Įkraunama...
Įkraunama...

1.5- 2 metų vaiko dienos meniu

QUOTE(AusraR @ 2010 03 07, 15:20)

AusraR, 07 Kov 2010 - 15:20, para�ė:

AusraR, 07 Kov 2010 - 15:20, para�ė:

pritariu, kad manu kose viena is maziausiai vertingu. Zinoma ja galima valgyt, bet gal ne kasdien.

pritariu, kad manu kose viena is maziausiai vertingu. Zinoma ja galima valgyt, bet gal ne kasdien.

jau galvojau busiu uzmetyta akmenimis ax.gif
Atsakyti
Manu kose isplauna kalci 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(farinelli @ 2010 03 03, 21:02)

farinelli, 03 Kov 2010 - 21:02, para�ė:

farinelli, 03 Kov 2010 - 21:02, para�ė:

Sveikos mamytes... 4u.gif
Turiu beda...mano sunus ,kuriam 1.7 metai nedaug valgo.
Jo sios dienos meniu:
Atsikelus 4 saukstus 5 grudu kose su sviestuku
              veliau 200 ml pieno
Priespieciai puse obuoliuko
Pietus 6 saukstai darzoves su mesa
          veliau truputi duoneles
          pries vakariene  sausaini
Vakariene 6 saukstai manu kruopu kose su uogytem
        pries miega 200 ml pieno

deja nei vaisiu ,nei darzoviu nera megejas...ir kokiu patiekalu tik nebandom...ar vaikui to pakanka ka siandien suvalgem?koks jusu vaikelio dienos meniu...
is anksto dekoju uz atsakyma 4u.gif

Sveikos mamytes... 4u.gif
Turiu beda...mano sunus ,kuriam 1.7 metai nedaug valgo.
Jo sios dienos meniu:
Atsikelus 4 saukstus 5 grudu kose su sviestuku
              veliau 200 ml pieno
Priespieciai puse obuoliuko
Pietus 6 saukstai darzoves su mesa
          veliau truputi duoneles
          pries vakariene  sausaini
Vakariene 6 saukstai manu kruopu kose su uogytem
        pries miega 200 ml pieno

deja nei vaisiu ,nei darzoviu nera megejas...ir kokiu patiekalu tik nebandom...ar vaikui to pakanka ka siandien suvalgem?koks jusu vaikelio dienos meniu...
is anksto dekoju uz atsakyma 4u.gif

ogo, o man atrodo, kad tavo sunelis visai gerai valgo, maniske zymiai maziau ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
prasidejo ir mums bedos su valgymu..dabar suneliui 1,7 m., visada puikiai valge, o va kai pradejom sirgti pries kaledas, tai kosulys, tai gripas, tai dar kas nors, tai ir pasibaige valgymai..dabar niekuo neserga, bet valgo sitaip:
pusryciai: arbatele (pieno negeria)
iki pietu nieko neikisu, nebent kartais dar batono gabaleli suvalgo, ar kokia bulkute.
pietus: daugiausiai sriuba valgo, jei koks kodletas, tai spjauna lauk, nors kramtyti jau seniai moka..apie patiekalus is nemaltos mesos is vis patyliu, pakramto ta mesa ir isspjauna..
ant vakaro vel kokia bulka..
kosiu nebevalgo, kartais jogurta suvalgo, kartais ir vakarienei ka pagaminu, bet cia retas atvejas..
nei vaisiu, nei darzoviu nevalgo, nebent buna virtos kaip garnyras pietums..zodziu manau, kad labai skurdus musu meniu ir nebezinau kaip vaika sudomint maistu sad.gif(
Atsakyti
maniskis irgi 1,7 men. nelabai buvo valgus, taciau siuo metu negaliu skustis. anksciau budavo kad reikdavo cirkus daryt, kad issiziotu, o dabar situacija pasikeite kai pradejom duoti vitaminus marsieciai ir dar papildomai duodu jam po c vitamino zirniuka. smile.gif apetitas tikrai pastebimai pagerejo. dar as laikausi tokios nuostatos, kad reikia kuo maziau siulyti vaikui uzkandziauti, geriau viena karta stipriai pavalgyti. tokiu sausainiu, saldainiu, jogurtu pasiulau tik po valgio ir dazniausiai nelabai pats benori. o maniskis dar ir nakti kelias misinuko gerti, niekaip neiseina atpratinti, nei dienos metu pieno gerti nebeduodu. g.gif
Atsakyti
mano maziukas irgi nevalgus...net ir dabar doh.gif maista "ykisu"tik zaidimo metu unsure.gif o rezimo niekada nebuvo...MB visada uz tai bardavo mane doh.gif unsure.gif
Atsakyti
sveikos, o as dejuoju,kad mano maze per daug valgo doh.gif biggrin.gif visa diena turi ka nors kramtyt g.gif o valgo kas 2val.ir oho kokiais kiekiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2010 03 25, 16:50)

timi, 25 Kov 2010 - 16:50, para�ė:

timi, 25 Kov 2010 - 16:50, para�ė:

sveikos, o as dejuoju,kad mano maze per daug valgo doh.gif  biggrin.gif visa diena turi ka nors kramtyt g.gif o valgo kas 2val.ir oho kokiais kiekiais doh.gif

sveikos, o as dejuoju,kad mano maze per daug valgo doh.gif  biggrin.gif visa diena turi ka nors kramtyt g.gif o valgo kas 2val.ir oho kokiais kiekiais doh.gif

drinks_cheers.gif man irgi atrodo,kad manoji perdaug valgo unsure.gif
iki metu buvo smulkutė mergyte,net svoris po labai nedaug augdavo,nors pienuko turėjau pakankamai,patraukdavo ir 3 val ramiausiai išbūdavo.
o nuo 1,6metuku,kai pradėjo valgyti,tai iš mūsų coliukės,drambliukė pasidarė lotuliukas.gif .Labai žiūrėdavau,kad tik būtų pavalgius,pusryčius ,pietus ,vakarienę ir dar tarpuose,užkasti duodavau.
Dabar manau,kad pati vaiką nupenėjau,taip labai griežtai žiūrėdama,kad tik būtų pavalgius.Paprastesnis požiūris i valgymą,manau ir vaikui geriau ,ir mamai lengviau(dabar stengiuosi taip daryti) smile.gif
Atsakyti
Na kad mum neaauga svoris doh.gif per tris menesius 300g priaugom doh.gif o valgom uz du biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2010 03 26, 16:13)

timi, 26 Kov 2010 - 16:13, para�ė:

timi, 26 Kov 2010 - 16:13, para�ė:

Na kad mum neaauga svoris doh.gif per tris menesius 300g priaugom doh.gif o valgom uz du biggrin.gif

O manajai auga normaliai,matosi,kad pavalganti lotuliukas.gif (o kažkada virdavau vakarais manų košytę,nes visai neaugo svoris) biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, mes ir kariaujam del maisto, mano mazius nevalgo musu maisto, tokio maisto kaip sriuba mes nevalgom ir nevalgem, mesa ragaujam laaabai retai, pgl nuotaika dar paims kada gabaliuka pakramtys, dazn isspjauna, anksciau makaronus megdavo, kiausinius, dabar tik blynus valgo,ir taip pgl nuotaika. pvz- syrit 6 mazus miltinius sukapojo, ir vsio, pavalge 12val dienos, ir iki vakaro nieko rimto, sausaini, saldaini. blush2.gif darzoviu vaisiu nevalgo, anksciau nors jogurtus kapojo, dabar neikisi doh.gif nebezinau ka taisyt, ka gamint, kad vaikui skanu butu, sedziu kaskart ir svajoju, kada visi 3 sedesim prie stalo ir valgysim g.gif
ar cia normalu toks nevalgymas???? svoris biski auga, gal po nn simtus gramus per men. dabar gal apie 13 sveriam, siaip jisai laaabai judrus vaikas, vietoj nepasedi, del to gal tas svoris ir neauga.
Atsakyti
Mes kai pradejom gert vitaminus apetitas dar padidejo blink.gif
Atsakyti