QUOTE(Gardumas @ 2012 11 02, 02:44)
Patikekit manim, isbandytas reikalas ne viena ir ne 2 kartus.. nieks nepadeda. Isbuna ir 5 ir 6, syki net 8 val. nevalgius, bet visa ta laika eina, zurgia, krenta, "alpsta", nezino kas darosi kaip as sakau, galu gale isirekia, net veida demem ismeto..

bet neisiulysi nei koses, nei kazko rimciau. Geriausiu atveju vandens prigeria ar kojiu sulciu ar koki vaisi kremtelna ir viskas pasibaigia vistiek galutinai misinio gerimu. Tada vos ne vienu mauku isgeria viska, net atsidusdama. Ziauru ziuret kartais. Ir gaila vaika kankyt neduodant valgyt ir nervaj nelaiko jau. Per prievarta negrudu, nenoriu traumos ivaryt, kad paskuu panacius bliuda ar sauksta klyktu kaip nenormali. Macius as tokiu "rezultatu" kitu tevu.
Vista galetu kasdien valgyt, zuvies dar kaip kada valgo truputeli, bet tas valgymas toks ypatingai retas, neatrodo normalus jau mum. Tokio amziaus vaikui jau reikia visko, ne tik piena gerti. Nebezinau jau ka daryt
Kas svarbiausia is musu lekstes net neima. Labiau pazaist rupi, o ne maista ragaut.
Maniškė irgi panašaus amžiaus buvo persimetusi ant pieno stiprokai, tada dar pati maitinau, galvojau, akd visai nukvaksiu. Bet šiai dienai turiu įdomią situaciją: dienomis būna su mano mama, nes pradėjau neseniai dirbti, tai su močiute paprastai valgo puikiai. O savaitgaliais, kai aš valgydinu, seni įpročiai, specialiai skirtieji mamai, vėl grįžta. Ką močiutė daro kitaip? Ji nėra mama ir vaiką gali matyti iš šalies. Aš dvejus metus prabuvau su vaiku ir nepastebėjau, kad jai valgyt reikia paduot vos atsibunda ryte ar po pietų miego, priešingu atveju žiauriai susinervina ir tada nesitikėk ką nors įkišti.
Dar maniškė mėgsta valgyti kartu su tėčiu jam atsisėdus ant kelių. Leidžiu valgyt ir su rankom, pirštais ir visaip kaip tik patinka, kad tik valgytų. Nes maniškės kraujas prastas ir svoris neįspūdingas.
Maniškė dar labai mėgsta keptą kiaušinį. Bet ne omletą, o paprastą iškeptą. Valgo kasdien po vieną-du, mano mama sako, kad daugokokai, bet kol kas jokių blogumų nematau, alergijos nerodo

Noriai valgo ant pieno virtą avižinę košę (būtent Myllyn Paras firmos). Dar labai mėgsta avižų pieną.