Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking, 20 tema

thumbup.gif mintis del konkurso. as visom keturiom uz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 08, 16:22)
(tai skiriasi nuo skrebinimo pagal schema savo grieztumu, nes visi naudoja tik tam tikra spalva ir detales, ir delioja tam tikra schema, tada darbai gaunasi vienodi tik faktruos skiriasi)

O aš nesutikčiau, kad darant pagal schemą, darbai gaunasi vienodi blush2.gif Būna labai skirtingų variantų mirksiukas.gif

Scrap8, labai smagu būtų, jei konkursėlis toks atsirastų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2010 03 08, 11:30)
Čia tas, kurį padariau dar vasarį, bet vis neprisiruošiau išpjaustyt raidelių su Slice...

Koks thumbup.gif darbukas! O jau mazieji herojai kokie ciotki wub.gif Labai patiko, kad tiek daug istorijos parasei bigsmile.gif As dar neperzengiau kazkokio nematomo barjero... (o mokykloje rasinelius tai, atrodo, visai neblogus rasydavau)

Dar as ziauriai seile varvinu i toki border punch'a kaip cia pakrasciukai padaryt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2010 03 08, 17:49)
O aš nesutikčiau, kad darant pagal schemą, darbai gaunasi vienodi blush2.gif Būna labai skirtingų variantų mirksiukas.gif

Scrap8, labai smagu būtų, jei konkursėlis toks atsirastų thumbup.gif

tai as ir sakau, kad vien pagal schema darant, darbai skirtingi kai nera grieztu reikalavimu medziagoms, spalvai ir detalems.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 08, 20:18)
tai as ir sakau, kad vien pagal schema darant, darbai skirtingi kai nera grieztu reikalavimu medziagoms, spalvai ir detalems.

ech, tai jau aš suskaičiau kažką ne taip doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėmesio dėmesio!!!
atgaivinau ScrapManijos konkursą. Šią temą jau senai norėjau skelbti, bet taip ir nerealizavo...iki šiol.
Kviečiu visas naujokes ir skrebo seniūnes sudalyvauti
group.gif
čia paskelbtas konkursas
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 03 09, 05:11)
Dėmesio dėmesio!!!
atgaivinau ScrapManijos konkursą. Šią temą jau senai norėjau skelbti, bet taip ir nerealizavo...iki šiol.

Yeeeee! Liuks smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,

na greitai cupat, jauti uz ragu mirksiukas.gif
Na ka einu pasidarysiu kavos ir bandysiu palauzyti ir taip skaudancia galva.
Klausimai pradejo bujoti- einu pabandysiu susigaudyti pati.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2010 03 08, 19:27)
ech, tai jau aš suskaičiau kažką ne taip doh.gif  lotuliukas.gif

4u.gif taip ir buna tuose forumuose, kai nematai zmogaus sunku greitai skaitant minti pagaut.

scrapuke, aciu aciu, butinai dalyvausiu. beveik zinau ka panaudosiu. tik turiu klausima , o ka mes darom? skrebuka su nuotrauka ar atviruka, ar tai nesvarbu?
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 03 08, 13:00)
a'lua, koks fainas LO  thumbup.gif o kokia kortele cia taip spausdina raideles? basic 3?

Leja, saunu kad prisijungei, gal jau turi mums ka parodyti, ar bent jau papasakok i ka linksti, atvirukus ar darbelius su nuotraukom, kokie planai? biggrin.gif

...parodiciau paskutinius dabelius, darytus Kaziuko mugei i darzeli, stengiausi kad pavasariski labai butu, bet su forumais, nuotrauku ikelimu... man cia tamsus miskas blush2.gif , pareis mano instruktore is mokyklos - prasysiu pamokyti.

O siaip linkusi gal daugiau i LO daryma, man tas nuotrauku uzfiksuotas momentas yra labai svarbus heart.gif , as ir atvirutes jei ir padarau, tai darau su nedidele nuotraukyte, stengiousi ikomponoti kazkaip....na, gal man cia vienai taip yra...
Atsakyti
tai lauksim Leja tavo darbu. gali ikelti i koki fotki. com pvz. o paskui cia ideti nuoroda, galesim paziuret. Gerai, kad su nuotraukom. man irgi labiau patinka LO daryt.
Atsakyti
Scrapuke, labai šaunu, kad vėl atgijo konkursai... ir tema labai šauni 4u.gif

Kaip žinia, konkursų šiuo metu vyksta tikrai nemažai, tad labai kviečiu visas sudalyvaut mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 09 kovo 2010 - 10:49