QUOTE(adis @ 2010 03 05, 16:51)
Liutukeee, tavo mama jau yra finišo tiesiojoje, gali neigti tai ne neigti, bet yra taip. Pirmuosiuose forumuose pasiskaityk Vasaros postus. Man labai jie užkliuvo, nes buvo pati pražia, kai aš susirgau ir pradėjau skaityti ir tik po to dalyvauti forume. Jos mamytei buvo metastazės galvoje ir sprendė panašias problemas kaip ir tu. Supratusi, jog nesi vienitelė pasaulyje su tokiomis problemomis, gal pasijusi lengviau.
Visada miela isgirsti Jusu mintis ir patarimus!Uztektu jei ir tik trumpa sakinuka parasytumet!Vis galvoju apie Jus ir man atrodo,kad tos ilgos zinutes Jus turetu labai varginti.Geriau pailsekit,tiek daug nerasykit,mums svarbu,kad pasirodot
Bloznelyte ir mane galima sakyt isgrudo is kabineto.Nesitikejau jokiu meilybiu,bet,kad taip...Dar sakiau,kad pries pora menesiu mamai dar nesikaupe skystis-tai sako"reikejo pries pora menesiu ir atvaziuot" O as kvaile tikejau jos asistente,kuri sake,kad pakol ligos istorijoje nera iraso,kad gydymas issemtas(bagtas)-Bloznelyte neapsiims gydyt.Vat ir tikek zmonemis.Pasirodo butu gydziusi.O gal ir ne
Aciu uz paaiskinima del punktavimo.Tik idomu ar tam reikalingas kazkoks siuntimas,pvz.seimos gydytojos.Ai,reiks pasukt jai,gal pasakys,nors kiek jau pastebejau-tai ji visiskai nieko nezino,jauna,nepatyrusi ir niekuo nesidominti.
Smagu,kad nors savaite jausites gerai.Galvoju gal ir mamai padetu punktavimas,nors net nezinau,nes dusulys buvo jau ir anksciau kol dar skysciai nesikaupe.O dabar turbut reiktu daryt rentgena,kad matytu jog yra skysciu,bet tai turbut jis nerodo,nes kai mama gulejo ligoninej-tai dare rentgena,skysciu nemate,o po dienos ar dvieju Onkologiniam KT jau rode skyscius(tik nezinau kiek).
Butinai paskaitysiu Vasaros postas.Dar syki aciu!
QUOTE(labins @ 2010 03 05, 17:30)
gal kurios forumietės vyras ar draugas važinėja į Italija - nupirktų
Ieskosiu,aciu!Nors net nezinau,vakar buvau dideliame nore ieskot,o siandien kazkodel nieko nebenoriu,jau ir taip sunku visas tas kruvas tableciu sugirdyt mamai.Ypac kai nera apetito,plius negali gert,tuoj springsta,koseja.Dalis tableciu turi buti pusvalandis pries valgi,bet kadangi mama negali gert-tai nuryja jas su jogurtu,o tai jau gaunasi kaip valgis.Po pusvalandzio jau nebeisiulysi valgyt(pasisotina 3saukstais jogurto).Vargstam...MEGACE nebekelia apetito,kad ir geria.Nebekelia po "geruju ziniu"po Bloznelytes ir K.
QUOTE(romantikė @ 2010 03 05, 17:33)
Idomu ar geriau KT atlikt Onkologinej ligoninej(surast kas su tuo padetu) ar privacioj kokioj istaigoj?
Manau,kad geriau Onkologiniame.Svarbu ne aparatas,o kas ziuri ir mato jo parodymus.Kas ,kad aparatas geras,bet jei ziuresi i nuotraukas ir matysi spyga .Atsiprasau uz ironija,bet,kad daznai taip buna
QUOTE(labins @ 2010 03 05, 17:48)
neseniai grįžau iš Kaziuko mugės... AR PAS JUS TOS MUGĖS JAU ŠURMULIUOJA?
išleidau 100 litų dabar sėdžių ir save graužiu . Sakiau kita savaitę ant grikių su kefyru sėdėsiu
žmonių minios, pusė Gedimimo prospekto prekiauja LATVIAI: siūlo įvairius sūrius, duonos gaminius, medinius dirbinius. paprasciausias šaukštas medinis (iš vaismedžių) - 16-20 litų (iš riešutmedžio - 30 litų)- na toks dydžio kaip nuo pirštų galiukų iki šiek tiek daugiau nei riešo, ilgesni - dar brangesni.
išleidau 100 litų dabar sėdžių ir save graužiu . Sakiau kita savaitę ant grikių su kefyru sėdėsiu
žmonių minios, pusė Gedimimo prospekto prekiauja LATVIAI: siūlo įvairius sūrius, duonos gaminius, medinius dirbinius. paprasciausias šaukštas medinis (iš vaismedžių) - 16-20 litų (iš riešutmedžio - 30 litų)- na toks dydžio kaip nuo pirštų galiukų iki šiek tiek daugiau nei riešo, ilgesni - dar brangesni.
Zadam ryt arba poryt nuvaziuot pasiziuret,sunus saldainiu nusipirks ,gal koki niekuti.Daugiau nieko ten neperkam,nebent kokiu maisto gaminiu uzmatysim ,nusipirksim paragavimui.Nors kai mes nevalgom jokiu rukytu gaminiu,jokiu batonu-bandeliu ir pan.gaminiu-tai nezinau kuo dar galetume susigundyt.
QUOTE(adis @ 2010 03 05, 18:04)
Aciu,daviau uzklausima,lauksiu atsakymo ,gal pavyks nuvaziuot,nors abejoju kai pas mane tokia seimyna.Pas dantiste vis atidedu vizita,nes nera kam manes isleist.Su mazaja juk nenuvaziuosiu
QUOTE(bbg23 @ 2010 03 05, 18:51)
Liutuke,
Zinios aisku liudnos. Svarbiausia nuraminti mamyte ir pagerinti jos gyvenimo kokybe.. Visos tiesos nemanau, kad reikia sakyti. As mamai taip ir nepasakiau, kad jos gydytojai atsisake, sakiau, kad tik kol sustipres gydymas bus pratestas.. Nezinau ar ji tuo tikejo, ar ne.. Jau buvua pasiryzus jai imituoti chemoterapija, kad tik ji tiketu.. Nesakyk mamytei nieko, kuo daugiau ji nervinsis, tuo labiau save griaus.. Visi, kas suserga atsiranda pyktis "kodel man, kodel as, juk as niekam blogo nieko nepadariau, kodel as turiu kenteti, kodel tokia emdicina ir t.t". Tas buvo ir mano mamai, kartais supykdavo, daznai oziavosi, kartais net jai gulint susipykdavom, bet gryzdavau ir bandydavau nuraminti..
PAmenu ir tetis po infarkto buvo ziauriai nervuotas, jeigu stiklines neispaludavau, jau toks skandalas buvo. Kai kalbejau su psichologais, taip zmones isreiskia savo beviltiskuma, kai jauciasi niekam nereikalingi.
Laikykites!
Zinios aisku liudnos. Svarbiausia nuraminti mamyte ir pagerinti jos gyvenimo kokybe.. Visos tiesos nemanau, kad reikia sakyti. As mamai taip ir nepasakiau, kad jos gydytojai atsisake, sakiau, kad tik kol sustipres gydymas bus pratestas.. Nezinau ar ji tuo tikejo, ar ne.. Jau buvua pasiryzus jai imituoti chemoterapija, kad tik ji tiketu.. Nesakyk mamytei nieko, kuo daugiau ji nervinsis, tuo labiau save griaus.. Visi, kas suserga atsiranda pyktis "kodel man, kodel as, juk as niekam blogo nieko nepadariau, kodel as turiu kenteti, kodel tokia emdicina ir t.t". Tas buvo ir mano mamai, kartais supykdavo, daznai oziavosi, kartais net jai gulint susipykdavom, bet gryzdavau ir bandydavau nuraminti..
PAmenu ir tetis po infarkto buvo ziauriai nervuotas, jeigu stiklines neispaludavau, jau toks skandalas buvo. Kai kalbejau su psichologais, taip zmones isreiskia savo beviltiskuma, kai jauciasi niekam nereikalingi.
Laikykites!
Dekui tau ir visoms visoms uz palaikyma!Bet,kad as ir pati darausi pikta,man ir paciai uzeina pykcio priepoliai(viduj),tik stengiuosi neparodyt.
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2010 03 05, 21:45)
nebežinau, kaip aš sugebėjau savo pačios žodžius viršuje įvilkti... visdar mokausi kaip čia rašyti...
Aha,kazka norejau parasyt,bet dabar nebepamenu ka ,reiks dar sykeli grizt paskaityt.
QUOTE(kabarksta @ 2010 03 05, 23:09)
QUOTE(Liutukeee @ 2010 03 05, 00:10)
Dar liepe gaut Sol.Likvirizia 200g Extr.purum ,sake yra tik Italijoj.Nezinau is kur gaut,pakolkas neradau,kad kas prekiautu.
Atsiprasau, kad isikisu, bet pabandykite susisiekti su forumiete Vignola, jei neklystu, jos vyras Italijoj (bent jau anksciau buvo)
Dar liepe gaut Sol.Likvirizia 200g Extr.purum ,sake yra tik Italijoj.Nezinau is kur gaut,pakolkas neradau,kad kas prekiautu.
Atsiprasau, kad isikisu, bet pabandykite susisiekti su forumiete Vignola, jei neklystu, jos vyras Italijoj (bent jau anksciau buvo)
Aciu jums labai,labai!Gal ir rysiuosi parasyti,nors siandien jau nieko nebenoriu Visgi pasirodo,kad baigiu istezti ir nustoju kovoti.