ar pleistrus naudodavot?Mamai israse po 1/3 ampules,turiu jas po 10ml.Raso,kad buna ir 20ml.Tai man visai jau neaisku,nes neparase kokio dydzio.Siandien jau norejau mamai leist,pati paprase,bet paskui atkalbejau,nes neatrode,kad tikrai reiktu,pakolkas dar ULTRACOD padeda.Nezinau,bijau leisti.Bijau ir paties leidimo(nors sau i pilva puikiausiai susileisdavau,gyvunams irgi,nes esu baigusi veterinarija)ir pasekmiu.Baisu,kad mamai nuo morfijaus bus bloga,prisiskaiciau visokiu salutiniu poveikiu.Visko bijau.
Vakar nakti pradejau skaitinet pirma tema-apie Vasaros (nickas toks) mama(nors dar nedaug perskaiciau),bet paskui per nariu paieska perskaiciau berods LIM mamos ligos istorija-tai taip baisu pasidare.Niekad nebijojau,valde visokie kitokie jausmai,o dabar atsirado paniska baime.Bijau mirties(mamos).Siaubingai bijau.Vis prisimenu merginos postus,kuri prase parasyt kiek liko jos mamai,tai zinokit pati noreciau zinot ta pati apie savo mama.Gal pasmerksit mane,bet zinokit nebegaliu taip,mums niekada jokie gydytojai jokiu prognoziu nesake.Gal butu pasake,bet as netiesiogiai jiems to neleisdavau daryt,tiesiog nebuciau norejusi tai isgirsti.

Nutryniau,prirasiau ir vel nutryniau.Visgi neturiu apkraut jusu,man reiktu psichologo pagalbos,niekada tokia nesinaudojau ir galbut nesinaudosiu,bet matau,kad nebeistengiu su viskuo susitvarkyt.Gaila,kad nera palaikymo is vyro.

Bet kokie keisti tie zmones,daugkas man pavydi,sako"kaip tau gerai,mama visada pas tave,turi kam vaikus palikt paziuret " doh.gif .Arba:"Nesamone,kad siais laikais vezys nepagydomas,nuvaziuokit i kokia Vokietija,ten tikrai pagydys" unsure.gif Siaip tai nelabai kam pasakoju apie mamos liga,nes kazkaip zmones niekad nesuvokia ligos rimtumo.

Atleiskit,jau kalbu pati su savim smile.gif .Eisiu miegucio,aciu,kad esat,kad isklausot,o tai visai nudurnet baigiu.Siandien pirmasyk isteriskai verkt pradejau,isvede vyras is kantrybes,izeide labai,taip tik jis moka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 07 kovo 2010 - 23:31
user posted image

Stiprybės Jums Visoms!!!
Atsakyti
Liutukee ,laikykis console.gif Manau laikas tau tikrai pagalvoti APIE SAVE ,pasistenk nusiraminti,gal tikrai nueik pas psichologa,o gal ir pas psichoterapeuta,tik tu maitini,tai vaistu nelabai tau galima g.gif
Liudna kad vyras toks,aj daug ju tokiu,pasistenk neimti i galva ir sirdy irnesakyk.gif Pasistenk uzmigti,gal ryte viskas atrodys ne taip tragiskai 4u.gif Rytas uz vakara protingesnis...Mamos gaila,bet tu darai VISKA ka imanoma ...Ir pagalvok,kad tu dar reikalinga savo vaikams nono.gif
Del morfino nebijok,man leido ji daug kartu,nebuvo jokio salutinio poveikio schmoll.gif

O del zmoniu kvailu pasisakymu tai tikrai neverta sukti sau galvos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 08 kovo 2010 - 00:04