Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 24

Labutis visom,
koks gražus rytas pas mus Dzūkijos sotinėj, saulytė šviečia, žemelė tik balta nuo šaltuko, bet mano kačiukai vazoje jau kiša noseles iš savo pupmurėlių wub.gif
user posted image

QUOTE(arune @ 2010 03 06, 19:03)
Pas mane krūties 3 st.  Dar G3, Her +++.

Mano atsakymuose tik stadija 2 parašyta, o visa kita tas pats unsure.gif Pirmadienį dar KT krūtinės darysim dėl viso pikto, nes rengenas plaučių švarus ir tada chemiją skirs. Prigąsdino, kad Herceptino sunku gauti kompensuojamo g.gif Bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(-Julija- @ 2010 03 06, 23:00)
Gal gali pasakyti kuo gyde pirma ir antra karta?

Pirmas - CMF kursai (raudonoji). Antras - Taxoteras ir Xeloda. Po jų sekė metus laiko trunkantis gydymas Herceptinu.
Papildyta:
Herceptiną tada, 2008 m.,gavau šiaip taip, geresni laikai buvo, dabartinės situacijos nežinau.
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 03 07, 10:03)
Labutis visom,
koks gražus rytas pas mus Dzūkijos sotinėj, saulytė šviečia, žemelė tik balta nuo šaltuko, bet mano kačiukai vazoje jau kiša noseles iš savo pupmurėlių  wub.gif
user posted image

Koks trapus ir neapsakomai svelnus grozis... wub.gif
Atsakyti
-Julija-, perskaičiau jūsų pasisakymą apie "paliatyvus" gydymas, kad čia tik psichologinis, jau niekuo nepadeda realiai, sugadino man nuotaiką... pas mane parašyta paliatyvus... tai ką, jau amba man???!
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(A-Z @ 2010 03 07, 16:59)
-Julija-, perskaičiau jūsų pasisakymą apie "paliatyvus" gydymas, kad čia tik psichologinis, jau niekuo nepadeda realiai, sugadino man nuotaiką... pas mane parašyta paliatyvus... tai ką, jau amba man???!

va, pagooglinau, dar ne amba, ne biggrin.gif

paliatyvùs [pranc. palliatif < lot. pallio — pridengiu], lengvinantis, pvz., Δ gydymas.
Šaltinis: Tarptautinių žodžių žodynas, © Vyriausioji enciklopedijų redakcija, 1985
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 03 07, 16:55)
[COLOR=blue]
va, pagooglinau, dar ne amba, ne  biggrin.gif

paliatyvùs [pranc. palliatif < lot. pallio — pridengiu], lengvinantis, pvz., Δ gydymas.    
Šaltinis: Tarptautinių žodžių žodynas, © Vyriausioji enciklopedijų redakcija, 1985

Ir as pagooglinau.
Cia kalba apie papildoma gydyma eina.
Tikrai NE amba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 07 kovo 2010 - 16:57
Šaunioji .GABIJA.trečią kartą tapo močiute - gimė anūkas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 07, 18:55)
Šaunioji .GABIJA.trečią kartą tapo močiute - gimė anūkas 4u.gif
user posted image

Nuosirdziausi ir silciausi sveikinimai .GABIJAI ir visai jos seimynai !!!
Atsakyti
QUOTE(A-Z @ 2010 03 07, 16:59)

AZ, as nesu nei jusu gydytoja, nei dievas, todel nepasakysiu ar jums amba ar ne.
Tapo populiaru gydytis ir diagnozes nusistatineti internetu.
Jei jus domina, kas tai yra prasom: http://www.medicine....e...48&subid=ft.

Mirstantiems ligoniams (liutukes mamos, ar mano tevo atveju) siekiama tik palengvinti kancias, tas ir turima minty sakant, kad jiems skiriamas paliatyvus gydymas. Tikrieji vaistai lengvinantis kancias mano tevui buvo morfijus. O gelezies preparatai stiprinantis krauja skambejo juokingai ir buvo labiau kaip psichologinis palaikymas, nes jam atrode, kad ji dar gydo.

Atsiprasau, jei jus pasijautete blogai del zodziu, kurie buvo skirti ne jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Julija-: 07 kovo 2010 - 18:23
GABIJA sveikinu !!!

user posted image
Atsakyti
.GABIJA. - sveikinu sulaukus 2.gif

Trečias berniukas? ! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 07 kovo 2010 - 19:01
Kazi,kaip Oduvancikas unsure.gif

arune kokia pasikeitusi nail.gif
Atsakyti